Ontmasker jij Der Saboteur?

teambuilding
was nog nooit zo leuk

>
<

DER SABOTEUR

Ontdek onze nieuwe activiteit, Der Saboteur!

Wer ist der Saboteur? Met jouw team van 5 谩 6 personen ga je onderzoeken wie van jullie gezelschap Der Saboteur is. Dit doe je door de strijd aan te gaan met andere teams, of door individueel met jouw team zoveel mogelijk punten te scoren! Jouw team wil zoveel mogelijk punten verzamelen, maar jij als Der Saboteur hebt de taak om ervoor te zorgen dat je team zo weinig mogelijk punten scoort. Uiteraard onopvallend!

Der Saboteur is een toffe teambuildingsactiviteit, waar iedereen aan mee kan doen in onze tuin. Tussendoor een drankje doen? Geen enkel probleem! Er is tussendoor voldoende tijd voor een kleine pauze. Dus, ontmasker jij Der Saboteur?

Het doel van het spel is om binnen 2 uur zoveel mogelijk punten te verzamelen als team 茅n te ontdekken wie Der Saboteur is binnen jullie gezelschap.

TEAMBUILDING

Zoek jij een activiteit waarbij je het teamgevoel kan versterken? Zoek dan niet verder! Der Saboteur wordt gespeeld in teamverband. Samen met je team neem je het tijdens verschillende spellen op tegen andere teams. Deze spellen worden afgewisseld met spellen welke je alleen met je eigen team speelt. Genoeg variatie dus!

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Vul dan jouw dagje uit aan met 茅茅n van onze 6 indoor activiteiten. We kunnen voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let鈥檚 play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het聽hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje聽hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens een potje聽shuffleboarden. Kom聽karten聽op een kartbaan met elektrische karts of ga de聽lasergame strijd聽aan tijdens de battle of the mountain. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens聽EscapeBox.

Neem tijdens het dagje uit plaats in ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chef-kok, borrelplanken in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playd么me Roosendaal.

Fun facts

Ontmasker Der Saboteur

Arrangementen

SPELUITLEG

Wer ist der Saboteur? Met jouw team van 5 谩 6 personen ga je onderzoeken wie van jullie gezelschap Der Saboteur is. Dit doe je door de strijd aan te gaan met andere teams, of door individueel met jouw team zoveel mogelijk punten te scoren! Jouw team wil zoveel mogelijk punten verzamelen, maar jij als Der Saboteur heeft de taak om ervoor te zorgen dat je team zo weinig mogelijk punten scoort. Uiteraard onopvallend!
Der Saboteur is een toffe teambuildingsactiviteit, waar iedereen aan mee kan doen in onze tuin. Tussendoor een drankje doen? Geen enkel probleem! Er is tussendoor voldoende tijd voor een kleine pauze. Dus, ontmasker jij Der Saboteur?

SPELREGELS

Te boeken vanaf: 1 mei 2024
Prijs: 鈧25,00 per persoon
Tijdsduur: 2 uur (inclusief uitleg)
Minimaal aantal personen: 20 – Maximaal aantal personen: 60
Kan alleen telefonisch of per e-mail gereserveerd worden, via Sales.

 

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

Yes, kinderen t/m 12 jaar kunnen ook meedoen. Zij spelen mee voor de helft van de prijs!

Der Saboteur spelen we in onze tuin, dus deels op het gras en deels op het terras. De spelen op het terras zijn rolstoeltoegankelijk.

Der Saboteur spelen we in onze tuin, dichte schoenen zijn dus aan te raden en voldoende.