Samen proosten met je vrienden, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Een vriendenuitje
was nog nooit zo leuk

Een vriendenuitje om nooit te vergeten

Ben je op zoek naar een gezellig vriendenuitje voor jou en je vrienden? Dan ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Beleef een onvergetelijke dag bij Playdôme Roosendaal, een Multi Activity Center met 6 activiteiten en restaurant de RoosenAlm onder één dak.

PLAYDÔME’S PLUSPUNTEN

🍸 Diverse activiteiten voor alle leeftijden
🍸 Sfeervol restaurant met Alpijnse keuken
🍸 Speciale events zoals Schnitzel Sonntag

Vriendenuitje bij Playdôme Roosendaal

Wil je een vriendenuitje organiseren om nooit te vergeten? De mogelijkheden voor een vriendenuitje zijn eindeloos. Playdôme Roosendaal bevat alle ingrediënten voor een geslaagde dag vol gezelligheid, sfeer en de leukste invulling.

Beleef samen met je vrienden een onvergetelijke en ontzorgende dag bij Playdôme Roosendaal. Met zes activiteiten onder één dak hebben we voor ieder wat wils, van jong tot oud. Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of vindt de meeste escapemunten bij de Escapebox of scoor de meeste punten bij het shuffleboarden. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Combineer de activiteiten met een hapje en drankje in ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chef-kok, borrelplanken in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal! Proost op een zonnige dag met je vrienden in de Biergarten.

We organiseren ook diverse events bij Playdôme Roosendaal. Kom iedere laatste zondag van de maand onbeperkt schnitzels eten tijdens Schnitzel Sonntag. Onbeperkt schnitzels eten voor maar 29,50 p.p. inclusief sausjes en bijgerechten.

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn? Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen de perfecte locatie voor een vriendenuitje. Door onze ligging aan de snelweg A17 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

Plan een bezoek

Heb je zin gekregen om een dagje weg bij Playdôme Roosendaal te reserveren? Bekijk ons aanbod voor de activiteiten escapebox, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen en playkarten en koop je tickets hier.

Wil je met een groep een bezoek inplannen? Vanaf 10 personen hebben we leuke groepsuitjes samengesteld! Combineer verschillende activiteiten met elkaar en geniet ondertussen van een hapje en drankje in ons restaurant de RoosenAlm. Klik hier voor meer informatie of neem voor meer informatie via onderstaande contactformulier contact met ons op.

COMBI ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vriendenuitje

Vriendenuitje

>
<
Tafelreservering