Een dagje weg was nog nooit zo leuk!

Google logo
Tripadvisor logo
Facebook logo
Samen blijven spelen

Onze activiteiten

FAQ

Veelgestelde vragen

Hang je jas op slot met Kaplock! Voor een bedrag van 2,- hangt jouw jas altijd veilig bij Playdôme Roosendaal.

 

Gasten mogen kosteloos gebruik maken van het Playdôme wifi-netwerk.

Huisdieren zijn toegestaan in de horeca, mits aangelijnd en onder permanent toezicht.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties en etenswaren is niet toegestaan.

Roken en het gebruik van een e-sigaret is uitsluitend buiten toegestaan in de daarvoor bestemde rookzone.

Geen 18? Geen druppel.

Het verhandelen en gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan.

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Playdôme kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Het gebruik van de lockers is op eigen risico.

Playdôme behoudt het recht om maatregelen te treffen bij ongewenst gedrag.

Algemene voorwaarden van Playdôme zijn van toepassing.

Playdôme Roosendaal beschikt over een aantal parkeerplaatsen voor en naast het pand waar gratis geparkeerd kan worden. Daarnaast kan parkeren kosteloos op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playdôme Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer naar Playdôme Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playdôme. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

In het pand zijn kluisjes aanwezig om jouw waardevolle spullen voor 2,- per kluisje in op te bergen. Vraag bij de receptie naar de werkwijze en voorwaarden.

Voeg een prijsuitreiking toe aan het arrangement om de winnaars van de dag in het zonnetje te zetten! Een prijsuitreiking met een set van 3 medailles (goud, zilver, brons) kost 10,-. Voeg de prijsuitreiking toe bij het maken van een boeking of geef het aan bij de receptie.

Ben je een bedrijf en wil je een uitje plannen aan Playdôme Roosendaal? Vul het contactformulier in en de afdeling sales neemt contact met je op. Allereerst bespreken we de wensen met elkaar door. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een passend (op maat gemaakt) voorstel maken. Daarbij kunnen we ook een vrijblijvende optie plaatsen op de voorkeursdatum. Indien de offerte helemaal naar wens is dien je de bevestigingspagina te ondertekenen en terug te sturen. Wij zullen jullie uitje definitief vastleggen in ons systeem.

Mocht je het prettig vinden om eerst op locatie te komen kijken dan ben je van harte welkom! We leiden je graag rond. Neem hiervoor contact met ons op.

Jazeker! Wij hebben voor groepen vanaf 10 personen een lunch, schnitzel diner of Playdôme diner als mogelijkheid. Bekijk hier de opties.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Playdôme. In de toekomst worden er vergaderzalen gerealiseerd. Op dit moment heeft Playdôme een aantal kleine ruimtes waar je, afgezonderd van andere gasten, met je gezelschap kunt overleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja dat is zeker mogelijk! Wij hebben verschillende activiteiten onder één dak. Voor een grotere groep kunnen wij bijvoorbeeld een keuzeprogramma of een roulatieprogramma maken. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ja, het is mogelijk om vooraf op factuur te betalen. De betaling dient dan uiterlijk op de dag van het uitje bij ons binnen te zijn. Het is niet mogelijk om achteraf per factuur te betalen.

Heb je een (fysieke) cadeaubon gekregen met een geldwaarde? Dan is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek de unieke cadeaubon code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Eventueel resterend tegoed blijft gekoppeld aan jouw unieke code. Eventueel resterend openstaand bedrag wordt afgerekend bij onze receptie.

Ben je in het bezit van een cadeaubon geldig voor één van onze activiteiten? Vul de vouchercode in tijdens de eerste stap van het boekingsproces.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Aan de receptie is het alleen mogelijk om een cadeaubon aan te kopen met een geldwaarde. Hoe werkt het? Kies een waarde vanaf 10,-, betaal het bedrag en neem de fysieke cadeaubon direct mee. Bekijk hier alle voorwaarden die van toepassing zijn op de cadeaubon.

Natuurlijk! Klik hier voor alle informatie over het aankopen van een cadeaubon.

Heb je in onze webshop een cadeaubon aangekocht voor een activiteit? De cadeaubon ontvang je per mail of kan je terugvinden in jouw account. Met de vouchercode die hierop vermeld staat kan vervolgens een boeking worden gemaakt via de website.

Playdôme Roosendaal beschikt over 5 funcurlingbanen. Met het product funcurlen exclusief huur je de 5 funcurlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 30 personen.

