Personeelsuitje Oosterhout

PERSONEELSUITJE OOSTERHOUT

Ben je als bedrijf opzoek naar een personeelsuitje in omgeving Oosterhout? En wil je een personeelsuitje organiseren waarbij al je werknemers het naar hun zin hebben? Dan is Playdôme Roosendaal de juiste locatie. Playdôme Roosendaal biedt verschillende activiteiten, arrangementen en horeca aan waardoor er voor ieder wat wils is. Daarnaast is Playdôme Roosendaal slechts een half uur rijden van Oosterhout.

5 ACTIVITEITEN ONDER EEN DAK

Zoek jij een locatie waar je verschillende activiteiten kan doen tijdens jouw bedrijfsuitje in de regio Oosterhout? Playdôme Roosendaal biedt vijf verschillende activiteiten aan: funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen en playkarten. Zie je collega’s op een manier die je misschien nog nooit hebt gezien! Daag elkaar uit tijdens de verschillende activiteiten en versterk het teamgevoel.

Tijdens de activiteit funcurlen strijd je in teams om de winst. Krijg een adrenaline kick tijdens onze stoere activiteit hakbijl gooien. Gooi de meeste pins om en ga met de winst aan de haal tijdens het hyperbowlen, de nieuwe variant van het bowlen. Strijd samen met jouw collega’s tijdens het lasergamen in onze lasergame arena. Of ben jij de nieuwe Max Verstappen? Laat je kunsten zien op onze 350 meter lange circuit tijdens het elektrisch playkarten.

SCHNITZELRESTAURANT

Bij Playdôme Roosendaal kan er ook heerlijk gegeten worden voor of na de activiteit(en). Kom lunchen in onze Biergarten of geniet van een Playdôme diner in ons restaurant. Er kan natuurlijk ook geborreld worden. Heeft er iemand dieetwensen of allergieën? Wij houden hier graag rekening mee en onze chef-kok heeft diverse alternatieven! De diners zijn te boeken vanaf 10 personen. Ben je van plan om met meer dan 50 personen te komen? Dan hebben wij speciale mogelijkheden voor jullie gezelschap! Vraag bij onze salesmedewerker naar de mogelijkheden.

MAATWERK

Heb je speciale wensen voor je personeelsuitje in omgeving Oosterhout? Dan helpen we je graag met een op maat gemaakt programma! Onze salesmedewerkster helpt je graag met het organiseren van jullie leukste dagje weg!

INFORMEER BIJ ONS

Ben je al enthousiast geworden voor een personeelsuitje in omgeving Oosterhout? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan! Dit kan via onderstaand contactformulier of stuur ons een e-mail via info@playdome.nl. Heb je vragen voor een eventueel uitje? Bel naar +31 165 570 777 en krijg direct antwoord op je vragen. Let’s Play!

Personeelsuitje Oosterhout

Personeelsuitje Oosterhout

Personeelsuitje Oosterhout

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafel reserveren