Waterpret en Binnenvertier

Vaar rond Roosendaal en speel de leukste baanactiviteiten

Vier de zomer in Roosendaal

VIER DE ZOMER IN ROOSENDAAL

In samenwerking met Sloepverhuur Roosendaal hebben we leuke arrangementen opgesteld. Wil jij bootje varen en een van onze baanactiviteiten spelen? Boek nu een van onze combideals en beleef het leukste dagje weg!

IDEALE COMBINATIE

Wil jij een ideale combinatie tussen binnen en buiten? Ga eerst 3 uurtjes varen door Roosendaal en speel daarna een van de baanactiviteiten van Playdôme Roosendaal! Wil jij liever eerst een baanactiviteit spelen en daarna varen? Geen probleem! Neem contact op met de medewerkers van Playdôme en plan je dagje weg!

Wist je dat je het uitje maar bij één bedrijf hoeft te boeken? Wanneer jij een ideale datum en combideal hebt gevonden, kun je contact opnemen met de medewerkers van Playdôme Roosendaal! Bel naar 0165-570777 of mail naar info@playdome.nl.

PLAYDÔME ROOSENDAAL

Het organiseren van een dagje uit kan een lastige opgave zijn. Het kiezen van de activiteiten hangt af van het gezelschap waarmee je bent, de stemming, het budget en het weer. Kortom, de mogelijkheden voor een dagje uit zijn eindeloos. Playdôme Roosendaal bevat alle ingrediënten voor een geslaagde dag!

Met vijf activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen. Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens funcurlen, een variant van regulier curlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Neem tijdens het dagje uit plaats in onze horeca In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart hier. Of neem met mooi weer plaats in de Biergarten. Een heerlijk terras in de tuin waar je kan genieten van een hapje, drankje en het zonnetje!

SLOEPVERHUUR ROOSENDAAL

Yes, vanaf heden kun je nu óók in Roosendaal een bootje huren! Huur zelf een bootje (tot 7 personen) óf laat je rondvaren door een schipper op de prachtige reddingssloep van Sloepverhuur Roosendaal. Sloepverhuur Roosendaal ontvangt je graag aan de Oostelijke Havendijk 11. Geniet van de groene omgeving, het kabbelende water, de zon in je gezicht en erVAAR Roosendaal op een nieuwe manier.

Je bent van harte welkom met je vrienden, collega’s, kids en iedereen die van ontspanning houdt. Neem het roer in eigen hand (géén vaarbewijs nodig) of organiseer je borrel, feestje of uitje op onze ruime reddingssloep.

VOORWAARDEN

De combideals zijn te boeken bij Playdôme Roosendaal.
De volgorde staat niet vast.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.

 

Terras Playdôme Roosendaal

Kinderfeestje Hyperbowlen

Business und Bier

Company visit

>
<
Combi arrangementen

Combideals

Een combideal boeken?

Neem contact met ons op!

Keuze combideal(Vereist)
Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

In de combideal zit geen eten en drinken. Tijdens het bootje varen mag je je eigen eten en drinken meenemen. Bij Playdôme Roosendaal kan je de Alpijnse hapjes en drankjes bestellen bij een van de horecamedewerkers. Bekijk hier de dranken- en menukaart van Playdôme Roosendaal!

Let op! Voor en tijdens het hakbijl gooien hanteert Playdôme een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

 

Wanneer het slecht weer is kunnen jullie natuurlijk niet bootje varen. Je kunt het beste afwachten tot 48 uur voor vertrek. Is er dan nog steeds twijfel, bel ons dan even op. We kunnen de verhuur altijd kosteloos verplaatsen naar een ander moment wanneer de zon wel schijnt!

Hieronder staan de adressen van Playdôme Roosendaal en Sloepverhuur Roosendaal:

Playdôme Roosendaal
De Stok 3
4703 SZ Roosendaal

Sloepverhuur Roosendaal
Oostelijke Havendijk 11
4704 AD Roosendaal

Wanneer je toch besluit te annuleren, ondanks de mogelijkheden tot kosteloos wijzigen, hanteren wij de onderstaande annuleringskosten:

📌 Kosten voor annuleren binnen 24 uur voor vertrek bedragen 100% van de gehele huursom.
📌 Kosten voor annuleren binnen 6 dagen en 24 uur voor vertrek bedragen 25% van de gehele huursom.
📌 Vanaf 7 dagen voor vertrek kan annuleren geheel kosteloos.

Je kunt je tocht telefonisch kosteloos wijzigen bij ons wanneer je een gegronde reden hebt. Hierin denken we graag met je mee en zijn we zo flexibel mogelijk. Wel vragen we deze flexibiliteit ook van je terug.

Wijzigen binnen 24 uur

Wanneer je binnen 24 uur voor vertrek vanwege een aantoonbare reden de reservering wilt wijzigen, kan dat via telefonisch overleg. Wij zijn hierin erg flexibel en dit kan geheel kosteloos. We vragen deze flexibiliteit wel terug van jullie bij het inplannen van een nieuwe datum.

Wijzigen binnen 1-7 dagen

Als je je activiteit wilt wijzigen 1 tot 7 dagen voor vertrek, kan dit kosteloos per mail of telefonisch. Graag de wijziging(en) zo snel mogelijk aan ons doorgeven zodat we jouw reservering weer beschikbaar kunnen stellen.

Tafelreservering