PLAYD脭ME BIERGARTEN

De deuren van de Biergarten zijn geopend! Een terras gelegen in onze tuin waar je kan genieten van heerlijk weer. Geniet van een hapje of drankje van de menukaart of drankenkaart.

DAGJE UIT BIJ PLAYD脭ME ROOSENDAAL

Maak het dagje weg compleet door het spelen van onze activiteiten. Een perfect uitje voor jong en oud. Let鈥檚 play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Wist je dat het welkbekende spijkerslaan (nagelen) nu ook bij Playd么me Roosendaal gespeeld kan worden? Het doel van het spel is om een spijker zo snel mogelijk in het houten blok te slaan, door middel van de kopse kant van de hamer. Geef het bij de receptie aan en ontvang voor 2,- 10 spijkers en hamers om het spel te gaan spelen.

Biergarten

Biergarten

Biergarten

>
<
Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

d

Het is niet mogelijk om van de reguliere menukaart te bestellen tijdens Schnitzel Sonntag.

Voor kinderen t/m 12 jaar geldt er een prijs van 鈧14,75. Zij eten dus met 50% korting.

Tijdens Schnitzel Sonntag zijn er ook vegetarische mogelijkheden. Dit moet bij het boeken worden aangegeven.

Schnitzel Sonntag heeft tijden van 17.00 tot 19.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur.

Schnitzel Sonntag gaat ongeacht het aantal personen altijd door!

Je kan buiten in de Biergarten op drie manieren betalen, namelijk:

  • Bestellen en betalen via Woby.
  • Betalen met consumptiemunten.
  • Drankjes halen aan de bar en direct afrekenen.聽

In ons restaurant gedeelte hebben we ruim 250 zitplaatsen. Voor een borrel of een feest kunnen we altijd naar de mogelijkheden kijken om eventueel staplaatsten te genereren.

 

Wat leuk dat je onze horeca wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de horecapagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Ja zeker! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een Alpijnse lunchtafel, Schnitzel Diner (1 gang) 脿 鈧19,50 p.p. of ons Playd么me diner 脿 鈧29,50 p.p.. Dit is een drie gangen diner met allerlei Alpijnse lekkernijen.
Voor groepen vanaf 50 personen hebben we het speciale Wurst und Schnitzel buffet 脿 鈧29,50 p.p.! Geniet van 3 soorten worst en diverse bijgerechten. Met de schnitzels komen we langs.
In de zomer hebben wij de Playd么me Grill 脿 鈧29,50 p.p.. Zo kan je buiten genieten van heerlijke stukken vlees, bijgerechten en sauzen.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op of reserveer via de button 鈥榯ickets鈥!

Het reserveren van een tafel is niet verplicht maar wel aan te raden. Dit doe je door op de button 鈥榯afel reserveren鈥 te klikken. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje! Ons Alpijns gethematiseerde restaurant heeft uitzicht op de activiteiten dus kom gerust eens langs!

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in onze horeca? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Zowel groepen als particulieren dit graag op voorhand doorgeven, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Jazeker! Bekijk ons kindermenu.

Zeker! Kom gezellig een drankje doen in de Alpijnse sferen van ons restaurant. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op verschillende activiteiten dus kan je nog kijken ook!

Woby is een gastvrije bestel app. Log in via onze WiFi en scan de Qr-code op je tafel hierdoor kan je online de menukaart bekijken, bestellen 茅n betalen. Hoe cool! (Met 4G werkt het niet).

Zeker! Voor (grote) groepen hebben we een uitzondering op ons reguliere Playd么me diner. Het menu bestaat dan uit een keuze uit 2 soepen, plank met kazen, falafel balletjes en groente zuurtjes. Als hoofdgerecht een zalmschnitzel met dragon saus, braatkartoffeln, frietjes, groente mix en salade.

Tijdens het Kinderfest XL is het op aanvraag mogelijk om een vegetarische 鈥榖raadworst鈥 aan te bieden.

Verder hanteren wij onze reguliere menukaart.

Van woensdag t/m zondag is de keuken van Playd么me Roosendaal geopend. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Dat betekent dat het tot 20.30 uur mogelijk is om aan tafel te gaan en gerechten uit de keuken te bestellen. Uitgegeten? Natafelen mag natuurlijk altijd!

Van woensdag t/m zondag is de Speckstube geopend. De Speckstube is geopend tot sluitingstijd. Is Playd么me Roosendaal tot 22.00 uur geopend? Dan is het mogelijk om tot 22.00 uur gerechten uit de Speckstube te bestellen. Bekijk de menukaart om te zien van welke speckstube gerechten jij kan smullen tot sluitingstijd.

Tafel reserveren