Bedrijfsuitje Breda

BEDRIJFSUITJE BREDA

Organiseer jij een bedrijfsuitje in de regio Breda? Wij kunnen je helpen! Playd么me Roosendaal is de ideale locatie voor jullie bedrijfsuitje. Met ons uitgebreide aanbod kunnen wij voor ieder gezelschap een passend arrangement samenstellen. We zijn 20 minuten rijden vanaf Breda gevestigd, waar wacht je nog op?

STEL JE EIGEN PROGRAMMA SAMEN

Playd么me Roosendaal heeft alles in huis voor een compleet bedrijfsuitje. We bieden vijf vrijetijdsactiviteiten aan onder een dak. Kies je voor 茅茅n activiteit of wil je meerdere activiteiten combineren? Alles is mogelijk!

Verdeel het gezelschap in teams en speel het spel funcurlen. Scoor de meeste punten en versla de tegenstanders. Een echte teambuildingsactiviteit! Ontdek het hyperbowlen, een variant van klassiek bowlen. Een mix van bowling en gaming waarbij de bumpers onderdeel van het spel zijn. Toe aan een adrenalinekick? Kies dan voor hakbijl gooien en gooi de hakbijl in de roos. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje lasergamen in onze lasergame arena. Gaat het niet snel genoeg? Daag elkaar dan uit tijdens het karten op onze 350 meter lange kartbaan.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Maak het bedrijfsuitje in de regio Breda compleet met het toevoegen van horeca. Welk horecacomponent wil je toevoegen aan het dagje weg? We hebben oneindig veel mogelijkheden zoals een ontvangst, lunch, diner, borrel of afsluiting. Voor groepen vanaf 10 personen bieden we groepsarrangementen aan. Ben je benieuwd naar de arrangementen? Neem dan contact met ons op!

Wij denken met veel plezier met je mee voor het beste programma en verzorgen het bedrijfsuitje in de regio Breda tot in de puntjes. Wil je het bedrijfsuitje bijvoorbeeld combineren met een meeting of vergadering? Of sluit je het bedrijfsuitje in de regio Breda liever af met een feestavond? Onze mogelijkheden zijn oneindig.

ALPIJNS THEMA

Waan je in de Alpen bij Playd么me Roosendaal. Het warme Alpijnse thema is overal in doorgevoerd. Zo is het funcurlen in een gletsjer, hakbijl gooien in het Alpijnse bos en kom je hyperbowlen, dan zie je op de achtergrond een typisch Alpijns wintersportdorpje in de avondschemering. Een sfeervol en gezellig bedrijfsevent gegarandeerd!

NEEM CONTACT OP

Wil je alle mogelijkheden ontdekken voor een bedrijfsuitje in de regio Breda? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Liever gelijk in contact komen? Bel naar +31 165 570 777 of stuur ons een mail info@playdome.nl. Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda

>
<
Tafel reserveren