Het leukste dagje weg in de herfstvakantie

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

Herfstvakantie vier je bij Playdôme Roosendaal

Vier je vakantie in Nederland? Kom dan naar Playdôme Roosendaal voor een herfstuitje! Ontdek onze vijf activiteiten en horeca faciliteiten, een dagje weg voor het hele gezin. Ook een ideaal uitstapje voor als de regen met bakken uit de lucht komt. De activiteiten van Playdôme Roosendaal zijn namelijk overdekt.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens een variant van regulier curlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts, op meerdere levels op een baan van maar liefst 350 meter of ga the battle of the mountain aan tijdens het lasergamen. Kom vooraf, tijdens of na afloop genieten van een hapje of drankje, met uitzicht op de activiteiten, in een warme Alpijnse omgeving.

Tijdens de herfstvakantie zijn wij extra geopend op maandag 25 oktober en dinsdag 26 oktober & maandag 1 november en dinsdag 2 november.

 

 

Herfstvakantie 2021

Arrangementen

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Gasten mogen kosteloos gebruik maken van het Playdôme wifi-netwerk.

Huisdieren zijn toegestaan in de horeca, mits aangelijnd en onder permanent toezicht.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties en etenswaren is niet toegestaan.

Roken en het gebruik van een e-sigaret is uitsluitend buiten toegestaan in de daarvoor bestemde rookzone.

Geen 18? Geen druppel.

Het verhandelen en gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan.

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Playdôme kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Het gebruik van de lockers is op eigen risico (op dit moment nog niet mogelijk).

Playdôme behoudt het recht om maatregelen te treffen bij ongewenst gedrag.

Algemene voorwaarden van Playdôme zijn van toepassing.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisure Park Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playdôme Roosendaal. Door de ligging aan de snelweg A17 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand van Playdôme.

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisure Park Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer naar Playdôme Roosendaal. Neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playdôme. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland

Daltijden: woensdag en donderdag
Piektijden: vrijdag t/m zondag

Tijdens feestdagen en schoolvakanties kan dit afwijken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je waardevolle spullen op te bergen. In het pand zijn lockers aanwezig waarin je binnenkort jouw waardevolle spullen kan opbergen.

Zeker! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Nee het funcurlen is op een kunstofbaan.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

Funcurlen is geschikt voor alle leeftijden.

Zeker! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Hakbijl gooien is niet gevaarlijk indien te allen tijde de regels en voorschriften van de spelbegeleiders worden opgevolgd.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

De minimale leeftijd voor het hakbijl gooien is 18 jaar.

De keuken van Playdôme Roosendaal sluit om 21.00 uur.

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen krijg je bowlingschoenen in bruikleen. We hebben maat 25 t/m maat 51. Het is verplicht om te bowlen met onze bowlingschoenen. Zorg ervoor dat je eigen sokken meeneemt.

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Voor kleine kinderen hebben wij een hulpmiddel om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.

Tuurlijk! De gespen van de lasergamevesten zijn verstelbaar zodat de vesten kleiner of groter gemaakt kunnen worden.

Lasergamen is niet mogelijk voor gasten in een rolstoel. De lasergame arena heeft meerdere verdiepingen. De eerste verdieping is alleen toegankelijk met een trap.

Zorg voor lekker zittende kleding met dichte schoenen en platte zolen. Bij Playdôme ontvang je een lasergamevest om over je eigen kleding aan te trekken.

Nee we bieden geen speciale lasergame sessies voor kinderen aan. We bieden wel kinderfeestjes arrangementen aan op woensdag en vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Het is niet mogelijk om te kijken tijdens het lasergamen. In de horeca hebben we voldoende zitplaatsen om te wachten.

Een lasergame sessie duurt 12 minuten waarvan 10 minuten effectief lasergamen.

De minimale leeftijd voor het lasergamen is 6 jaar.

Dit is een verklaring waarin je bevestigt op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden en de aanwezige risico’s, waarmee je Playdôme Roosendaal vrijwaart van enige aansprakelijkheid.

De horeca van Playdôme is centraal gelegen in het pand. Vanuit de horeca kan je naar de kartbaan kijken.

Playkarten is op dit moment niet mogelijk voor gasten in een rolstoel. Vanuit de horeca is het wel mogelijk om naar de kartbaan te kijken.

