Kinderfeestje hyperbowlen

Alpen by night

Bowlen
was nog nooit zo leuk

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma kinderfeestje hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal duurt 2 uur en 30 minuten.

Meld je 15 tot 30 minuten voordat de speeltijd van start gaat aan bij de receptie. Alvorens de speeltijd van 1 uur van start ontvang je bowlingschoenen. Vervolgens geeft de spelbegeleider de uitleg over de unieke bowlingspellen. Met welk spel gaan jullie starten? Let’s go!

Wist je dat tussen iedere groep 15 minuten wisseltijd is ingepland? Dit draagt bij aan een ontzorgend dagje weg bij Playdôme Roosendaal.

We sluiten het kinderfeestje af met een horecacomponent. De kinderen mogen kiezen uit Kaiserschmarrn, frietjes met schnitzel, frietjes met Frankfurter knakworst of frietjes met halal knakworst. Standaard geserveerd met kannen ranja en we serveren ook nog eens chips. Dat wordt smullen!

Bowlen in de Alpen

Arrangementen

Voorwaarden

Kinderfeestje reserveren mogelijk vanaf 6 kinderen.
Te boeken voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.
Alleen te reserveren op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 18.00 uur.
Kom je liever op een ander moment? Dat is mogelijk tegen de reguliere tarieven.
Altijd in combinatie met een horecacomponent (Kaiserschmarrn, frietjes met schnitzel, frietjes met Frankfurter knakworst of frietjes met halal knakworst incl. kannen ranja en chips).
Het meenemen van eigen gebak is mogelijk tegen een bijbetaling van 2,- per persoon. Wij zorgen voor bordjes, vorkjes en servetten.
Extra activiteiten bijboeken is mogelijk. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Playdôme Roosendaal beschikt over 10 bowlingbanen. Met het product hyperbowlen exclusief huur je de 10 bowlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 60 personen.

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen is het dragen van bowlingschoenen verplicht. Deze krijg je in bruikleen en dienen na het bowlen terug ingeleverd te worden.

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn kinderrekjes en kinderballen beschikbaar om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.

Tafel reserveren