PLAYD脭ME BIERGARTEN

De deuren van de Biergarten zijn geopend! Een terras gelegen in onze tuin waar je kan genieten van heerlijk weer. Geniet van een hapje of drankje van de menukaart of drankenkaart.

DAGJE UIT BIJ PLAYD脭ME ROOSENDAAL

Maak het dagje weg compleet door het spelen van onze activiteiten. Een perfect uitje voor jong en oud. Let鈥檚 play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het聽hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje聽hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens een potje聽shuffleboarden. Kom聽karten聽op een kartbaan met elektrische karts of ga de聽lasergame strijd聽aan tijdens de battle of the mountain. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens聽EscapeBox.

Wist je dat het welkbekende spijkerslaan (nagelen) nu ook bij Playd么me Roosendaal gespeeld kan worden? Het doel van het spel is om een spijker zo snel mogelijk in het houten blok te slaan, door middel van de kopse kant van de hamer. Geef het bij de receptie aan en ontvang voor 2,- 10 spijkers en hamers om het spel te gaan spelen.

Ein gro脽es bier am morgen vertreibt alle deine sorgen

ARRANGEMENTEN

Biergarten

Biergarten

Biergarten

>
<
Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

De borrelplanken bevatten voor ongeveer twee personen snacks of eten. Meer of minder mag uiteraard ook altijd, lekker om te delen! De borrelplanken zijn te bestellen tot 10 personen, vanaf 10聽 personen gaan we naar de borrel arrangementen of groepsdiners! 馃槉

Je kan bij ons contant en met de pin betalen.

De RoosenAlm is het restaurant dat zich binnen Playd么me Roosendaal bevindt. Bij de RoosenAlm komen smaak en gezelligheid samen op een plank! Bij ons staat het borrelconcept centraal en onze borrelplanken zijn zorgvuldig samengesteld om aan al je smaakpapillen te voldoen.

Je kan buiten in de Biergarten op drie manieren betalen, namelijk:

  • Bestellen en betalen via Woby.
  • Betalen met consumptiemunten.
  • Drankjes halen aan de bar en direct afrekenen.聽

In de RoosenAlm hebben we ruim 250 zitplaatsen. Voor een borrel of een feest kunnen we altijd naar de mogelijkheden kijken om eventueel sta-plaatsen te genereren.

 

Wat leuk dat je de RoosenAlm wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de RoosenAlm pagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Ja zeker! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een verschillende groepenmenu’s, zoals menu Hintertux of menu Flachau. Het complete overzicht van onze groepsarrangementen vind je op deze pagina!

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op of reserveer via de button 鈥榯ickets鈥!

Het reserveren van een tafel is niet verplicht maar wel aan te raden. Dit doe je door op de button 鈥榯afel reserveren鈥 te klikken. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje! Ons Alpijns gethematiseerde restaurant heeft uitzicht op de activiteiten dus kom gerust eens langs!

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in ons restaurant de RoosenAlm? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Zowel voor groepen als particulieren horen we dit graag op voorhand, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Jazeker! Bekijk ons kindermenu.

Zeker! Kom gezellig een drankje doen in de Alpijnse sferen van ons restaurant de ”RoosenAlm”. Vanuit de RoosenAlm heb je uitzicht op verschillende activiteiten dus kan je nog kijken ook!

Woby is een gastvrije bestel App. Log in via onze WiFi en scan de QR-code op je tafel hierdoor kan je online de menukaart bekijken, bestellen 茅n betalen. Hoe cool! (Met 4G werkt het niet).

Zeker! Bij de volgende menu’s of diners zijn er ook halal gerechten beschikbaar:

馃嵔锔 menu Flachau

馃嵔锔 Schnitzel diner

馃嵔锔 Playd么me diner

馃嵔锔 Playd么me grill

 

Van woensdag t/m zondag is de keuken van Playd么me Roosendaal geopend. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Dat betekent dat het tot 20.30 uur mogelijk is om aan tafel te gaan en gerechten uit de keuken te bestellen. Uitgegeten? Natafelen mag natuurlijk altijd!

Van woensdag t/m zondag is de Speckstube geopend. De Speckstube is geopend tot sluitingstijd. Is Playd么me Roosendaal tot 20.00 uur geopend? Dan is het mogelijk om tot 19.00 uur gerechten uit de Speckstube te bestellen. Bekijk de menukaart om te zien van welke speckstube gerechten jij kan smullen tot sluitingstijd.

Tafel reserveren