Playday

Samen blijven spelen!

Playdôme Playday

Onbeperkt spelen bij Playdôme Roosendaal

Wil je een dagje weg maar kan je niet kiezen? Dan is de Playdôme Playday echt iets voor jou! Breng een bezoek aan Playdôme Roosendaal en kom onbeperkt spelen. Koop één toegangsticket en speel onze 5 activiteiten.

Hoe werkt het? Bekijk de data van de Playdôme Playday en koop een ticket. Met jouw ticket kan je alle activiteiten onbeperkt spelen van 12:00 uur tot 20:00 uur. Kom je met een gezelschap van 4 personen? Ga dan voor een groepsticket en profiteer van nog meer voordeel. Tip! Ook met een zakelijke groep kan je gebruik maken van de Playdôme Playday tickets.

Are you ready to play?

Let’s play! Heb jij altijd al eens willen curlen? Stap de Alpijnse gletsjer in en ga de strijd aan met jouw gezelschap. Trek je houthakkersblouse aan voor het hakbijl gooien (18+) en ervaar de echte adrenalinekick. Gooi jij de bowlingbal altijd in de goot? Dan is het hyperbowlen echt iets voor jou! De perfecte mix van bowling en gaming waarbij geen worp meer verloren gaat. Daag je vrienden uit tijdens het karten op onze kartbaan met elektrische karts. Of pak jouw gun en ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Met het Playdôme Playday ticket hoef je niet te kiezen, je kan namelijk alle activiteiten onbeperkt spelen!

Bezoek ook onze horeca

Heb je tijdens het onbeperkt spelen honger en dorst gekregen? Neem dan plaats in onze horeca en laat je verrassen door de specialiteiten van onze kok. In de horeca serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ga jij voor flammkuchen, schnitzel of heb je meer zin in een apfelstrudel? De keuze is reuze. Nieuwsgierig naar wat er allemaal op onze kaart staat? Neem een kijkje op onze menukaart en drankenkaart. Neem tijdens lekker weer plaats in onze Biergarten om te genieten van het heerlijk weer.

Kom onbeperkt spelen

Arrangementen

Houd deze pagina in de gaten

NIEUWE DATA BINNENKORT BEKEND

Onbeperkt 5 activiteiten spelen bij Playdôme Roosendaal.

V.A.

31,25

p.p.

Spelregels

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Toegangsticket is geldig voor één dag, op de gereserveerde dag.
Toegangsticket is geldig voor de activiteiten: funcurlen, hyperbowlen, hakbijl gooien (18+), lasergamen en playkarten (vanaf 1.40 meter).
1 ticket is geldig voor 1 persoon.
Het groepsticket is geldig voor 4 personen.
De reguliere starttijden van Playdôme Roosendaal worden gehanteerd.
De activiteiten kunnen worden gespeeld op basis van beschikbaarheid.
De activiteiten worden gereserveerd op de dag zelf aan de receptie.
Exclusief horeca.
Ook mogelijk voor een zakelijke boeking.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins
inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Bij Playdôme Roosendaal ben je altijd van harte welkom! Wil je gewoon gezellig een drankje of een hapje komen doen of bij voorkeur gewoon één activiteit komen spelen? Dit is natuurlijk geen enkel probleem! Maar wanneer je de Playday tickets wél aanschaft, profiteer je van een extra voordelig tarief > Zonde om te laten liggen 😉

We streven ernaar om kinderen ook zoveel mogelijk deze ultieme beleving te geven! Hiervoor plannen we dus inderdaad ook verschillende kinderkart sessies in! Plan deze bij binnenkomst bij onze Front Office gelijk in, zodat we eventuele beschikbare tijden nog kunnen omdopen tot kindersessie.

Absoluut, je bent van harte welkom in ons schnitzelrestaurant voor een drankje en/of een hapje. Denk hierbij aan een lekkere borrelplank, lunch of diner!

Jazeker! Sterker nog, dit raden we aan zodra je binnenkomt. Op deze manier ben je zeker van een plaatsje bij jouw favoriete activiteiten. Het blijft altijd wel onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Helaas kunnen we dit niet altijd zo zwart/wit garanderen tijdens alle tijdstippen. Het kan wel eens voorkomen dat je even moet wachten voor je kunt aansluiten bij een activiteit naar keuze, bijvoorbeeld wanneer een tijdlijn bij een activiteit is volgeboekt. Ons advies is om bij binnenkomst bij onze Front Office alvast een planning te maken, zodat je zeker bent van een plaatsje bij de activiteiten die jouw voorkeur hebben!

We bieden hiervoor een groepsticket aan. Deze is te boeken vanaf 4 personen en is voordeliger dan wanneer je 4 losse tickets koopt!

Dit kan zeker, wel onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het advies is hierin om bij binnenkomst al een planning te maken bij onze Front Office zodat je zeker bent van een plek.

Jazeker! Sterker nog, dit raden we aan zodra je binnenkomt. Op deze manier ben je zeker van een plaatsje bij jouw favoriete activiteiten. Het blijft altijd wel onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Het is mogelijk om aan de receptie een Playdôme Playday ticket aan te kopen. Let op! Koop je online een ticket? Dan profiteer je van een extra voordelig tarief. Koop jouw tickets hier.

Tafel reserveren