Update 5️⃣

Gepubliceerd op 22 mei 2020 om 10:37

31-03-2020 t/m 05-04-2020


Alweer een week voorbij gevlogen! Wederom met name vanuit huis aan het werk geweest en weinig afspraken gehad vanwege het Coronavirus, maar we hobbelen door! Omdat fysieke afspraken bijna niet meer plaatsvinden hebben we veel telefonische en Skype gesprekken gehad. 🏠

 

Voor wat betreft het bedrijfsplan hebben we de afgelopen week geprobeerd om álle informatie welke we de afgelopen periode hebben opgedaan te bundelen. Nogal een klus, aangezien we heel veel gezien, gehoord en gelezen hebben! 🤓🤓 We hebben nu zo goed als alle offertes en andere cijfers binnen, dus we kunnen binnenkort gaan rekenen!

 

En niet geheel onbelangrijk: ondertussen zijn we ook bezig met een plan voor eventuele-/potentiële investeerders.

 

Wiehoe! 🎉 We hebben namelijk ook de eerste schetsen ontvangen van de logo’s voor Playdôme en Skischool Nicky Broos. Het is nog niet helemaal wat we zoeken, maar de richting is zeker juist. Het is tof om naast het bedrijfsplan ook volop bezig te zijn met dit soort werkzaamheden, zo begint alles echt vorm te krijgen!

 

Het logo van de skischool hebben we afgelopen week ook op onze socials gedeeld, met een hoop reacties als gevolg. Top! De feedback was heel divers, dus hier gaan we zeker verder mee aan de slag met Alan, onze ontwerper van het logo. ✏️

 

De voorlopige website van Playdôme is ondertussen ook weer een stukje verder af, en hopen we een dezer weken live te kunnen gaan zetten. De volgende stap hierin is samen ons huisstijlhandboek verder afmaken!

 

Hopelijk kunnen we binnenkort ook meer informatie over onze plannen op de website en socials gaan zetten wat betreft de activiteiten. We verwachten snel keuzes te kunnen maken in de bowlingaanbieder, evenals voor het karten. Dit loopt dus!

 

We zijn momenteel alleen nog in twijfel over onze ‘laatste’ in te vullen activiteit. Gaan we de rolskibanen in het pand van Playdôme huisvesten? Of gaat dit een andere locatie worden.. en als dit elders ondergebracht gaat worden, wat gaan we dan doen? Een schaatsbaantje? Een klimwand? Een VR room? 🧐 Dit hebben we namelijk afgelopen week zelf mogen ervaren bij The VR Room. Gaaf!

 

Daarnaast zijn we ook weer in contact met Veerman ICT voor support op het technische vlak voor nu, maar uiteraard ook voor straks op locatie. 💻

 

Een hoop gedaan dus, maar nog steeds een hoop te doen!

 

 

Sydney Broos


Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.