Corona maatregelen

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de coronamaatregelen bij Playdôme Roosendaal

Wij doen er alles aan om jouw bezoek aan Playdôme Roosendaal op een veilige manier te laten verlopen. De Nederlandse richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd. Alvast bedankt voor de medewerking!

Maatregelen vanaf 28 november 2021

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november 2021 zijn aangescherpte coronamaatregelen bekendgemaakt. De nieuwe maatregelen gaan in op zondag 28 november 2021. Wat betekenen de nieuwe coronamaatregelen voor een bezoek aan Playdôme Roosendaal?

Playdôme Roosendaal blijft geopend! Helaas zijn wij genoodzaakt om onze deuren om 17.00 uur te sluiten. Dit geldt voor zowel de activiteiten als horeca. Heb je een bezoek gepland of wil je een bezoek plannen? Samen kijken we naar een passende oplossing om een bezoek aan Playdôme Roosendaal mogelijk te maken.

Heb jij een reservering geplaatst na 17.00 uur? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door het programma te vervroegen of het bezoek te verplaatsen.

Een veilig uitje doen we samen! Wij hebben voldoende ruimte om te voldoen aan de nieuwe coronamaatregelen. Zoals het verplicht zitten in de horeca en het houden van de 1.5 meter afstand (vanaf 18 jaar). Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht.

De huidige coronamaatregelen gelden tot ten minste zaterdag 18 december 2021. Deze pagina wordt geüpdatet na de eerstvolgende persconferentie.

Overige maatregelen

Om Playdôme Roosendaal te bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Deze kan worden getoond via de Coronacheck-app of met een papieren bewijs.
Was regelmatig je handen.
Hoest en nies in de elleboog.
Ga naar huis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C).
Ga naar huis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos.
Volg onze eventuele instructies op.

Een veilig uitje doen we samen

Veelgestelde vragen

We denken graag mee in een alternatief programma zodat jouw bezoek door kan gaan. Bijvoorbeeld door het programma te vervroegen. Wil je liever een andere keer komen? Dan komen we graag met elkaar in contact om te kijken naar een nieuwe datum.

We denken graag mee in een alternatief programma zodat jouw bezoek door kan gaan. Bijvoorbeeld door het programma eerder te laten plaatsvinden. Liever een ander keertje komen? Dan kijken we samen naar een nieuwe datum.

Jazeker! De horeca is geopend tot 17.00 uur. We denken graag mee in het omzetten van het programma zodat jouw bezoek door kan gaan. Bijvoorbeeld door het programma te vervroegen.

Playdôme Roosendaal is geopend! Op woensdag en vrijdag zijn we geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Onze aangepaste openingstijden gelden tot ten minste 19 december 2021. Wij doen er alles aan om jouw bezoek aan Playdôme Roosendaal op een veilige manier te laten verlopen. De Nederlandse richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd.

Ja, het dragen van een mondkapje is verplicht bij verplaatsingen in het pand. Daarnaast is het verplicht om een coronatoegangsbewijs te tonen en 1.5 meter afstand te houden (vanaf 18 jaar).

Ja, je hebt een coronatoegangsbewijs nodig om Playdôme Roosendaal te bezoeken. Dit bewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Het coronatoegangsbewijs kan worden getoond via de Coronacheck-app of met een papieren bewijs.