Update 2️⃣8️⃣

Gepubliceerd op 28 januari 2021 om 08:36

14-09-2020 t/m 20-09-2020


 

We hebben weer leuke nieuwe contacten gelegd deze week! 🤓 Zo hadden we onder andere afspraken met twee scholen om alvast weer een mogelijke samenwerking te bespreken. Omdat we de afgelopen periode druk bezig zijn geweest met het schrijven van ons personeelsplan hebben we uiteraard ook al aandacht besteed aan onze wensen met betrekking tot stagiaires. We willen ook graag weer een leuk stagebedrijf zijn voor zowel MBO als HBO studenten, dus de eerste contacten zijn gelegd! 👍 Zo werken er ondertussen al eerstejaars Commerciële Economie studenten aan een opdracht voor ons, leuk! 

 

Verder stond deze week veelal in het teken van het verder vormgeven van onze samenwerking met Marijn de Kok en IntoWood. Zo hebben we een eerste gezamenlijke sessie gehad met Kraak, Marijn de Kok en IntoWood om dit alles in gang te gaan zetten. Hopelijk gaat dit leiden tot een onwijs gaaf resultaat! 🔥 

 

Om de (ver)bouwing straks vlot te laten verlopen zijn we bijvoorbeeld ook bezig geweest met het berekenen van het benodigd vermogen straks. Zo hebben we al onze (potentiële) leveranciers benaderd om na te gaan hoeveel nodig is, zodat onze installateur hier alvast rekening mee kan gaan houden. We moeten namelijk gas gaan geven op de realisatie van de kartbaan, en dan met name het parcours, en de keuken. Dit omdat dit de twee grootste verbruikers qua vermogen zullen gaan zijn, en belangrijk zijn voor de klimaatbeheersing en afzuiging in het complex. ⚡Aan de slag dus!  Momenteel hebben we verschillende lijntjes lopen met kartbaan bouwers waarvan we eind deze maand alle voorstellen van verwachten. Daarnaast lopen er ook lijntjes met grootkeukenleveranciers, dus dit loopt ook.  🔜

 

We hebben al een veel beter beeld van hoe we de keuken willen hebben wanneer het straks af is. We denken nu namelijk aan een ‘Speckalm’ winkeltje als onderdeel van de keuken, waar dan straks de Alpijnse snackplanken bereid kunnen worden. Onwijs gaaf, dus hopelijk kunnen we dit ook op deze manier realiseren! 😍 Daarnaast hebben we het idee om straks op de bar een biertank te plaatsen omdat we enorm veel hoogte hebben in de horeca. Zo hebben we weer twee gave eyecatchers in de horeca welke volledig binnen het Alpijnse thema passen. 

 

En verder? We hebben de grote lijnen van ons menu bepaald en deze naar adviseurs gestuurd voor feedback, we hebben ons laatste thema als onderdeel van het decor vastgesteld, deze zijn nu ook allemaal bepaald en onze toekomstige aannemer en installateur hebben een eerste bezoek gebracht aan de toekomstige locatie!  

 

Genoeg balletjes dus weer welke rollen, op naar volgende week. Dan hebben we weer een week vol leuke afspraken. Stay tuned! 🙋‍♀️


 

 

Sydney Broos


Rating: 5 sterren
2 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.