Update 2️⃣0️⃣

Gepubliceerd op 19 november 2020 om 11:45

20-07-2020 t/m 26-07-2020


 

Wat hebben we een leuke week gehad‼️ 

 

Afgelopen week stond met name in het teken van ons bezoek aan de Sodi fabriek in Nantes, Frankrijk. Omdat we wederom overwegen om met elektrische karts van Sodi te gaan rijden zijn we uitgenodigd om de fabriek te komen bekijken, en natuurlijk om onze plannen en de mogelijkheden met Sodi door te spreken!

 

We begonnen de trip met een aantal bezoeken aan kartbanen in Nantes, hier reden we heen met onze gehuurde fiat 500 (haha). 😎 Al deze kartbanen reden met Sodi karts, maar er zat een enorm verschil tussen deze banen zelf. ’s Avonds werden we vergezeld door een collega van Sodi, ons contactpersoon binnen Sodi. We hebben samen gegeten in het centrum van Nantes en zijn de volgende ochtend richting de fabriek van Sodi gegaan.  

 

Wat was dit leuk om te zien! We kregen eerst een rondleiding door de fabriek en hebben álles gezien, van de R&D- afdeling tot en met het monteren van de karts. 🤓🙌 Na de rondleiding hebben we een overleg gehad met ons contactpersoon en de CEO van Sodi om onze plannen, wensen en mogelijkheden voor de samenwerking door te spreken. We zijn heel tevreden over de resultaten en kunnen niet wachten om alles in werking te gaan zetten! 

 

Na het overleg hebben we nog allemaal samen geluncht, waarna wij weer terug zijn gegaan naar een van de kartbanen waar we de dag ervoor al geweest waren. Hier hebben we iets nieuws getest wat we graag willen gaan aanbieden bij Playdôme: een nieuw spel genaamd Game of Karts. Wat was dit gaaaaaaf! 🔥 

 

We hebben de ambitie om bij alle activiteiten welke we gaan aanbieden een verdiepingsslag te maken zodat we onze gasten echt een unieke ervaring kunnen bieden. De kartbaan is hierop uiteraard geen uitzondering! Naast de Alpijnse thematisering, het elektrisch karten en ons parcours welke meerdere verdiepingen heeft zochten we ook nog naar een verdieping in de activiteit, en de Game of Karts is dus precies wat we hiervoor willen gaan inzetten! 👌 We voegen hiermee een extra dimensie en spelelement toe aan het karten, waardoor we hopelijk een grotere doelgroep kunnen enthousiasmeren en wederom iets unieks op de markt introduceren. We zijn dus druk bezig geweest met het testen van- en overleggen over dit onderdeel van ons concept! 

 

De volgende, en laatste, ochtend stond een laatste overleg bij de Sodi fabriek op het programma. We hebben de laatste zaken doorgesproken en zijn daarna weer in ons eigen racemonstertje richting het station gegaan om onze treinen terug te halen.  🚅

 

Het waren drie lange, maar hele leuke en leerzame dagen! Enorm veel gezien en genoeg nieuwe indrukken opgedaan om weer te gaan verwerken.  

 

En verder? We hebben een sessie gehad met Kraak om de voortgang van de (ver)bouwing te bespreken en bijbehorende planning en budget. Volgende week gaan we hier weer gewoon mee door, want 2021 komt steeds dichterbij! 🙋‍♀️

 


 

 

Sydney Broos


Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.