Zeker! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Nee, het funcurlen is op een kunstofbaan. Je bezem om de curlingstenen snelheid te geven mag je dus thuislaten, dat is niet nodig.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

Funcurlen is geschikt voor alle leeftijden.

Playdôme Roosendaal beschikt over 5 hakbijlbanen. Met het product hakbijl gooien exclusief huur je de 5 hakbijlbanen exclusief voor jou gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 30 personen.

Zeker! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Hakbijl gooien is niet gevaarlijk indien te allen tijde de regels en voorschriften van de spelbegeleiders worden opgevolgd.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

De minimale leeftijd voor het hakbijl gooien is 18 jaar.

Wat leuk dat je onze horeca wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de horecapagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in onze horeca? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Zeker! Kom gezellig een drankje doen in de Alpijnse sferen van ons restaurant. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op verschillende activiteiten dus kan je nog kijken ook!

Woby is een gastvrije bestel app. Je scant de Qr-code op je tafel hierdoor kan je online de menukaart bekijken, bestellen én betalen. Hoe cool!

Zeker! Voor (grote) groepen hebben we een uitzondering op ons reguliere Playdôme diner. Het menu bestaat dan uit een keuze uit 2 soepen, plank met kazen, falafel balletjes en groente zuurtjes. Als hoofdgerecht een zalmschnitzel met dragon saus, braatkartoffeln, frietjes, groente mix en salade.

Tijdens het Kinderfest XL is het op aanvraag mogelijk om een vegetarische ‘braadworst’ aan te bieden.

Verder hanteren wij onze reguliere menukaart.

Van woensdag t/m zondag is de keuken van Playdôme Roosendaal geopend. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Dat betekent dat het tot 20.30 uur mogelijk is om aan tafel te gaan en gerechten uit de keuken te bestellen. Uitgegeten? Natafelen mag natuurlijk altijd!

Op maandag en woensdag t/m zondag is de Speckstube geopend. De Speckstube is geopend tot sluitingstijd. Is Playdôme Roosendaal tot 22.00 uur geopend? Dan is het mogelijk om tot 22.00 uur gerechten uit de Speckstube te bestellen. Bekijk de menukaart om te zien van welke speckstube gerechten jij kan smullen tot sluitingstijd.

Playdôme Roosendaal beschikt over 10 bowlingbanen. Met het product hyperbowlen exclusief huur je de 10 bowlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 60 personen.

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen is het dragen van bowlingschoenen verplicht. Deze krijg je in bruikleen en dienen na het bowlen terug ingeleverd te worden. Als extra service bieden wij bowlingsokken aan, welke gedragen kunnen worden in de bowlingschoenen.

Ga je liever voor shoecovers? Deze zijn aan te kopen voor 3,- per paar.

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn kinderrekjes en kinderballen beschikbaar om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.

Vanaf 6 personen kan je KinderfestXL boeken.

Bij het bowlen en funcurlen zit er geen lengte aan verbonden, bij het lasergamen en het playkarten wel. Playkarten heeft een minimale lengte van 1.40 meter. Ze zullen rijden in onze speciale kindersessies!

Bij het lasergamen kunnen we max. 10 kinderen die onder de 1.40 meter zijn, tegelijk laten spelen. De kids krijgen dan speciale kinderguns. Mochten de kinderen groter zijn dan 1.40 meter dan kunnen krijgen ze de vesten aan. In deze sessies kunnen we 15 personen tegelijk laten spelen.

Ja, dit is mogelijk! We rekenen hiervoor wel  €2,00 euro schotelgeld per persoon. Wij zorgen dan voor bordjes, servetjes en vorkjes en zullen dit dan klaarzetten voor jullie.

Nee, KinderfestXL is alleen te boeken in de even weken op woensdag. Bekijk de pagina voor de komende data!

Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen tijdens alle tijdstippen. Het kan wel eens voorkomen dat je even moet wachten voor je kunt aansluiten bij een activiteit naar keuze, bijvoorbeeld wanneer een tijdlijn bij een activiteit is volgeboekt. Ons advies is om bij binnenkomst bij onze Front Office alvast een planning te maken, zodat je zeker bent van een plaatsje bij de activiteiten die jouw voorkeur hebben!

