Samen Kerst vieren

Kerst
was nog nooit
zo leuk!

Kerst vieren bij Playdôme Roosendaal

Heb je tijdens de feestdagen geen zin om in de keuken te staan? Ga gezellig uiteten met Kerst! Op 1e Kerstdag en 2e Kerstdag serveren wij een Kerstbrunch en Kerstdiner. Geniet van een bijzondere Kerst bij Playdôme Roosendaal en combineer een brunch of diner met één van onze activiteiten. Reserveer snel een tafel voor een feestelijke Kerstbrunch of Kerstdiner. Beleef samen de mooiste Kerstmomenten bij Playdôme Roosendaal voor onvergetelijke herinneringen.

Bekijk hier onze speciale Kerstmenu’s

Kerstbrunch 2021
Kerstdiner 2021

Bezoek ons in de Kerstvakantie

Breng een bezoek aan Playdôme Roosendaal in de Kerstvakantie. Geniet deze Kerstvakantie met jouw gezin, familie of vrienden van een dagje weg in warme Alpijnse sferen. Ontdek onze vijf activiteiten. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen, scoor de meeste punten tijdens funcurlen, een variant van regulier curlen, of kom karten op onze splinternieuwe kartbaan. Daag je familie uit voor the battle of the mountain tijdens een potje lasergamen of haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien (18+). Kom vooraf, tijdens of na afloop genieten van een Alpijns hapje of drankje, met uitzicht op de activiteiten. Het leukste dagje weg tijdens Kerst!

Kerstborrel

Playdôme Roosendaal is de pérfecte locatie voor een Kerstborrel, eindejaarborrel of nieuwjaarborrel. Combineer de borrel met één van onze activiteiten en geniet met jouw gezelschap in een gezellige Alpijnse sfeer. De leukste afsluiting van het jaar met jouw bedrijf, collega’s of medewerkers.

Met vijf activiteiten en horeca onder één dak kan je hier voor ieder gezelschap een passend arrangement samenstellen. We hebben diverse mogelijkheden om met jouw gezelschap afgezonderd te borrelen op het VIP-deck, in de Warsteiner Biergarten, in de familiekamer of in de gondel. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op!

Kerstcadeau

Wie verras jij met een origineel cadeau? Verras jouw geliefde, broer, zus of ouders met een cadeaubon van Playdôme Roosendaal. Een uniek cadeau voor onder de Kerstboom.

Een Kerstcadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. De ontvanger kan zelf bepalen waar hij of zij de cadeaubon voor wilt inzetten. De cadeaubon is namelijk te besteden voor onze activiteiten: funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen en playkarten en in de horeca! Het ideale Kerstcadeau.

Openingstijden Kerstvakantie

Vrijdag 24 december 2021: 13.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 25 en zondag 26 december 2021: 10.00 uur tot 23.00 uur
Maandag 27 december t/m donderdag 30 december 2021: 10.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag 31 december 2021: 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 1 januari 2022: 12.00 uur tot 23.00 uur
Zondag 2 januari t/m donderdag 6 januari 2022: 10.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag 7 januari t/m zaterdag 8 januari 2022: 10.00 uur tot 23.00 uur
Zondag 9 januari 2021: 10.00 uur tot 22.00 uur

*de openingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen, vanwege eventuele coronamaatregelen

Kerst vieren bij Playdôme Roosendaal

Kerstarrangementen