Vacature stage marketing


Wat zet je op je CV? Marketing stagiair(e) bij Playdôme Roosendaal.

 

Als marketing stagiair(e) ben je onderdeel van ons commerciële team en werk je mee op de marketingafdeling.

 

Stage lopen was nog nooit zo leuk!

Kom jij ons team versterken? Onze marketingafdeling is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van Playdôme en werkt daarin samen met andere afdelingen en externe bureaus. Samen met alle collega’s werk je dagelijks aan het overtreffen van de verwachtingen van onze gasten.

 

Je start je werkdag met het doornemen van de binnengekomen e-mail in de algemene marketing inbox. Er zijn een aantal marketingverzoeken binnengekomen welke je bespreekt met je collega. Na akkoord mag je goed nieuws brengen: de verzoeken zijn namelijk akkoord volgens onze interne afspraken.

 

Tussen het uitwerken van deze verzoeken door ondersteun je onze marketing collega in het uitwerken van andere projecten. Je onderhoudt contact met huidige partners en staat collega’s van andere afdelingen te woord voor eventuele vragen.

 

Voordat de lunchpauze begint sluit je aan bij het overleg met sales. Er staat volgende week namelijk een beurs op de planning waar jij ook aanwezig zult zijn namens Playdôme. De planning en afspraken worden nog een laatste keer besproken voordat je richting de personeelskantine vertrekt. Pauze! Na de pauze ga je verder aan de slag met deze beurs. Het draaiboek moet nog verder gefinetuned worden en er moeten nog wat zaken besteld worden.

 

Next up: campagneoverleg! Er staat weer een nieuw kwartaal voor de deur dus is het tijd voor een nieuwe campagne. De campagne staat zo goed als klaar dus deze afspraak is bedoeld om alle andere afdelingen te informeren over de lopende acties, voorwaarden en uitingen voor komend kwartaal.

 

Voordat je weer huiswaarts gaat bekijk je nog een keer onze social mediakanalen om te checken of er nog berichten of vragen binnen zijn gekomen. Je sluit de computer af en klokt uit. Morgen op de planning: het schrijven van een nieuwe blog voor op de website, een brainstormsessie voor een evenement en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel!

 

Over jouw team

Ons commerciële team is (grotendeels) verantwoordelijk voor de toestroom aan (online) zichtbaarheid, naamsbekendheid, leads, gasten en groepen en last but not least: de omzet! Het team werkt nauw samen met alle andere afdelingen van Playdôme en biedt hun de juiste commerciële tools en handvatten. Alles om te borgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt!

 

Het team bestaat uit twee fulltime medewerkers welke worden bijgestaan door stagiaires.

 

Over Playdôme

Playdôme staat voor ‘samen blijven spelen’!

 

We brengen bekende leisure activiteiten samen in een Multi Activity Center en innoveren deze zodat iedere gast een unieke ervaring heeft in een vertrouwde omgeving. We verrassen gasten continu en dagen onze gasten uit om grenzen te verleggen en herinneringen te maken met hun naasten. Dit doen we met liefde en passie voor ons vak, (samen met) onze collega’s en door onze gastgerichtheid.   

 

Ons doel? Door een prettige en positieve werkomgeving en sfeer blijven collega’s langjarig aan ons verbonden. Collega’s werven is geen probleem. We hebben de ambitie om binnen 5 jaar het beste FEC van Nederland en, binnen deze branche, de beste werkgever van Nederland te zijn. Onze standplaats is Roosendaal, maar we zijn ambitieus en hebben de ambitie om internationaal door te groeien. De organisatie en haar partners zijn altijd in beweging. Je moet het dus leuk vinden om te anticiperen en in te springen op verandering! 

  

Gastgerichtheid is onze belangrijkste aandeelhouderswaarde. We zijn goed in het samenbrengen van en het in hun kracht zetten van onze collega’s wat zichtbaar is in beleid, teamspirit en de gemoedelijke familiaire sfeer. Samenwerken was nog nooit zo leuk! We zorgen voor korte lijntjes met je collega’s, mogelijkheden om je steentje bij te dragen in de maatschappij en voor unieke extra’s zoals je van ons mag verwachten.

 

Kortom: alle ingrediënten om elke dag fluitend naar ons te komen en weer fluitend huiswaarts te gaan!

 

Over jou

  • Je bent op zoek naar een derdejaars praktijkstage of afstudeerstage (HBO marketing/communicatie)
  • Je bent communicatief vaardig en gaat gestructureerd te werk
  • Je bent iemand met goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
  • Je bent sociaal vaardig en fijne (gezellige) collega
  • Je ziet commerciële kansen als deze zich voordoen
  • Je bent zelfstandig en pro-actief
  • Je bent iemand met een passie voor marketing(communicatie) en affiniteit met de Leisure branche

   

  … We laten ons graag verrassen door wat jij denkt nog extra te kunnen bieden!

   

  Solliciteren?

  Als je graag deel wilt uitmaken van ons team en je kan vinden in bovenstaande vacature, dan horen wij graag van je! Stuur jouw cv en een persoonlijke videoboodschap als motivatie naar info@playdome.nl t.a.v. Sydney Broos.

   

  Solliciteren kan tot en met 13 augustus 2021. 

   

  En vergeet niet, we werken in een branche met seizoensinvloeden, variabele werktijden en variabele diensten kunnen hier dus bij horen. 

  Het betreft een fulltime (meewerk)stage van 800 uur, periode: augustus/september 2021 -  december 2021/januari 2022

   


  Rating: 0 sterren
  0 stemmen