5 redenen waarom je het beste nu een Playdôme ticket aan kan kopen

Gepubliceerd op 29 juni 2021 om 14:30

Alle voordelen op een rijtje over de Playdôme pre-sale tickets

Playdôme is een nieuw Multi Activity Center gevestigd in Roosendaal, dat medio augustus 2021 haar deuren gaat openen. De pre-sale ticketverkoop van Playdôme Roosendaal is gestart! In deze blog geven we jou 5 redenen waarom je het beste nu een Playdôme ticket aan kan kopen.  

Toegang tijdens de soft opening

Met aankoop van een Playdôme’s pre-sale ticket krijg jij als eerste toegang tot Playdôme, namelijk  tijdens de soft opening. Jij krijgt hiermee één week eerder toegang dan de officiële opening! Hiermee verzeker jij jezelf om als een van de eerste kennis kan maken met de activiteiten van Playdôme. Dat wil je toch niet missen?

 

Verdubbelaar van de ticketwaarde

Koop jouw tickets tijdens de pre-sale én wij verdubbelen de waarde van het ticket! Zo ben jij extra voordelig uit en kan je optimaal profiteren van jouw bezoek aan Playdôme. Onderstaande tickets zijn aan te koop in onze webshop:

  • € 25 ➡️ wordt € 50
  • € 50 ➡️ wordt € 100
  • € 100 ➡️ wordt € 200
  • € 250 ➡️wordt € 500

Blijft er na jouw bezoek tegoed over? Geen probleem! Het tegoed blijft geldig.

 

Onbeperkte geldigheid

Het pre-sale ticket blijft onbeperkt geldig, Mocht je gehinderd zijn tijdens onze soft opening, geen probleem! Je blijft altijd welkom.

 

Inzetbaar voor alle activiteiten

We brengen bekende vrijetijdsactiviteiten samen en innoveren deze, om iedereen een unieke ervaring te bieden in een vertrouwde omgeving. Een Playdôme’s pre-sale ticket is inzetbaar voor alle activiteiten, exclusief horeca. De activiteiten die Playdôme gaat aanbieden zijn funcurling, hakbijl gooien, hyperbowling, lasergamen en play karten. Zo kan je al vanaf €22,50 per persoon komen lasergamen of huur je vanaf €32,50 een baan voor hyperbowlen, hakbijl gooien of funcurlen.

Wist jij dat het Alpijns thema centraal staat binnen Playdôme Roosendaal? Zo waan jij je met playkarten in de bergen, met hakbijl gooien in de Alpenweide en is het funcurlen in een gletsjer. Super tof!

 

Ook inzetbaar voor een bedrijfsevent of afdelingsuitje

De tickets zijn ook inzetbaar voor een bedrijfsevent of afdelingsuitje. Trommel iedereen op voor een uniek uitje! Tip! Bij bestedingen vanaf € 1.000 geven we jou en je (zakelijk) gezelschap een uniek kijkje achter de schermen en een bedrijfspresentatie door opperspelleider Nicky Broos. Ideaal voor een bedrijfs- of netwerkevent.

Genoeg redenen om een ticket te kopen tijdens de pre-sale! Het is nu of nooit. Dus grijp je kans want voor je het weet is deze deal voorbij. Bestel je tickets hier. Neem voor meer informatie een kijkje op onze tijdelijke website.

Disclaimer: Playdôme Roosendaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade van welke aard dan ook, ontstaan naar aanleiding van de inhoud van bovenstaande blog. 


Geschreven door Nika de Jong

Rating: 5 sterren
3 stemmen

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.