Bedrijfsuitje Etten-Leur

BEDRIJFSUITJE ETTEN-LEUR

Ben jij een bedrijfsuitje in de regio Etten-Leur aan het plannen? Kom naar Playd么me Roosendaal! Je bent al binnen 10 minuten op de locatie om een ongelofelijke leuke tijd te kunnen beleven. Werk samen aan de teambuilding, terwijl je ook nog plezier maakt. Voor iedereen is er wat leuks te beleven.

STEL JE EIGEN PROGRAMMA SAMEN

Bij Playd么me Roosendaal is alles aanwezig voor een bedrijfsuitje in regio Etten-Leur. Er is keuze tussen vijf verschillende activiteiten. Kom je voor 茅茅n activiteit of wil je juist van alles proberen. Onze activiteiten hebben verschillende voordelen voor bedrijven:

馃敨 Tijdens funcurlen en lasergamen zal er samengewerkt moeten worden om de winst binnen te kunnen halen.
馃幊 Bij het hyperbowlen en hakbijlgooien kunnen collega鈥檚 elkaar aanmoedigen wat bevorderend is voor de werksfeer.
馃弾 Bekijk hoe je collega reageert als hij/zij in het heetst van de strijd tijdens het playkarten.

GROOT GEZELSCHAP

Zoek jij een locatie voor een grote gezelschap? Wij hebben voor jou het ideale arrangement namelijk, Playd么me Exclusief. Tijdens dit arrangement worden alle activiteiten 2 uur lang exclusief voor jouw gezelschap opengezet. De activiteiten kunnen op inloop gespeeld worden en zijn dus 2 uur lang alleen voor jouw gezelschap. Playd么me Roosendaal is flexibel in de tijdsduur van de activiteiten. Ideaal voor groepen vanaf 75 personen! Bekijk hier meer over Playd么me Exclusief.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Maak jouw bedrijfsuitje in de regio Etten-Leur volledig met het toevoegen van onze horeca. Bij Playd么me Roosendaal kan je terecht voor ontvangst, lunch, diner, borrel en afsluiting. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen hebben wij menu鈥檚 samengesteld om jouw bedrijfsuitje compleet te maken.

Tijdens de activiteiten kan je genieten van verschillende mogelijkheden:

馃エ Chips met dips
馃エ Luxe alpensnacks
馃エ Warme snackplank of een luxe borrelplank

Wil je graag jouw bedrijfsuitje combineren met een vergadering of meeting? Playd么me Roosendaal biedt verschillende mogelijkheden aan om deze wens in vervulling te laten gaan. Zoek je een locatie die je niet snel verwacht? Dan is de funcurling & hakbijl ruimte een ideale plek voor jouw gezelschap. Ben je met meer dan 80 personen? Vraag naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Wil je alle mogelijkheden ontdekken voor een bedrijfsuitje in de regio Etten-Leur? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Liever gelijk in contact komen? Bel naar +31 0165 570 777 of stuur ons een mail info@playdome.nl. Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Kinderfeestje Hyperbowlen

Zomerarrangement

Personeelsvereniging

Personeelsvereniging

Sch眉ler und Studenten Mittwoch

>
<

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren