Frohe Ostern

Pasen was nog nooit zo leuk

PASEN VIER JE BIJ PLAYDÔME

In het weekend van 8, 9 en 10 april is het paasweekend. Zaterdag 8 april, zondag 9 april en maandag 10 april geniet je van onze lunchplank + 1 uur hyperbowlen of 1 uur funcurlen.

Zondag 9 april is het 1e paasdag en tijdens deze dag is het ook mogelijk om te smullen van onze Paas Grill van 17:00 t/m 19:00. Onze Paas Grill bestaat uit een soepje vooraf en het hoofdgerecht bestaat uit diverse soorten vlees van onze Grill + onze gebruikelijke bijgerechten, zoals o.a. onze bratkartoffeln en Alpensla. Bij goed weer wordt de lunch en de Paas Grill geserveerd in onze Biergarten en bij slecht weer verplaatsen we onszelf naar binnen.

Op zondag 9 april  kunnen kinderen na de lunch en voor de Paas Grill rond 15:30 uur paaseieren zoeken! Welk kindje vindt het gouden ei en gaat er met de hoofdprijs naar huis?

 

🐣 Ontdek onze gezellige Biergarten

🐣 Altijd zongarantie doordat onze tuin op het westen ligt

🐣 Geniet van een heerlijke lunch en sluit af met een potje hyperbowlen of funcurlen

🐣 Onze Playdôme Grill in een ander jasje

🐣 Vind jij het gouden ei op 1e paasdag?

🐣 Kom eitjes zoeken met onze paashazen

Kok Niels

Kok Niels

Kartspecials

1 sessie lasergamen

Bowlen Bergen op Zoom

Teambuilding

Hyperbowl & funcurlen groepsarrangement

>
<
FROHE OSTERN

Pasen was nog nooit zo leuk

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Bij Playdôme kan je gratis gebruik maken van ons Wifi-netwerk (4G/5G werkt niet binnen ons pand). Aan de receptie en op meerdere plekken binnen ons pand kan je verbinding maken via onze QR-code. Hiermee wordt er direct verbinding gemaakt met ons beveiligde Playdôme -Guest WiFi netwerk.

Nee, wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.

Jazeker kan dat! Bij Playdôme zijn er 3 laadpalen met aan weerszijden 2 oplaadpunten! Kom jij binnenkort ook jouw elektrische auto opladen aan onze gepersonaliseerde Playdôme laadpaal?

Onze baanactiviteiten zijn: Hakbijl gooien, Funcurlen en Hyperbowlen.

Voor een bedrag van 2,- berg je jouw jas veilig op in een kluis.

 

Gasten mogen kosteloos gebruik maken van het Playdôme wifi-netwerk.

Huisdieren zijn toegestaan in de horeca, mits aangelijnd en onder permanent toezicht.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties en etenswaren is niet toegestaan.

Roken en het gebruik van een e-sigaret is uitsluitend buiten toegestaan in de daarvoor bestemde rookzone.

Geen 18? Geen druppel.

Het verhandelen en gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan.

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Playdôme kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Het gebruik van de lockers is op eigen risico.

Playdôme behoudt het recht om maatregelen te treffen bij ongewenst gedrag.

Algemene voorwaarden van Playdôme zijn van toepassing.

Playdôme Roosendaal beschikt over een aantal parkeerplaatsen voor en naast het pand waar gratis geparkeerd kan worden. Daarnaast kan parkeren kosteloos op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playdôme Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer naar Playdôme Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playdôme. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

In het pand zijn kluisjes aanwezig om jouw waardevolle spullen voor 2,- per kluisje in op te bergen. Vraag bij de receptie naar de werkwijze en voorwaarden.

Tafel reserveren