Update 3️⃣

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 10:43

16-03-2020 t/m 22-03-2020


 Afgelopen week stond veelal in het teken van COVID-19, ofwel het Coronavirus. We hebben het nieuws nauwlettend in de gaten gehouden, en vinden het allemaal maar spannend én eng wat er in de wereld om ons heen gebeurt.. We hopen dat de schade beperkt blijft, voor zover dat nog kan, en proberen rustig door te werken aan Playdôme! 🙌

 

We proberen verder te gaan met de ontwikkeling van onze (voorlopige) website en logo’s, zodat we ook binnenkort meer informatie kunnen gaan delen. Excited! 🥳🤩 Deze zullen we vanaf heden namelijk weer even zelf bij moeten gaan houden, even wennen maar wel leuk!

 

De tweede versie van de vlekkenplannen van onze architect, Kraak, zijn ook weer binnen na een gezamenlijke brainstormsessie. De plannen beginnen steeds meer vorm te krijgen en wij worden nóg enthousiaster.. Zie ook de eerste sfeerimpressies van Playdôme. Gaaf toch? 😍 En inderdaad, het hoedje op de O ontbreekt nog……… 😜

 

Verder hebben we onze eerste afspraak met Marijn de Kok Interieurbouw gehad om te praten over het thema en inrichting van ons pand, we verwachten binnenkort de eerste themaconcepten. Spannend! Ook hebben we de eerste stappen gezet in de ontwikkeling van ons horecaconcept, omdat we hier (nog) niet zoveel ervaring in hebben laten we ons hier graag over adviseren. 👍 Zo hebben we afgelopen week al een gesprek gehad met een oude bekende, Koen Bakker, om onze eerste tekeningen samen door te nemen op het gebied van horeca.

 

Hoewel een hoop bedrijfsbezoeken deze week helaas niet door zijn gegaan hebben we dus niet stil gezeten! We hopen komende week beslissingen te kunnen gaan nemen in onze kartleverancier(s), en verdere stappen gezet te hebben in ons bedrijfsplan hiermee.

 

Ohja, en onze Facebookpagina heeft al meer dan 500 vind-ik-leuks! Bedankt iedereen! 😁😃

 

Sydney Broos


Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.