Jazeker! Sterker nog, dit raden we aan zodra je binnenkomt. Op deze manier ben je zeker van een plaatsje bij jouw favoriete activiteiten. Het blijft altijd wel onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Zeker! Tussendoor krijgen de kinderen kannen ranja en een bakje chips. Vanaf 17:00 uur kunnen de kinderen gebruik maken van het buffet met keuze uit: kaiserschmarrn, schnitzel, Frankfurter knakworst, Halal knakworst en friet met mayonaise. Het kinderfeestje wordt afgesloten met een lekker handijsje.

Van 14:00 tot 17:30 uur kunnen de kinderen onbeperkt activiteiten spelen.

De arena biedt ruimte voor maximaal 15 gasten tegelijk. Het is mogelijk dat de sessie waarin jij gaat lasergamen, wordt aangevuld met andere gasten waarmee je geen boeking hebt geplaatst. Wil je de lasergame arena exclusief voor jouw gezelschap? Boek dan het product lasergamen exclusief.

Met het product lasergamen exclusief huur je de lasergame arena exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Lasergamen is met maximaal 15 personen tegelijkertijd. Vanaf 13 personen ben je het voordeligste uit.

Tuurlijk! De gespen van de lasergamevesten zijn verstelbaar zodat de vesten kleiner of groter gemaakt kunnen worden.

Lasergamen is niet mogelijk voor gasten in een rolstoel. De lasergame arena heeft meerdere verdiepingen. De eerste verdieping is alleen toegankelijk met een trap.

Zorg voor lekker zittende kleding met dichte schoenen en platte zolen. Bij Playdôme ontvang je een lasergamevest om over je eigen kleding aan te trekken.

Nee, we bieden geen speciale lasergame sessies voor kinderen aan. We bieden wel kinderfeestjes arrangementen aan op woensdag en vrijdag tussen 13.00 uur en 18.00 uur.

Het is niet mogelijk om te kijken tijdens het lasergamen. In de horeca hebben we voldoende zitplaatsen om te wachten.

Een lasergame sessie duurt 10 minuten.

De minimale leeftijd voor het lasergamen is 6 jaar. Voor kids hebben wij speciale kinderguns.

Maandag: 17.00-22.00 uur
Dinsdag: Gesloten**
Woensdag: 13.00-22.00 uur
Donderdag: 15.00-22.00 uur
Vrijdag: 13.00-23.00 uur
Zaterdag: 12.00-23.00 uur
Zondag: 12.00-21.00 uur

Daltijden = maandag*, dinsdag, woensdag en donderdag.
Piektijden = vrijdag t/m zondag, herfst- en kerstvakantie.

Onder voorbehoud van reserveringen. De activiteiten van Playdôme zijn grotendeels geopend op basis van reserveringen.

*Enkel geopend voor Playdôme Speed Night (even weken), playkarten (oneven weken) en hyperbowlen. De horeca is geopend met de bar en Speckstube.
**Op aanvraag kunnen wij onze deuren op dinsdag openen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tijdens feestdagen en schoolvakanties kunnen afwijkende openingstijden worden gehanteerd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijdens de herfst- en kerstvakantie is Playdôme Roosendaal vanaf 13.00 uur geopend. Ook zijn we in deze vakanties op maandag en dinsdag voor alle activiteiten geopend. In overige vakanties worden onze reguliere openingstijden aangehouden.

Playdôme Roosendaal is geopend op maandag* en woensdag t/m zondag. Op aanvraag kunnen wij onze deuren op dinsdag openen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

*Enkel geopend voor Playdôme Speed Night (even weken), playkarten (oneven weken) en hyperbowlen. De horeca is geopend met de bar en Speckstube.

Daltijden = maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Piektijden = vrijdag t/m zondag, herfst- en kerstvakantie.

Zeker weten! Voeg een prijsuitreiking toe om de beste 3 karters in het zonnetje te zetten. De prijsuitreiking-set bestaat uit 3 medailles: goud, zilver, brons voor een bedrag van 10,-. Voeg de prijsuitreiking toe bij het maken van een boeking of geef het aan bij de receptie.

Op de kartbaan kunnen maximaal 12 coureurs tegelijkertijd karten. Het is mogelijk dat de heat waarin jij kart wordt aangevuld met coureurs waarmee je geen boeking hebt geplaatst. Wil je de kartbaan exclusief voor jouw gezelschap? Boek dan het product playkarten exclusief.

