Zomerse Fun & Grill

Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk

VIER DE ZOMER BIJ PLAYD脭ME ROOSENDAAL

Zomerarrangement

Playd么me Grill

Playd么me Grill

Personeelsvereniging

Biergarten

Z脺RUCK KOMM AKTION

Biergarten

>
<

Vier de zomer bij Playd么me Roosendaal

Verras jouw medewerkers, collega鈥檚 of zakenrelaties met een ontzorgend uitje. Met vijf activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap een passend programma samenstellen.

Let鈥檚 play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het聽hakbijl gooien. Laat aan je collega鈥檚 zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje聽hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens聽funcurlen, een variant van regulier curlen. Kom聽karten聽op een kartbaan met elektrische karts of ga de聽lasergame strijd聽aan tijdens de battle of the mountain.

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn? Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen de ideale locatie voor een zakelijk evenement. Door onze ligging aan de snelweg A17 en A58 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

Een baanactiviteit naar keuze cadeau

Zoek jij voor deze zomer een unieke locatie voor een zomerborrel, afdelingsuitje of bedrijfsevent? Dan ben je bij Playd么me Roosendaal aan het juiste adres. Deze zomer hebben we voor jouw uitje een speciale actie. Neem de Playd么me Grill (鈧29,50 p.p.) af en krijg 茅茅n baanactiviteit naar keuze cadeau! Onze baanactiviteiten zijn het hyperbowlen, funcurlen en hakbijl gooien. Voor welke baanactiviteit gaan jullie?

Bij Playd么me Grill zitten diverse soorten vlees met diverse bijgerechten en sauzen. De diverse soorten vlees kan het gezelschap zelf grillen. Mocht je liever willen dat er iemand voor jouw gezelschap zal grillen? Dit kan tegen een meerprijs van 鈧75,- per 2 uur. Wanner het helaas niet zo lekker weer is om buiten in onze Biergarten te zitten, zullen we de Playd么me Grill in de keuken voorbereiden en als buffet binnen serveren.

Wil je een combinatie van activiteiten? Dat is ook zeker mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en onze salesafdeling zal een op maat gemaakt programma voor jullie uitje maken.

5 redenen waarom jij in de zomer naar Playd么me moet komen

Ook in de zomer is Playd么me Roosendaal een hele leuke locatie om een bedrijfsuitje of teambuilding te houden. Hieronder geven we je 5 redenen waarom:

1锔忊儯 Playd么me Roosendaal biedt een altijd doorgaan garantie.
2锔忊儯 We hebben een grote Biergarten die vanaf 11 uur in de ochtend al in het zonnetje staat!
3锔忊儯 De perfecte combinatie tussen binnen en buiten. Speel eerst een activiteit en geniet daarna van een heerlijk Warsteiner biertje.
4锔忊儯 Playd么me Roosendaal biedt de mogelijkheid om gezamenlijke ervaringen op te doen, wat kan leiden tot meer verbinding tussen collega’s. Dit kan natuurlijk weer leiden tot een betere sfeer op de werkvloer.
5锔忊儯 Playd么me Roosendaal is gemakkelijk te bereiken en heeft ook voldoende parkeergelegenheid.

Voorwaarden

馃幆 Het zomerarrangement is te boeken vanaf 25 personen.
馃幆 Bij het afnemen van de Playd么me Grill krijg je 茅茅n baanactiviteit naar keuze cadeau.
馃幆 Bij de Playd么me Grill mag je zelf grillen of tegen een meerprijs van 鈧75,- zal een kok voor jouw gezelschap grillen.
馃幆 Het zomerarrangement is alleen te boeken via Sales.
馃幆 Het cadeau is geldig tot 30 juli 2023. Maar het uitje kan plaatsvinden tot en met augustus.
馃幆 De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en / of kortingen.
馃幆 De algemene annuleringsvoorwaarden van Sales zijn van toepassing.
馃幆 De algemene voorwaarden van Playd么me Roosendaal zijn van toepassing.

 

Wil je gebruik maken van het zomerarrangement?

Vraag nu een offerte aan!

Voer een getal groter dan of gelijk aan 25 in.

Keuzemogelijkheid
ARE YOU READY TO PLAY?

Veel gestelde vragen

d

Wanneer je bij Playd么me de Playd么me Grill afneemt, krijg je 5 soorten vlees met diverse bijgerechten en sauzen. Bij goed weer kan je zelf grillen aan onze grill die in onze Biergarten staat. Mocht het helaas niet zo lekker weer zijn, zullen we alles voorbereiden in de keuken en binnen als buffet serveren. Wil je liever aan tafel zitten met een lekker Warsteiner pils terwijl iemand anders voor je aan het grillen is? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om een kok bij te huren voor een meerprijs van 鈧75,- per 2 uur. Vraag naar de mogelijkheden!

De fun & grill is te boeken vanaf 25 personen!

Heb jij interesse om met het bedrijfsuitje of de personeelsvereniging langs te komen bij Playd么me Roosendaal in zomer? Super leuk! Maak gebruik van de fun & grill. De fun & grill is te boeken tot en met 30 juli 2023. Het uitje kan plaatsvinden de gehele zomer tot 31 augustus 2023. Vraag nu je offerte aan en kom genieten in onze Biergarten!

Onze baanactiviteiten zijn: hakbijl gooien, funcurlen en hyperbowlen.

Tafel reserveren