Hakbijl gooien arrangement

Show your skills

Hakbijl gooien
was nog nooit zo leuk

Hoe ziet het programma eruit?

Het arrangement hakbijl gooien bij Playdôme Roosendaal duurt 1 uur en 15 minuten. Alvorens de speeltijd van 30 minuten van start gaat geeft de spelbegeleider de instructie. Let’s try! Iedereen krijgt één poging om te oefenen. Daarna gaat de strijd van start! Na 30 minuten hakbijl gooien is de activiteit afgelopen en kan de eindbalans opgemaakt worden.

Wist je dat tussen iedere groep 15 minuten wisseltijd is ingepland? Dit draagt bij aan een ontzorgend dagje weg bij Playdôme Roosendaal.

In het arrangement is een ontvangst of afsluiting inbegrepen. Ga je voor de ontvangst? Dan geniet je voordat het hakbijl gooien van start gaat, van apfelstrudel en één consumptie per persoon. Indien je voor de afsluiting kiest wordt na afloop in de horeca flammkuchen geserveerd. Ook hierbij is één consumptie per persoon inbegrepen.

Hakbijl gooien in het Alpijnse bos

Arrangementen

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Playdôme Roosendaal beschikt over 5 hakbijlbanen. Met het product hakbijl gooien exclusief huur je de 5 hakbijlbanen exclusief voor jou gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 30 personen.

Zeker! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Hakbijl gooien is niet gevaarlijk indien te allen tijde de regels en voorschriften van de spelbegeleiders worden opgevolgd.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

De minimale leeftijd voor het hakbijl gooien is 18 jaar.

Tafel reserveren