PLAYD脭ME BIERGARTEN

De deuren van de Biergarten zijn geopend! Een terras gelegen in onze tuin waar je kan genieten van heerlijk weer. Geniet van een hapje of drankje van de menukaart of drankenkaart. Wil je verzekerd zijn van een plekje in de Playd么me Biergarten? Reserveer een tafel en geef in de opmerkingen aan dat je in de Biergarten wilt zitten.

DAGJE UIT BIJ PLAYD脭ME ROOSENDAAL

Maak het dagje weg compleet door het spelen van onze activiteiten. Een perfect uitje voor jong en oud. Let鈥檚 play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Wist je dat het welkbekende spijkerslaan (nagelen) nu ook bij Playd么me Roosendaal gespeeld kan worden? Het doel van het spel is om een spijker zo snel mogelijk in het houten blok te slaan, door middel van de kopse kant van de hamer. Geef het bij de receptie aan en ontvang voor 2,- een zakjes spijkers en hamers om het spel te gaan spelen.

>
<
Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je onze horeca wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de horecapagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in onze horeca? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Zeker! Kom gezellig een drankje doen in de Alpijnse sferen van ons restaurant. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op verschillende activiteiten dus kan je nog kijken ook!

Woby is een gastvrije bestel app. Je scant de Qr-code op je tafel hierdoor kan je online de menukaart bekijken, bestellen 茅n betalen. Hoe cool!

Zeker! Voor (grote) groepen hebben we een uitzondering op ons reguliere Playd么me diner. Het menu bestaat dan uit een keuze uit 2 soepen, plank met kazen, falafel balletjes en groente zuurtjes. Als hoofdgerecht een zalmschnitzel met dragon saus, braatkartoffeln, frietjes, groente mix en salade.

Tijdens het Kinderfest XL is het op aanvraag mogelijk om een vegetarische 鈥榖raadworst鈥 aan te bieden.

Verder hanteren wij onze reguliere menukaart.

Van woensdag t/m zondag is de keuken van Playd么me Roosendaal geopend. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Dat betekent dat het tot 20.30 uur mogelijk is om aan tafel te gaan en gerechten uit de keuken te bestellen. Uitgegeten? Natafelen mag natuurlijk altijd!

Op maandag en woensdag t/m zondag is de Speckstube geopend. De Speckstube is geopend tot sluitingstijd. Is Playd么me Roosendaal tot 22.00 uur geopend? Dan is het mogelijk om tot 22.00 uur gerechten uit de Speckstube te bestellen. Bekijk de menukaart om te zien van welke speckstube gerechten jij kan smullen tot sluitingstijd.

Tafel reserveren