Bedrijfsuitje Steenbergen

BEDRIJFSUITJE STEENBERGEN

Ben jij een bedrijfsuitje in de regio Steenbergen aan het plannen? Dan ben je Playd么me Roosendaal aan het juiste adres. Werk tijdens jouw bedrijfsuitje aan de teambuilding binnen jouw team waarbij de collega鈥檚 ook nog lekker kunnen ontspannen. Met maar 20 minuten rijden vanaf Steenbergen, heb jij een onvergetelijke dag!

STEL JE EIGEN PROGRAMMA SAMEN

Bij Playd么me Roosendaal vind je maar liefst 5 verschillende activiteiten met hun eigen kenmerken. Tijdens het playkarten racen jouw collega鈥檚 met veel adrenaline door ons circuit.

Vind je het belangrijk dat er wordt samengewerkt tijdens het bedrijfsuitje in de regio Steenbergen? Dan zijn de activiteiten lasergamen en funcurlen hetgeen wat je zoekt. Gedurende deze activiteiten zal er samengewerkt moeten worden om de winst binnen te kunnen halen.

Kan je nooit winnen tijdens het bowlen, maar wil je daar verandering in brengen? Bij het hyperbowlen staan de bumpers omhoog en kan je eindelijk voor die hoge score gaan. Of ga je toch liever voor het hakbijl gooien? Tijdens het hakbijl gooien kan je jouw stoere kant naar voren laten komen en in de roos gooien.

Terwijl de baanactiviteiten worden gespeeld, kan er bij gekletst worden en wordt het sociale aspect tussen de collega鈥檚 versterkt.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Is horeca bij jouw bedrijfsuitje in de regio Steenbergen een onmisbare factor? Bij Playd么me Roosendaal zijn er oneindig veel mogelijkheden om jouw dag compleet te maken. Gedurende de activiteiten kunnen er hapjes en snacks geserveerd worden.

Ben jij met een groep met meer dan 10 personen dan zijn er speciale groepsmenu鈥檚 samengesteld. Kan jij de keuze maken tussen het schnitzel diner, Playd么me grill of het Playd么me diner? Wil je liever lunchen? Dan is dat ook mogelijk. Vraag naar onze mogelijkheden.

ALPIJNS THEMA

Overal waar je kijkt binnen Playd么me Roosendaal zal je het Alpijnse thema terugzien komen. Zo sta je hakbijl te gooien in een Alpijns bos en is de activiteit funcurlen in een gletsjer. In het horecagedeelte zijn verschillende Alpijnse accenten terug te vinden, zoals een grondel en onze wachtverzachter het spijkerslaan.

NEEM CONTACT OP

Wil je alle mogelijkheden ontdekken voor een bedrijfsuitje in de regio Steenbergen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Liever gelijk in contact komen? Bel naar +31 165 570 777- optie 2 of stuur ons een mail info@playdome.nl. Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren