Update 3️⃣3️⃣

Gepubliceerd op 8 april 2021 om 10:50

19-10-2020 t/m 25-10-2020


 

Grooooote stappen gemaakt afgelopen week, yes! 🙌

 

De week begon eigenlijk al afgelopen zondag, toen we kennis hebben gemaakt via Zoom met iemand welke ons mogelijk kan gaan helpen om de funcurling te gaan realiseren. Hierdoor hebben we ondertussen meer inzicht in de kosten hiervan en hoe dit er dan technisch uit komt te zien. Daarnaast hebben we deze zondag gebruikt om voorbereidingen te treffen voor de kartbaan sessies welke volgde afgelopen week. ☑️ We hebben alle kartbaan bouwers welke we nog overwegen een finaal budget gegeven, benieuwd naar wat er gaat volgen! 

 

Waar we ook naar een finaal budget aan het werken zijn is met onze architect en bouwdirectie Kraak. Alle informatie en offertes zijn binnen, tijd nu om het terug te brengen naar het budget. Samen met Kraak hebben we gekeken naar welke zaken in onze plannen we kunnen ‘hakken’, zoals we dat zelf noemen, om hiervoor te gaan zorgen. Deze opties hebben we samen doorgesproken en bespreken we volgende week weer verder, zodra we weten wat voor invloed deze zaken precies gaan hebben op het budget. On-wijs spannend! 🤞

 

Ook ons huiswerk van Kraak m.b.t. de keuken heeft deze week aandacht gekregen! 🤓 We hebben weer sessies gehad met de twee overgebleven keukenleveranciers om de voorstellen welke nu op tafel liggen te bespreken. Hier komt dus ook stapje voor stapje de finishlijn in zicht. Yes!  

 

Vanwege deze gesprekken met keukenleveranciers zijn we ook op het idee gekomen om serieus te gaan nadenken over een ‘fase 2’ binnen ons project, zodat we op deze wijze ál onze wensen en ideetjes kunnen realiseren maar dan misschien op een later moment vanwege het budget en tijdsbestek. 💰 We beginnen hier een steeds beter gevoel over te krijgen omdat we op deze manier alsnog alles kunnen realiseren, maar ook onze budgetten respecteren. Zo hebben we nu het idee om bij de keuken in ‘fase 1’ alleen het front cooking deel op te leveren en dan na een paar maanden, met wat praktijkervaring op zak, het deel achter de schermen. We gaan het zien! 

 

Misschien wel het allerleukste deze week was de vervolgafspraak welke we bij Media Mirror in Etten-Leur hadden! 😄 Zij hadden voor ons werkende hologrammen gemaakt zoals we deze willen gaan gebruiken in de lasergame en kart, zo vet! Fijn om te zien dat de plannen welke we gemaakt hebben vorm beginnen te krijgen én dat het ook nog eens zo cool is als we zelf dachten...  😎

 

En toen was het alweer vrijdag! Deze vrijdag stond geheel in het teken van de kartbaan. ‘s Morgens zijn we op bezoek geweest bij een andere bowl- en kartbaan, de rest van de middag hebben we digitale afspraken gehad met alle kartbaan bouwers welke nog in de running zijn. Zoals aangegeven hebben we iedereen een finaal budget gegeven zodat zij ons tijdens deze sessies konden laten weten wat uiteindelijk mogelijk is binnen ons pand en budget. En wauwie wat was dit weer gaaf! 😍 We hebben hele toffe mogelijkheden voorbij zien komen en uiteraard ook mindere. Maar goed, dat maakt de keuze alleen maar makkelijker. Weer een stap gemaakt dus in de goede richting!  

 

En verder? We hebben ons organigram geüpdate met het aantal personen hierin verwerkt ter beeldvorming, we zijn weer druk aan het rekenen geweest met onze budgetten en hebben weer stappen gemaakt voor onze pre sale.  

 

Op naar volgende week!  👍


 

 

Sydney Broos


Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.