Vanwege veiligheidsredenen kunnen kids en volwassenen niet samen karten in een reguliere sessie. Het is wel mogelijk om met kids en volwassenen samen te karten wanneer de sessie exclusief voor jouw gezelschap wordt geboekt. Let op! De kids en volwassenen zullen beide rijden op dezelfde snelheid.

Iedereen (inclusief volwassenen) rijdt in stand 2.

De karts kunnen ongeveer 60 km/u maar halen dit niet op ons circuit. Door de vele bochten en de hoogteverschillen in ons circuit rijdt de kart ongeveer 35 km/u.

 

 

Met het product playkarten exclusief huur je de kartbaan exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Op de kartbaan kart je met maximaal 12 coureurs. Vanaf 10 personen ben je met playkarten exclusief het voordeligste uit.

Dit is een verklaring waarin je bevestigt op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden en de aanwezige risico’s, waarmee je Playdôme Roosendaal vrijwaart van enige aansprakelijkheid.

De horeca van Playdôme is centraal gelegen in het pand. Vanuit de horeca kan je naar de kartbaan kijken.

Playkarten is op dit moment niet mogelijk voor gasten in een rolstoel. Vanuit de horeca is het wel mogelijk om naar de kartbaan te kijken.

Jazeker! Op woensdag- en vrijdagmiddag en zondagochtend bieden wij kids playkarten aan. Het kids playkarten is voor kinderen vanaf 1.40 meter, in de leeftijd t/m 13 jaar.

Ja! Lang haart dient wel altijd, in een haarnetje, volledig onder de helm gedragen te worden.

Een kartsessie duurt 12 minuten waarvan 10 minuten effectief karten.

Ja hoor! De pedalen en stoelen zijn verstelbaar waardoor de karts voor alle lengtes geschikt zijn. Onze karts hebben een grote stoel zodat ze ook geschikt zijn voor gasten met een groter postuur of brede heupen.

Ja! De helm dient wel integraal en CE gekeurd te zijn.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht. De karts zijn volledig elektrisch waardoor het dragen van een raceoverall niet nodig is. Voor het playkarten krijg je een helm in bruikleen. Het dragen van een helm is verplicht. Hierbij ontvang je een haarnetje om onder je helm te dragen.

Het playkarten is mogelijk voor alle leeftijden indien de minimale lengte van 1.40 meter is bereikt.

Wat leuk dat je onze horeca wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de horecapagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Dat is natuurlijk super vervelend! We komen graag met je in contact zodat we het dagje weg kunnen verplaatsen naar een nieuwe datum. Let op! Dit is enkel van toepassing voor particuliere boekingen. Ben je een zakelijke groep? Neem dan contact op met de salesafdeling.

Wij zijn iedere dag bereikbaar!
Maandag- dinsdag: 12.00-20.00 uur
Woensdag: 10.00 – 20.00 uur
Donderdag 12.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 10.00-21.00 uur
Zaterdag: 09.00-21.00 uur
Zondag: 09.00-18.00 uur

Neem contact op door te mailen naar info@playdome.nl of neem telefonisch contact op via +31 165 570 777.
Wil je met jouw gezelschap (vanaf 10 personen) een bezoek brengen aan Playdôme? De afdeling sales is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Met een Dag van het Spelen ticket is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek de unieke code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Let op! De tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2022.

Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Maak een reservering via de website van Playdôme Roosendaal. Ga naar tickets en doorloop de stappen van het boekingsproces. Kom je er niet aan uit? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Met een Dag van het Spelen ticket is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek de unieke code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid.

Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Jazeker! Kom naar de Playdôme Playday en speel alle activiteiten onbeperkt met één ticket. Lees meer..

Tot 48 uur vooraf het bezoek is het mogelijk om de bezoekdatum kosteloos te wijzigen. Het is niet mogelijk om geld terug te ontvangen. Annuleren binnen 48 uur? Het is dan niet meer mogelijk om de bezoekdatum te wijzigen. Ook is het niet mogelijk om geld terug te ontvangen.

Dit is mogelijk indien dit binnen 14 dagen na het maken van de reservering wordt aangegeven. Maak je vandaag een reservering voor over twee maanden? Dan heb je vanaf vandaag 14 dagen de tijd om de reservering te annuleren en geld terug te ontvangen.

Het vooraf reserveren van je bezoek aan Playdôme Roosendaal is verplicht. Bestel jouw tickets via de ticketpagina en maak direct een reservering.

Follow our playful adventures

Het laatste nieuws

Tafel reserveren