Wat gaan we nu eigenlijk doen? Je leest het hier!

 


Omschrijving idee

Playdôme is een Multi Activity Center gevestigd in Roosendaal (Noord- Brabant), centraal gelegen in de Benelux. Een FEC kent vaak dezelfde soort activiteiten: bowlen, lasergamen, karten, spelletjes, ondersteunende horeca en dergelijke. Dit zijn ook precies de activiteiten die we bij Playdôme gaan aanbieden. Niks nieuws dus?

 

Toch wel! We hebben ervoor gekozen om te gaan voor de klassieke, standaard en bekende activiteiten, maar deze op onze manier te innoveren. We focussen ons in elk element op het compleet ontzorgen van onze gasten en het bieden van een unieke beleving, ‘ontzorgende beleving’ is waar wij voor staan. Dit doen we door hoogwaardige service te bieden, mee te gaan in de technologische trends van nu en een werkgever te zijn waar onze werknemers trots op zijn en zich thuis voelen.

 

Playdôme wordt een vertrouwde omgeving met een moderne Alpijnse sfeer waar onze gasten graag naar toe (blijven) komen om samen te zijn. Een unieke combinatie, want dit bestaat nog niet in de wereld van FEC’s. Gezien onze geschiedenis zijn we thuis in- en vertrouwd met deze Alpijnse sferen, maar we kijken ook vooruit! De ‘Play’ van Playdôme: het speelse, humorvolle, jonge aspect zal ook doorgevoerd worden in zowel het interieur, de activiteiten, de communicatie en de cultuur van Playdôme.

 

Verder staat Playdôme voor 'samen blijven spelen’, we benadrukken in al onze uitingen en communicatie deze waarde en dit gevoel. Samen zijn met naasten, samen werken bij Playdôme, maar vooral ‘samen blijven spelen’.

 

Tot slot zullen we op elk vlak, bij elke activiteit, een verdiepingsslag maken. Een inspirerende, sfeervolle omgeving met juist gebruik van hedendaagse technologie en hoogwaardige service zijn de norm, maar (nog) niet genoeg. We innoveren deze bekende activiteiten, in combinatie met deze Alpijnse sferen en hoogwaardige service:

  • We bieden bowlen aan in de vorm van hyperbowlen.

  • We bieden elektrisch karten aan met een spelelement (game of karts), op een gethematiseerde baan (met verdieping).

  • We bieden lasergamen aan in combinatie met elementen van een escaperoom.

  • We bieden ondersteunende horeca aan (inclusief vergaderruimtes en een rooftopbar) met een private label biermerk.

  • We bieden funcurling aan.

  • Tot slot gaan we hakbijl gooien aanbieden in de horeca, evenals gemoedelijke (bord)spellen en digitale speltafels.

Met deze combinatie wensen we de verwachtingen van de gast te overtreffen, een unieke beleving te bezorgen en van al onze gasten ambassadeurs te maken.


Rating: 5 sterren
8 stemmen