Business und Bier

Een interessante klankbordgroep

Business und Bier

Let’s play!

Met trots presenteren wij je hierbij de ‘Business und Bier’ concept uitleg! ‘Samen blijven spelen’ willen wij op geheel eigen wijze toepassen in het bedrijfsleven. Klankborden echt leuk houden én op een ontspannen manier tot succesvol zakendoen komen. Géén verplichtingen, slechts kansen creëren door samen deel te nemen aan de playkartcompetitie of de Roosendaalse hakbijlcompetitie. Maar ook een loyaliteitsprogramma bieden om medewerkers of belangrijke relaties te bedanken en te belonen voor de fijne samenwerking. Dit zijn een paar voorbeelden van de activiteiten welke wij binnen ‘Business und Bier’ gaan ontplooien en dit willen wij graag samen met jouw bedrijf doen. Nu vanaf €2.000,00 per jaar.

Waarom is ‘Business und Bier’ interessant voor jouw bedrijf?

🎯 Een interessante klankbordgroep waarbij je op een informele manier kennis kunt delen en je zakelijke netwerk kunt vergroten.
🎯 Een uniek concept waarbij je kunt werken met een companycode, zodat je jouw medewerkers kunt belonen/bedanken. Tip: je kunt hiermee ook optimaal gebruik maken van de werkkostenregeling.
🎯 Een uniek concept waarbij je jouw relaties kunt deel laten nemen aan de verschillende events om te bedanken voor de samenwerking. Daarnaast kan je ook de companycode inzetten om je zakenrelaties te trakteren.
🎯 Betrokken/verbonden zijn met het concept Business und Bier van Playdôme Roosendaal.
🎯 Leuke events, personeelsuitjes en een unieke locatie voor ‘vergaderen’ op een speelse en unieke manier. Vergader op ons vip-deck, in onze hakbijl & funcurling omgeving of op het kartcircuit!

Extra’s

🎯 10% korting op alle boekingen van je bedrijf op de zakelijke activiteiten en horeca van Playdôme Roosendaal.
🎯 € 750,00 budget voor het organiseren van een eigen zakelijk event.
🎯 De mogelijkheid om met een bedrijfstegoed te werken (companycode) waarbij je personeel kunt belonen op een bezoek aan Playdôme Roosendaal. Tip! Je kan gebruik maken van de werkkostenregeling.
🎯 De mogelijkheid om met een bedrijfstegoed te werken (companycode) om je zakenrelaties te trakteren voor de samenwerking.
🎯 De mogelijkheid om te werken tijdens onze openingstijden op een unieke locatie waarbij je gebruik kan maken van gratis beveiligde WiFi. Daarnaast kun je onbeperkt koffie drinken.

Bedrijfstegoed

Sluit je nu aan bij Business und Bier en maak gebruik van de companycode. Met de companycode kan je zowel je relaties als je werknemers bedanken.

Wanneer jij de companycode wilt gebruiken, kan je de volgende bedragen toevoegen aan de companycode:

🎯 € 500,00
🎯 € 1.000,00
🎯 € 2.500,00

BusinessundBierlid

BusinessundBierlid

BusinessundBierlid

Neggers-Business und Bier

>
<
Evenementenkalender

Evenementen

Vrijdag 22 september 2023

Oktoberfest

Donderdag 19 oktober 2023

Bedrijfsbezoek aan een Business und Bier partner

Woensdag 8 november 2023

Bedrijvencompetitie Playkarten - dag 3

Donderdag 7 december 2023

Thema avond met diner

Vrijdag 5 januari 2024

Nieuwjaarsborrel

Nieuwsgierig geworden?

We komen graag in contact!

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

d

Via onze Sales medewerker Julia kan er contact worden opgenomen. Zij stelt dan een contract voor jouw bedrijf op.

De companycode is een bedrijfstegoed om bv. je zakenrelaties te trakteren voor de samenwerking.

Een Business und Bier contract kan al vanaf 1 jaar worden afgesloten.

Een interessante klankbordgroep waarbij je op een informele manier kennis kunt delen en je zakelijke netwerk kunt vergroten.

Tafel reserveren