Het leukste cadeau om te geven

Een cadeaubon
was nog nooit zo leuk

Fysieke- en digitale cadeaubon

Bij ons kan je een fysieke- en digitale cadeaubon aankopen. Een fysieke cadeaubon koop je bij ons aan via de receptie bij Playdôme en een digitale cadeaubon kan je online bij ons aankopen via onze webshop. Let op! Vergeet niet de door jou gekozen activiteit online te reserveren.

Geef een dagje weg cadeau

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Verras jouw ouders met Vaderdag of Moederdag, jouw geliefde met Valentijnsdag of geef een cadeaubon met een verjaardag! Wie je ook wilt verrassen: wij hebben voor iedereen een passend cadeau. Geef een cadeaubon shuffleboarden, cadeaubon hakbijl gooien, cadeaubon bowlen, cadeaubon lasergamen, cadeaubon EscapeBox of een cadeaubon karten. Een dagje weg in een warme Alpijnse omgeving.

Cadeaubon voor iedereen

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor hem of een origineel cadeau voor haar? De cadeaubon van Playdôme Roosendaal is geschikt voor iedereen en elke gelegenheid. Een Kerstcadeau of schoencadeau met Sinterklaas, een examencadeau of een verjaardagscadeau. Met een cadeaubon voor een dagje weg kun je iemand echt verrassen. Wist je dat de cadeaubon onbeperkt geldig is? Met een cadeaubon kan hij of zij zelf een datum kiezen om langs te komen.

Fysieke cadeaubon

Wil je jouw medewerkers verrassen met een geschenk of een bedankje sturen naar een zakenpartner of collega? Ook als bedrijf kan je onze cadeaubonnen aankopen! Op verzoek sturen wij een betaalbewijs (incl. BTW) van de aankoop naar je toe. Wil je een cadeaubon aankopen met een geldwaarde? Dat is ook zeker mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

WIE GEEF JIJ HET LEUKSTE DAGJE WEG?

KOOP HIER JE CADEAUBON

Voorwaarden en werkwijze

Alleen te verzilveren bij Playdôme Roosendaal.
Geldig tijdens dal- en piektijden.
De cadeaubon is onbeperkt geldig.
Het vooraf reserveren van een bezoek via de website van Playdôme Roosendaal is verplicht.
Cadeaubon verzilveren? Vul de code in op de ticketpagina.
De cadeaubon kan alleen opgehoogd worden per €5,-.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Let op!

Heb je een (fysieke) cadeaubon gekregen met een geldwaarde? Heb je een pre-sale ticket? Dan is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek de unieke cadeaubon code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Eventueel resterend tegoed blijft gekoppeld aan jouw unieke code. Eventueel resterend openstaand bedrag wordt afgerekend bij onze receptie.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Het is belangrijk dat je de code voor je ticket/cadeaubon niet kopieert en plakt maar echt overtypt.

Via onze site ontvang je een digitale cadeaubon. Wanneer je de cadeaubon bij ons aan de receptie aankoopt, ontvang je een fysieke cadeaubon.

Heb je een (fysieke) cadeaubon gekregen met een geldwaarde? Dan is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek de unieke cadeaubon code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Eventueel resterend tegoed blijft gekoppeld aan jouw unieke code. Eventueel resterend openstaand bedrag wordt afgerekend bij onze receptie.

Ben je in het bezit van een cadeaubon geldig voor één van onze activiteiten? Vul de vouchercode in tijdens de eerste stap van het boekingsproces.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Aan de receptie is het alleen mogelijk om een cadeaubon aan te kopen met een geldwaarde. Hoe werkt het? Kies een waarde vanaf 10,-, betaal het bedrag en neem de fysieke cadeaubon direct mee. Bekijk hier alle voorwaarden die van toepassing zijn op de cadeaubon.

Natuurlijk! Klik hier voor alle informatie over het aankopen van een cadeaubon.

Heb je in onze webshop een cadeaubon aangekocht voor een activiteit? De cadeaubon ontvang je per mail of kan je terugvinden in jouw account. Met de vouchercode die hierop vermeld staat kan vervolgens een boeking worden gemaakt via de website.

Tafel reserveren