Personeelsuitje Noord-Brabant

Personeelsuitje Noord-Brabant

Ben je als bedrijf opzoek naar een personeelsuitje in Noord-Brabant? Dan ben je bij Playd么me Roosendaal aan het juiste adres! Playd么me Roosendaal is het enige Multi Activity Centre van heel Nederland. Dit wil zeggen dat er maar liefst vijf verschillende activiteiten mogelijk zijn onder 茅茅n dak om te doen als personeelsuitje. Ook is het mogelijk om de activiteiten af te wisselen met een hapje en een drankje in ons restaurant.

Activiteiten

Playd么me Roosendaal biedt verschillende activiteiten aan voor een personeelsuitje in Noord-Brabant. De activiteiten die Playd么me aanbiedt zijn: lasergamen, hakbijl gooien, playkarten, hyperbowlen en funcurlen. Ben je opzoek naar een activiteit die voor adrenaline zorgt bij je werknemers? Daag je werknemers dan uit voor het playkarten of voor het hakbijl gooien (18+). Wil je liever een potje bowlen onder het genot van een hapje en een drankje? Informeer dan naar het hyperbowlen waar bowlen in een geheel nieuw jasje wordt gestoken. Ook het lasergamen en het funcurlen zijn in een nieuw jasje gestoken. De instructie van het lasergamen wordt gegeven door een hologram en bij het funcurlen zijn er nieuwe spellen toegevoegd zodat jij extra gemotiveerd wordt!

Horeca

Het is ook mogelijk voor je personeelsuitje in Noord-Brabant om een hapje bij Playd么me te komen eten. Op de kaart staan verschillende Alpijnse gerechten en verschillende Alpijnse dranken. Dit is uniek in de omgeving en een keer wat anders dan een normaal restaurant. Het is ook mogelijk om tussen het hyperbowlen door te genieten van een heerlijke snackplank bereid door onze chef-kok met een biertje van Warsteiner erbij. Zo kunnen de gasten die niet aan de beurt zijn even uitrusten en genieten van een lekkere snack.

Arrangementen

Wil je meerdere activiteiten op een dag doen voor het personeelsuitje in Noord-Brabant? Dit kan allemaal bij Playd么me Roosendaal! Er worden verschillende arrangementen aangeboden waarbij u twee of drie activiteiten op een dag kan doen met een diner erbij. Infomeer bij onze salesmedewerkers naar de mogelijkheden of bekijk de arrangementen hier!

Neem contact met ons op!

Kun je niet langer wachten om het personeelsuitje in Noord-Brabant te plannen? Neem dan contact op met onze salesmedewerkers en hun zullen je verder helpen met het plannen van het uitje. De salesmedewerkers zijn te bereiken via de e-mail info@playdome.nl of bel via 0165 570 777 en krijg gelijk antwoorden op al je vragen. Weet je al wat je wilt organiseren? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren