Vacature Chef-kok


Wat zet je op je CV? Chef-kok bij Playdôme Roosendaal.

 

Als chef-kok ben je dagelijks verantwoordelijk voor wat er uit de keuken van Playdôme komt en wat hier gebeurt.

 

Werken was nog nooit zo leuk! Kom jij ons team versterken? De keukenbrigade van Playdôme voorziet de gasten van heerlijke, Alpijnse gerechten en zorgen dat het de gast aan niets ontbreekt. Samen met alle collega’s werk je dagelijks aan het overtreffen van de verwachtingen van onze gasten.

 

Er is weer een maand voorbij gevlogen dus vanavond is het weer tijd voor de maandelijkse teammeeting met de keukenbrigade. Als chef-kok borg je de normen en waarden welke door Playdôme zijn opgesteld en ben je verantwoordelijk voor het aansturen, stimuleren en waar nodig corrigeren van je team. Voor deze editie van de teammeeting heb je samen met de sous-chef een leuke training voorbereid om het niveau van je team op pijl te houden en waarbij het hele team met elkaar moet samenwerken.

 

De volgende dag start je je dienst met een overleg met de teamleider horeca. Je bespreekt de vernieuwde menukaart voor komend seizoen, volgende week zal je namelijk een advies uitbrengen aan het management over hoe de vernieuwde menukaart er volgens jou uit zou moeten zien. Hierna loop je nog even een rondje door het restaurant voordat je de keuken in duikt. Jij als chef-kok bent het gezicht van de keuken en deze laat je maar al te graag zien aan onze gasten.

 

In de keuken werk je mee en fungeer je als aanvoerder, alles om de gasten een grote glimlach te bezorgen! Je borgt dat je collega’s de gerechten bereiden en opmaken volgens de vastgestelde normen, werkwijze en recepturen. Je past de richtlijnen, regels en voorschriften toe voor veiligheid, hygiëne en milieuvriendelijk werken. Je geeft leiding in de keuken en bent eindverantwoordelijk voor de werkuitvoering en kwaliteit van de keuken.

 

Na je keukendienst werk je het rooster voor komende periode bij en ga je aan de slag met de gewerkte uren van afgelopen maand. Je levert deze informatie aan bij het management voor de managementrapportages. Vervolgens neem je je mail door, er staat namelijk nog een vacature open in de keuken en er zijn een aantal sollicitaties naar je gestuurd.

 

Je sluit je dag af door aan te sluiten bij het commerciële overleg. Jouw input is namelijk van belang voor de komende evenementen in de horeca. Samen met de andere afdelingen maak je een planning en beloof je deze te gaan delen met je team. Op naar een nieuwe dag! Morgen op de planning: twee afspraken met vaste leveranciers, het draaien van bedrijfsevent van 150 personen en het maken van de vernieuwde kostprijsberekeningen voor het management.

 

Over jouw team

De keukenbrigade bereidt het Alpijns georiënteerde menu volgens vastgestelde kwaliteitsnormen en richtlijnen zoals door Playdôme opgesteld. Alles om te borgen dat het de brede doelgroep aan niets ontbreekt. Onze horeca draagt bij aan het bieden van een onvergetelijk bezoek aan onze gasten en is onderdeel van een (dagvullend) programma waarin je in de organisatie en uitvoering hiervan wordt bijgestaan door operationele en commerciële collega’s. Ons nieuw te vormen horecateam zal naar verwachting gaan bestaan uit 40 collega’s.

 

Onze ambitie is om onze ondersteunende horeca op termijn te laten groeien tot een uniek horecaconcept met een autonome aantrekkingskracht.

 

Over Playdôme

Playdôme staat voor ‘samen blijven spelen’!

We brengen bekende leisure activiteiten samen in een Family Entertainment Center (FEC) en innoveren deze zodat iedere gast een unieke ervaring heeft in een vertrouwde omgeving. We verrassen gasten continu en dagen onze gasten uit om grenzen te verleggen en herinneringen te maken met hun naasten. Dit doen we met liefde en passie voor ons vak, (samen met) onze collega’s en door onze gastgerichtheid.   

 

Ons doel? Door een prettige en positieve werkomgeving en sfeer blijven collega’s langjarig aan ons verbonden. Collega’s werven is geen probleem. We hebben de ambitie om binnen 5 jaar het beste FEC van Nederland en, binnen deze branche, de beste werkgever van Nederland te zijn. Onze standplaats is Roosendaal, maar we zijn ambitieus en hebben de ambitie om internationaal door te groeien. De organisatie en haar partners zijn altijd in beweging. Je moet het dus leuk vinden om te anticiperen en in te springen op verandering! 

 

Gastgerichtheid is onze belangrijkste aandeelhouderswaarde. We zijn goed in het samenbrengen van en het in hun kracht zetten van onze collega’s wat zichtbaar is in beleid, teamspirit en de gemoedelijke familiaire sfeer. Samenwerken was nog nooit zo leuk! We zorgen voor korte lijntjes met je collega’s, mogelijkheden om je steentje bij te dragen in de maatschappij en voor unieke extra’s zoals je van ons mag verwachten. Kortom: alle ingrediënten om elke dag fluitend naar ons te komen en weer fluitend huiswaarts te gaan!

 

Over jou

  • Je bent in het bezit van de benodigde papieren/diploma’s (sociale hygiëne, HACCP, geldig EHBO en/of BHV diploma en Leermeester diploma)
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de keuken
  • Je hebt affiniteit met de Leisure branche
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent een echte aanvoerder en hebt interesse (en het liefst relevante ervaring) in een leidinggevende rol
  • Je bent organisatorisch sterk en denkt vooruit
  • Je kan snel schakelen, bent flexibel en gaat oplossingsgericht en planmatig te werk

 

… We laten ons graag verrassen door wat jij denkt nog extra te kunnen bieden!

 

Solliciteren?

Als je graag deel wilt uitmaken van ons team en je kan jezelf vinden in bovenstaande vacature, dan horen wij graag van je! Stuur jouw cv en een persoonlijke videoboodschap als motivatie naar info@playdome.nl t.a.v. Sydney Broos.

 

Solliciteren kan tot en met 14 mei 2021.

 

En vergeet niet, we werken in een branche met seizoensinvloeden, variabele werktijden en variabele diensten kunnen hier dus bij horen. 

Het betreft een fulltime functie van 40 uur, ingangsdatum: juli/augustus in overleg.

 


Rating: 0 sterren
0 stemmen