Missie

Playdôme staat voor ‘samen blijven spelen’.  

We brengen bekende leisure activiteiten samen in een Multi Activity Center, en innoveren deze zodat iedere gast een unieke ervaring heeft in een vertrouwde omgeving. We verrassen gasten continu en dagen onze gasten uit om grenzen te verleggen en herinneringen te maken met hun naasten. Dit doen we met liefde en passie voor ons vak, (samen met) onze collega’s en door onze gastgerichtheid.

 

Visie

Playdôme is een FEC welke trendsettende (indoor) leisure activiteiten aanbiedt in een vertrouwde omgeving. We vernieuwen de bekende FEC activiteiten, bieden een unieke beleving en met innovatie wordt onze doelgroep positief verrast en worden verwachtingen overtroffen. Onze gasten, en gastgerichtheid, staan bovenaan. We doen er alles aan om onze gasten te ontzorgen zodat zij als Playdôme ambassadeurs vertrekken en wij ze frequent als gast mogen blijven ontvangen.

 

Door een prettige en positieve werkomgeving- en sfeer is het geen probleem om nieuwe collega’s te werven en blijven collega’s langjarig aan ons verbonden, zodat we een consistent niveau van beleving en service blijven bieden. Het continueren en uitbreiden van Playdôme ambassadeurs zal hierdoor verder stijgen.

 

We willen binnen 5 jaar het beste FEC van Nederland zijn en uniek en toonaangevend te zijn- en blijven in de leisure branche. We hebben de ambitie om de norm te worden in de branche en een onuitwisbare positie in de herinnering van de gast te bemachtigen.


Rating: 4.05 sterren
20 stemmen