Hakbijl gooien arrangement

Show your skills

Hakbijl gooien
was nog nooit zo leuk

Hoe ziet het programma eruit?

De gemiddelde programmaduur voor een hakbijl gooien arrangement is 1 uur en 15 minuten.

In het arrangement is een ontvangst of afsluiting inbegrepen. Ga je voor de ontvangst? Dan geniet je voordat het hakbijl gooien van start gaat, van apfelstrudel en één consumptie per persoon. Indien je voor de afsluiting kiest wordt na afloop in de horeca flammkuchen geserveerd. Ook hierbij is één consumptie per persoon inbegrepen.

Wij verwelkomen je 15 minuten voor start van het hakbijl gooien bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvang door één van de spelbegeleiders bij de hakbijl gooien en funcurlen balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider krijg je een speluitleg en demonstratie van het hakbijl gooien. Let’s try! Iedereen krijgt één poging om te oefenen. Daarna gaat de strijd van start! Na 30 minuten hakbijl gooien is de activiteit afgelopen en kan de eindbalans opgemaakt worden.

Hakbijl gooien in het Alpijnse bos

Arrangementen

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Playdôme Roosendaal beschikt over 5 hakbijlbanen. Met het product hakbijl gooien exclusief huur je de 5 hakbijlbanen exclusief voor jou gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 30 personen.

Zeker! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Hakbijl gooien is niet gevaarlijk indien te allen tijde de regels en voorschriften van de spelbegeleiders worden opgevolgd.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

De minimale leeftijd voor het hakbijl gooien is 18 jaar.