Jazeker! Op woensdag- en vrijdagmiddag en zondagochtend bieden wij kids playkarten aan. Het kids playkarten is voor kinderen vanaf 1.40 meter, in de leeftijd t/m 13 jaar.

Ja! Lang haart dient wel altijd, in een haarnetje, volledig onder de helm gedragen te worden.

Een kartsessie duurt 12 minuten waarvan 10 minuten effectief karten.

Ja hoor! De pedalen en stoel zijn verstelbaar waardoor de karts voor alle lengtes geschikt zijn. Daarnaast hebben we een aantal karts beschikbaar met een grotere stoel voor gasten met een groter postuur of brede heupen.

Ja! De helm dient wel integraal en CE gekeurd te zijn.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht. De karts zijn volledig elektrisch waardoor het dragen van een raceoverall niet nodig is. Voor het playkarten krijg je een helm in bruikleen. Het dragen van een helm is verplicht. Hierbij ontvang je een haarnetje om onder je helm te dragen.

Het playkarten is mogelijk voor alle leeftijden indien de minimale lengte van 1.40 meter is bereikt.

Natuurlijk! Het is mogelijk om alleen een lunch, diner of borrel te reserveren. Reserveer jouw bezoek via de website van Playdôme. Door te klikken op ‘reserveer hier’ kom je op de reserveringspagina terecht. Kies hier voor horeca en doorloop de stappen om je aanvraag bij ons in te dienen. Vanaf 10 personen bieden wij speciale groepsarrangementen aan!

Reserveer jouw bezoek via de website van Playdôme. Door te klikken op ‘reserveer hier’ kom je op de reserveringspagina terecht. Kies hier de activiteit die je graag wilt boeken en doorloop vervolgens de stappen om je aanvraag bij ons in te dienen. Indien de aanvraag mogelijk is ontvang je een e-mail van onze back-office met daarin een betaallink. Nadat de betaling succesvol is ontvangen staat de reservering definitief in onze planning. Indien de aanvraag niet mogelijk is neemt onze back-office persoonlijk contact met je op om andere mogelijkheden te bespreken.

Reserveer jouw bezoek via de website van Playdôme. Door te klikken op ‘reserveer hier’ kom je op de reserveringspagina terecht. Kies hier de activiteit die je graag wilt boeken en doorloop vervolgens de stappen om je aanvraag bij ons in te dienen. Geef bij het maken van een reservering (in het opmerkingen veld) aan dat je een bezoek wilt brengen met jouw pre-sale code. Indien de aanvraag mogelijk is ontvang je een e-mail van onze back-office met daarin een bevestiging. De reservering wordt definitief vastgelegd in onze planning. Indien de aanvraag niet mogelijk is neemt onze back-office persoonlijk contact met je op om andere mogelijkheden te bespreken.

Neem op de dag van jouw bezoek de unieke pre-sale code mee naar Playdôme Roosendaal. De pre-sale code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Eventueel resterend tegoed blijft gekoppeld aan jouw unieke code. Eventueel resterend openstaand bedrag wordt afgerekend bij onze receptie.

Actievoorwaarden zijn van toepassing op de pre-sale code.

Nee deze mogelijkheid hebben we (nog) niet.

Het is mogelijk om de reservering kosteloos te annuleren tot 48 uur voordat de activiteit gepland staat. We plannen graag een nieuwe bezoekdatum in. Annuleren binnen 48 uur? Dan brengen we het gehele bedrag in rekening en is het niet mogelijk om de bezoekdatum te wijzigen.

Dit is mogelijk indien dit binnen 14 dagen na het maken van de reservering wordt aangegeven. Maak je vandaag een reservering voor over twee maanden? Dan heb je vanaf vandaag 14 dagen de tijd om de reservering te annuleren en geld terug te ontvangen.

Wij zijn van maandag t/m donderdag bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Op zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Neem contact op door te mailen naar info@playdome.nl of neem telefonisch contact op via +31 165 570 777. Let op! Op dit moment zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.

Wil je met jouw gezelschap (vanaf 10 personen) een bezoek brengen aan Playdôme? De afdeling sales is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Het vooraf reserveren van je bezoek aan Playdôme Roosendaal is verplicht. Reserveer jouw bezoek via de website of neem contact met ons op door te mailen naar info@playdome.nl of neem telefonisch contact op via +31 165 570 777. Wil je last-minute langskomen? Neem dan telefonisch contact met ons op.