Teamuitje Oosterhout

Zoekt u een locatie voor een teamuitje in de omgeving van Oosterhout? Dan bent u bij Playd么me Roosendaal aan het juiste adres. Wij bieden verschillende activiteiten aan onder 茅茅n dak met horeca erbij. Ideaal voor het perfecte teamuitje!

Teambuilding

Playd么me Roosendaal biedt teamuitjes aan in de omgeving van Oosterhout die ook nog is goed zijn voor de teambuilding. Denk bijvoorbeeld aan het lasergamen waarbij je moet samenwerken met je team om het andere team te verslaan. Dit kan helpen voor het verbeteren van de werksfeer en het verbetert de samenwerking tussen collega鈥檚. Het hyperbowlen is ook ideaal voor een teamuitje om de band met collega鈥檚 te versterken. Neem contact op voor meer informatie over de verschillende activiteiten!

Horeca

Wil je ook graag voor, tussen of na de activiteit een hapje eten? Dan is dat ook mogelijk bij Playd么me. De horeca is centraal gelegen met uitzicht op de activiteiten. De horeca is helemaal in Alpijnse sferen waardoor je met je collega鈥檚 zelfs kan dineren in een gondel of in een aparte familiekamer. Voor bedrijven vanaf 10 personen zijn er speciale menu鈥檚 samengesteld waarbij je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden. Ga je liever voor een schnitzeldiner of toch liever voor de Playd么me grill? Of ga je toch liever voor een luxe borrelplank? Vraag naar onze mogelijkheden bij onze salesmedewerker en zij zal de opties naar je doorsturen of bekijk hier onze menukaart!

Compleet dagje uit

Doordat Playd么me Roosendaal vijf activiteiten en horeca aanbiedt onder 茅茅n dak is dit ideaal voor een teamuitje in de omgeving van Oosterhout. 聽Het personeel van Playd么me zorgt door de goede service voor een onvergetelijk teamuitje!

Neem contact met ons op!

Wil je een leuk teamuitje organiseren in de omgeving Oosterhout maar wil je hulp bij het opstellen van het perfecte programma? Neem dan contact op met onze sales medewerker via info@playdome.nl of bel via 016557077.聽Let鈥檚 Play! Weet jij al wat je wilt doen tijdens het teamuitje? Vul onderstaan contactformulier in en ontvang een op maat gemaakte offerte!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Business und Bier

Sch眉ler und Studenten Mittwoch

Playd么me Speed Night

>
<
Tafel reserveren