Het leukste cadeau om te geven

Een cadeaubon
was nog nooit zo leuk

Geef een dagje weg cadeau

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Verras jouw ouders met Vaderdag of Moederdag, jouw geliefde met Valentijnsdag of geef een cadeaubon met een verjaardag! Wie je ook wilt verrassen: wij hebben voor iedereen een passend cadeau.

Geef een cadeaubon curlen, cadeaubon axe throwing, cadeaubon bowlen, cadeaubon lasergamen, cadeaubon karten of een cadeaubon voor een dagje weg cadeau! Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer.

Cadeaubon voor iedereen

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor hem of een origineel cadeau voor haar? De cadeaubon van Playdôme Roosendaal is geschikt voor iedereen en elke gelegenheid. Een Kerstcadeau of schoencadeau met Sinterklaas, een examencadeau of een verjaardagscadeau. Met een cadeaubon voor een dagje weg kun je iemand echt verrassen.

Voor ieder budget hebben wij een passend cadeau. De ontvanger kan zelf bepalen waar hij of zij de cadeaubon voor wilt verzilveren. De cadeaubon is namelijk te besteden voor onze vijf activiteiten (funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen, playkarten) én in de horeca. Wist je dat de cadeaubon onbeperkt geldig is? Met een cadeaubon kan hij of zij zelf een datum kiezen om langs te komen. Ja, ik wil een cadeaubon!

Wil je jouw medewerkers verrassen met een geschenk of een bedankje sturen naar een zakenpartner of collega? Ook als bedrijf kan je onze cadeaubonnen aankopen! Op verzoek sturen wij een betaalbewijs (incl. BTW) van de aankoop naar je toe. Neem contact met ons op.

Een cadeaubon was nog nooit zo leuk

Geef een uniek cadeau

Ja, ik wil een cadeaubon!

Bestel direct jouw cadeaubon in de webshop.
Ga naar de ticketshop en selecteer welke cadeaubonnen jij wilt aankopen.
Kies je betaalwijze en volg de aanwijzingen van CM.com.
Gefeliciteerd! Je hebt een cadeaubon aangeschaft van Playdôme Roosendaal.
Gekozen voor per post? De cadeaubon wordt per post verstuurd naar het opgegeven adres. De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. De verzending is niet verzekerd. Met de unieke barcode op de cadeaubon kan een bezoek aan Playdôme Roosendaal worden ingepland.
Gekozen voor digitaal? Je ontvangt vanuit CM.com een automatische mail met daarin jouw cadeaubon met unieke barcode. Bewaar deze e-mail goed. Met de unieke barcode kan een bezoek aan Playdôme Roosendaal worden ingepland.

Voorwaarden en werkwijze

Alleen te verzilveren bij Playdôme Roosendaal.
Geldig tijdens dal- en piektijden.
De cadeaubon is onbeperkt geldig.
Het vooraf reserveren van een bezoek via de website van Playdôme Roosendaal is verplicht.
Voer bij het maken van een reservering de barcode in (in het opmerkingenveld).
Neem de cadeaubon digitaal, uitgeprint of als fysieke cadeaubon mee naar locatie.
Bij verzilvering van de cadeaubon ontvang je het bedrag als korting op het totaalbedrag.
Eventueel resterend tegoed blijft geldig.
Eventueel resterend bedrag wordt op locatie betaald.
De cadeaubon is geldig voor de vijf activiteiten: funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen, playkarten.
De cadeaubon is geldig in de horeca.
De cadeaubon is alleen geldig op vertoon van de originele cadeaubon. Kopie en/of foto is niet toegestaan.
Ook geldig voor groepsboekingen.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Reserveer jouw bezoek via de website van Playdôme. Door te klikken op ‘reserveer hier’ kom je op de reserveringspagina terecht. Kies hier de activiteit die je graag wilt boeken en doorloop vervolgens de stappen om je aanvraag bij ons in te dienen. Geef bij het maken van een reservering (in het opmerkingen veld) aan dat je een bezoek wilt brengen met jouw cadeaubon code. Indien de aanvraag mogelijk is ontvang je een e-mail van onze back-office met daarin een bevestiging. De reservering wordt definitief vastgelegd in onze planning. Indien de aanvraag niet mogelijk is neemt onze back-office persoonlijk contact met je op om andere mogelijkheden te bespreken.
Neem op de dag van jouw bezoek de unieke cadeaubon code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Eventueel resterend tegoed blijft gekoppeld aan jouw unieke code. Eventueel resterend openstaand bedrag wordt afgerekend bij onze receptie.
Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Tuurlijk! Het is te allen tijde mogelijk om aan de receptie een cadeaubon aan te kopen. Hoe werkt het? Kies een waarde vanaf 10,-, betaal het bedrag en neem de fysieke cadeaubon direct mee.

Natuurlijk! Koop de cadeaubon bij ons aan de receptie of in onze webshop. In onze webshop kan je ervoor kiezen om de cadeaubon per post (+ 2,50) te versturen naar jezelf of direct bij de ontvanger te laten bezorgen. De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. De verzending is niet verzekerd. De cadeaubon kan je ook digitaal ontvangen (gratis). De cadeaubon wordt direct na het bestellen verzonden per e-mail. De cadeaubon kan je opslaan en digitaal naar de ontvanger versturen of uitgeprint cadeau geven.

Maak een keuze uit per post (+ 2,50) of digitaal (gratis). Indien wordt gekozen voor per post, kan ervoor gekozen worden om de cadeaubon bij jezelf of direct bij de ontvanger te laten bezorgen. De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. De verzending is niet verzekerd. Liever de cadeaubon digitaal ontvangen? De cadeaubon wordt direct na het bestellen verzonden per e-mail. De cadeaubon kan je opslaan en digitaal naar de ontvanger versturen of uitgeprint cadeau geven.