PLAYD脭ME BIERGARTEN

De deuren van de Biergarten zijn geopend! Een terras gelegen in onze tuin waar je kan genieten van heerlijk weer. En dat de hele zomer lang!聽Heb jij de terraskaart al gezien? Bekijk de terraskaart hier. Wil je verzekerd zijn van een plekje in de Playd么me Biergarten? Reserveer een tafel en geef in de opmerkingen aan dat je in de Biergarten wilt zitten.

DAGJE UIT BIJ PLAYD脭ME ROOSENDAAL

Maak het dagje weg compleet door het spelen van onze activiteiten. Een perfect uitje voor jong en oud. Let鈥檚 play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Wist je dat het welkbekende spijkerslaan (nagelen) nu ook bij Playd么me Roosendaal gespeeld kan worden? Het doel van het spel is om een spijker zo snel mogelijk in het houten blok te slaan, door middel van de kopse kant van de hamer. Geef het bij de receptie aan en ontvang voor 2,- een zakjes spijkers en hamers om het spel te gaan spelen.

>
<
Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in onze horeca? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Bekijk onze allergenenkaart hier.

De keuken van Playd么me Roosendaal sluit om 21.00 uur. De gerechten uit de speckstube kunnen tot sluit worden besteld.