Personeelsuitje Etten-Leur

EEN ONVERGETELIJK BEDRIJFSUITJE IN BRABANT

Een personeelsuitje in omgeving Etten-Leur was nog nooit zo leuk!

Personeelsuitje in de omgeving Etten-Leur

Ben jij de aangewezen persoon om een personeelsuitje in de omgeving Etten-Leur te organiseren. Op nog geen 20 minuten rijden, is Playd么me Roosendaal gevestigd. Een super leuke locatie om jouw collega鈥檚 uit te nodigen voor een middag vol plezier. Lees snel verder en kom achter de verschillende mogelijkheden!

Activiteiten

Playd么me Roosendaal is gevestigd op Leisurepark De Stok en biedt verschillende activiteiten onder 茅茅n dak. Oftewel een leuke locatie voor een personeelsuitje in de omgeving Etten-Leur. Laat je racekwaliteiten zien tijdens het playkarten. Ga zelf met de winst aan de haal tijdens het hakbijl gooien en hyperbowlen. Werk samen met je collega鈥檚 en haal de overwinning binnen tijdens funcurlen of het lasergamen. Maak gebruik van onze arrangementen en beleef een uniek personeelsuitje!

Maak voor, tijdens of na de activiteiten gebruik van onze verschillende horecamogelijkheden. Kies jij voor een lunch of toch liever een diner in de Biergarten? We kunnen ook een personeelsavond verzorgen met heerlijke hapjes en drankjes.

Arrangementen

Wil je heel de dag je nergens druk over hoeven te maken tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Etten-Leur? Playd么me Roosendaal is de unieke ervaring die jij zoekt! Speciaal voor bedrijven bieden wij arrangementen aan waarbij je activiteiten kan doen en kan genieten van onze horeca. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij bijvoorbeeld de volgende arrangementen aan:

馃幊 1 uur hyperbowlen + 1 uur funcurlen vanaf 鈧12,25 p.
馃幊 1 uur hyperbowlen + 30 minuten hakbijl gooien vanaf 鈧12,25 p.p.
馃幊聽30 minuten funcurlen + 30 minuten hakbijl gooien vanaf 鈧8,25 p.p.

Ben jij met een kleinere groep? Bekijk hier onze arrangementen vanaf 4 personen!

Neem contact met ons op!

Ben jij enthousiast geworden om jouw personeelsuitje in de omgeving Etten-Leur te organiseren? Bekijk op onze website de verschillende tickets voor de (groeps-)arrangementen. Wil jij liever een maatwerkprogramma? Bel naar 0165 570 777 en kies optie 2, vul onderstaand contactformulier in of stuur een email naar info@playdome.nl en kom in contact met onze salesmedewerkster Julia. Zij helpt je graag verder! Hopelijk zien we jou en je collega鈥檚 snel bij Playd么me Roosendaal!

Bedrijfsuitje-in-de-regio-Oosterhout-mobiel

Personeelsvereniging

Personeelsvereniging

Teamuitje in de omgeving van Noord-Brabant

Social Deal

>
<

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren