1e en 2e KERSTDAG

🎅 Geniet met je gezin, familie of vriendengroep van een ongedwongen sfeer, waarbij de kleintjes t/m 12 jaar mee-eten met 50% korting.

🎅 Warme chocolademelk met slagroom en glühwein van het huis.

🎅 Combineer het kerstdiner met onze activiteiten.

🎅 Kom onbeperkt twee uur smullen van onze Weihnachten Grill.

🎅 Een unieke beleving in Alpijnse sfeer.

WEIHNACHTEN GRILL

Stel je voor je zit met je gezin tijdens 1e of 2e kerstdag bij Playdôme Roosendaal en van te voren gaan jullie met elkaar een uurtje hyperbowlen of funcurlen.

Wanneer de eerste trek begint te komen start je met een soepje en na dit voorgerecht vervolgen jullie de Weihnachten Grill, welke binnen door de koks wordt bereid. De chef-kok zien jullie vanuit onze open keuken het vlees bereiden. Het water loopt jullie al in de mond dus jullie kunnen voordat het vlees geserveerd wordt, alvast de bijgerechten op jullie borden scheppen, waaronder aardappelsalade, frietjes, brood met kruidenboter etc. Is er op het bord nog plek voor diverse soorten vlees?

Samen met je dochter loop je naar de chef-kok waarbij je diverse soorten vlees krijgt. Wees niet bang dat je te weinig krijgt, onze Weihnachten Grill duurt 2 uur en je kan onbeperkt genieten van onze bijgerechten.

Na afloop heeft je zoontje nog zin in een zoete afsluiting en sluiten jullie de avond af met onze Frutigen plank. Waarbij jullie met zijn allen kunnen genieten van allerlei zoete lekkernijen die jullie met het gezin kunnen delen.

KERSTVAKANTIEDEAL 🎄

Ook tijdens 1e en 2e kerstdag profiteer je van onze kerstvakantiedeal! Kom met 25% korting 1 uur funcurlen of 2 sessies lasergamen en begin of eindig de activiteit met een lunch.

Let op, er zijn bepaalde aanmeldtijden!
🥌 Funcurlen
💚 12:30 uur funcurlen en 13:45 uur lunchen
🧡 13:00 uur lunchen en 13:45 uur funcurlen

🔫 Lasergamen
💚 13:00 uur lunchen en 14:00 uur lasergamen
🧡 12:45 uur lasergamen en 14:30 uur lunchen

5 ACTIVITEITEN ONDER 1 DAK

Kom bijvoorbeeld funcurlen en waan jezelf in een heuse gletsjer. Geen zorgen: de bezem mag je thuis laten want wij curlen niet op echt ijs.

Wanneer je gewonnen hebt met het funcurlen haal jij de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien! Ervaar de adrenalinekick van axe throwing op de indoor hakbijl banen, gethematiseerd in een bosrijke omgeving.

Verzekerd zijn van een witte kerst dit jaar? Laat dan zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen! Met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis ben je in ieder geval sneeuwzeker.

Toe aan wat meer adrenaline? Onze lasergame arena neemt je mee naar de Alpen. Er is een sneeuwstorm geweest en samen met je gezelschap ga jij de strijd aan tijdens de battle of the mountain. Alleen in de kerstvakantie is 1 sessie lasergamen te boeken, dit is ideaal voor als je tijdens jouw dagje weg activiteiten wilt combineren. Voor welke andere activiteit kies jij?

Bekijk ook de mogelijkheden van onze indoor kartbaan. Met karts welke volledig elektrisch zijn, verschillende hoogtes in het parcours en een spiral ramp is adrenaline verzekerd!

Kerstvakantie

Activiteiten kerstvakantie Roosendaal

Kerstvakantie

>
<
VIER DE KERSTVAKANTIE IN ALPIJSE SFEREN

KERST ARRANGEMENTEN

Are you ready to play?

VEELGESTELDE VRAGEN

d

Het is belangrijk dat je de code voor je ticket/cadeaubon niet kopieert en plakt maar echt overtypt.

Via onze site ontvang je een digitale cadeaubon. Wanneer je de cadeaubon bij ons aan de receptie aankoopt, ontvang je een fysieke cadeaubon.

Heb je een (fysieke) cadeaubon gekregen met een geldwaarde? Dan is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek de unieke cadeaubon code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Eventueel resterend tegoed blijft gekoppeld aan jouw unieke code. Eventueel resterend openstaand bedrag wordt afgerekend bij onze receptie.

Ben je in het bezit van een cadeaubon geldig voor één van onze activiteiten? Vul de vouchercode in tijdens de eerste stap van het boekingsproces.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Aan de receptie is het alleen mogelijk om een cadeaubon aan te kopen met een geldwaarde. Hoe werkt het? Kies een waarde vanaf 10,-, betaal het bedrag en neem de fysieke cadeaubon direct mee. Bekijk hier alle voorwaarden die van toepassing zijn op de cadeaubon.

Natuurlijk! Klik hier voor alle informatie over het aankopen van een cadeaubon.

Heb je in onze webshop een cadeaubon aangekocht voor een activiteit? De cadeaubon ontvang je per mail of kan je terugvinden in jouw account. Met de vouchercode die hierop vermeld staat kan vervolgens een boeking worden gemaakt via de website.

d

De kerstvakantiedeal kan geboekt worden vanaf 4 personen.

De kerstvakantiedeal kan alleen geboekt worden via de website.

Tijdens de kerstdagen hanteren wij de volgende uitgebreide openingstijden:

Zaterdag 23 december: 12:00 uur – 23:00 uur
Kerstavond (zondag 24 december 2023): 12:00 uur – 17:00 uur
1e kerstdag (maandag 25 december 2023): 12:00 uur – 23:00 uur 
2e kerstdag (dinsdag 26 december 2023): 12:00 uur – 23:00 uur
Woensdag 27 december: 12:00 uur – 22:00 uur
Donderdag 28 december: 13:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag 29 december: 13:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 30 december: 12:00 uur – 23:00 uur
Oudejaarsavond (zondag 31 december 2023): gesloten
Nieuwjaarsdag (maandag 1 januari 2023): gesloten
Dinsdag 2 januari: 13:00 uur – 22:00 uur
Woensdag 3 januari: 13:00 uur – 22:00 uur
Donderdag 4 januari: 13:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag 5 januari: 13:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 6 januari: 12:00 uur – 23:00 uur
Zondag 7 januari: 12:00 uur – 20:00 uur

Tijdens de kerstdagen serveren wij vanaf 17:00 uur de Weihnachten Grill, maar voor 16:00 uur en na 19:00 uur hanteren wij onze normale menukaart net zoals de gehele kerstvakantie.

Tijdens 1e en 2e kerstdag is het alleen mogelijk om de Weihnachten Grill te reserveren als diner tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Verder hanteren we onze reguliere menukaart!

Jazeker kan dat! Kerst was nog nooit zo leuk! En bij Playdôme betekent dat, dat de activiteiten ook los te boeken zijn. Tijdens de kerstvakantie alsook tijdens de kerstdagen.

Tijdens de kerstvakantie hanteren wij onze normale menukaart! Bekijk de kaart hier.

Tafel reserveren