Samen blijven spelen!

Playdôme Playday

Onbeperkt spelen bij Playdôme Roosendaal

Wat ga jij deze zomervakantie doen? Wil je een dagje weg maar kan je niet kiezen? Dan is de Playdôme Playday echt iets voor jou! Breng een bezoek aan Playdôme Roosendaal en kom onbeperkt spelen. Koop deze zomer één toegangsticket en speel onze 5 activiteiten.

Hoe werkt het? Elke zondag in juli en augustus is het Playdôme Playday. Met jouw ticket kan je alle activiteiten onbeperkt spelen van 12:00 uur tot 20:00 uur. Kom je met een gezelschap van 4 personen? Ga dan voor een groepsticket en profiteer van nog meer voordeel. Koop je tickets hier. Tip! Ook met een zakelijke groep kan je gebruik maken van de Playdôme Playday tickets.

Playday verjaardagseditie

Het is alweer bijna één jaar geleden dat wij onze deuren hebben geopend. Deze dag gaan we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zin in een feestje? Kom onze verjaardag vieren op zondag 14 augustus tijdens de Playday Verjaardagseditie. Kom onbeperkt spelen én wij trakteren op leuke extra’s. Reserveer direct jouw tickets.

Are you ready to play?

Let’s play! Heb jij altijd al eens willen curlen? Stap de Alpijnse gletsjer in en ga de strijd aan met jouw gezelschap. Trek je houthakkersblouse aan voor het hakbijl gooien (18+) en ervaar de echte adrenalinekick. Gooi jij de bowlingbal altijd in de goot? Dan is het hyperbowlen echt iets voor jou! De perfecte mix van bowling en gaming waarbij geen worp meer verloren gaat. Daag je vrienden uit tijdens het karten op onze kartbaan met elektrische karts. Of pak jouw gun en ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Met het Playdôme Playday ticket hoef je niet te kiezen, je kan namelijk alle activiteiten onbeperkt spelen!

Bezoek ook onze horeca

Heb je tijdens het onbeperkt spelen honger en dorst gekregen? Neem dan plaats in onze horeca en laat je verrassen door de specialiteiten van onze kok. In de horeca serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ga jij voor flammkuchen, schnitzel of heb je meer zin in een apfelstrudel? De keuze is reuze. Nieuwsgierig naar wat er allemaal op onze kaart staat? Neem een kijkje op onze menukaart en drankenkaart. Neem tijdens lekker weer plaats in onze Biergarten om te genieten van het heerlijke zomerweer. Let op! In de periode van 22 juli t/m 19 augustus 2022 hanteren wij de zomerkaart.

Kom onbeperkt spelen

Arrangementen

Spelregels

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Toegangsticket is geldig voor één dag, op de gereserveerde dag.
Toegangsticket is geldig voor de activiteiten: funcurlen, hyperbowlen, hakbijl gooien (18+), lasergamen en playkarten (vanaf 1.40 meter).
1 ticket is geldig voor 1 persoon.
Het groepsticket is geldig voor 4 personen.
De reguliere starttijden van Playdôme Roosendaal worden gehanteerd.
De activiteiten kunnen worden gespeeld op basis van beschikbaarheid.
De activiteiten worden gereserveerd op de dag zelf aan de receptie.
Exclusief horeca.
Ook mogelijk voor een zakelijke boeking.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins
inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Het is mogelijk om aan de receptie een Playdôme Playday ticket aan te kopen. Let op! Koop je online een ticket? Dan profiteer je van een extra voordelig tarief. Koop jouw tickets hier.

Tafel reserveren