Kinderfeestje hyperbowlen

Alpen by night

Bowlen
was nog nooit zo leuk

Hoe ziet het programma eruit?

De gemiddelde programmaduur voor een kinderfeestje hyperbowlen is 2 uur en 30 minuten.

Wij verwelkomen je 15 minuten voor start van het hyperbowlen bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvang door één van de spelbegeleiders bij de bowling balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider is het tijd om de bowlingschoenen aan te trekken. Vervolgens geeft de spelbegeleider uitleg over het hyperbowlen en het invoeren van de namen. Daarna gaat de strijd van start! Na 60 minuten hyperbowlen is de activiteit afgelopen.

We sluiten het kinderfeestje af met een hapje en drankje in de horeca. Gaan jullie voor kaiserschmarren of frietjes met schnitzel? Hierbij worden kannen ranja geserveerd.

Bowlen in de Alpen

Arrangementen

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Playdôme Roosendaal beschikt over 10 bowlingbanen. Met het product hyperbowlen exclusief huur je de 10 bowlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 60 personen.

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen krijg je bowlingschoenen in bruikleen. We hebben maat 25 t/m maat 51. Het is verplicht om te bowlen met onze bowlingschoenen. Zorg ervoor dat je eigen sokken meeneemt.

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Voor kleine kinderen hebben wij een hulpmiddel om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.