Kom tijdens de kerstvakantie naar Playdôme in Roosendaal! Waan jezelf in onze warme kerstsferen met bijbehorend Alpijns thema. Buiten op ons kerstplein wordt warme chocolademelk en heerlijke glühwein geserveerd. Heb je het koud? De vuurkorven staan al voor je te branden en op alle bankjes liggen heerlijk zachte dekentjes. It’s the most wonderful time of the year!

5 ACTIVITEITEN ONDER 1 DAK

Kom bijvoorbeeld funcurlen en waan jezelf in een heuse gletsjer. Geen zorgen: de bezem mag je thuis laten want wij curlen niet op echt ijs.

Wanneer je gewonnen hebt met het funcurlen haal jij de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien! Ervaar de adrenalinekick van axe throwing op de indoor hakbijl banen, gethematiseerd in een bosrijke omgeving.

Verzekerd zijn van een witte kerst dit jaar? Laat dan zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen! Met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis ben je in ieder geval sneeuwzeker.

Toe aan wat meer adrenaline? Onze lasergame arena neemt je mee naar de Alpen. Er is een sneeuwstorm geweest en samen met je gezelschap ga jij de strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Bekijk ook de mogelijkheden van onze indoor kartbaan. Met karts welke volledig elektrisch zijn, verschillende hoogtes in het parcours en een spiral ramp is adrenaline verzekerd!

KERSTDAGEN

Op 1e en 2e kerstdag hebben we de ”Weihnachten Grill”. 2 uur lang onbeperkt onze Playdôme grill, welke buiten op het kerstplein door de koks wordt bereid en geserveerd. Dit in een informele en ongedwongen setting.

🎅 Glühwein en warme chocolademelk van het huis
🎅 Een sfeervol kerstplein
🎅 Combineer het kerstdiner met onze activiteiten
🎅 Kom onbeperkt twee uur smullen van onze Weihnachten Grill
🎅 Een unieke beleving in Alpijnse sfeer

Benieuwd naar ons menu tijdens deze kerstvakantie? Check hier de menukaart.

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Kerstvakantie

>
<
VIER DE KERSTVAKANTIE IN ALPIJSE SFEREN

KERST ARRANGEMENTEN

Are you ready to play?

VEELGESTELDE VRAGEN

Via onze site ontvang je een digitale cadeaubon. Wanneer je de cadeaubon bij ons aan de receptie aankoopt, ontvang je een fysieke cadeaubon.

Heb je een (fysieke) cadeaubon gekregen met een geldwaarde? Dan is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek de unieke cadeaubon code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Eventueel resterend tegoed blijft gekoppeld aan jouw unieke code. Eventueel resterend openstaand bedrag wordt afgerekend bij onze receptie.

Ben je in het bezit van een cadeaubon geldig voor één van onze activiteiten? Vul de vouchercode in tijdens de eerste stap van het boekingsproces.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Aan de receptie is het alleen mogelijk om een cadeaubon aan te kopen met een geldwaarde. Hoe werkt het? Kies een waarde vanaf 10,-, betaal het bedrag en neem de fysieke cadeaubon direct mee. Bekijk hier alle voorwaarden die van toepassing zijn op de cadeaubon.

Natuurlijk! Klik hier voor alle informatie over het aankopen van een cadeaubon.

Heb je in onze webshop een cadeaubon aangekocht voor een activiteit? De cadeaubon ontvang je per mail of kan je terugvinden in jouw account. Met de vouchercode die hierop vermeld staat kan vervolgens een boeking worden gemaakt via de website.

Tijdens de kerstdagen hanteren wij de volgende uitgebreide openingstijden:

Kerstavond (Zaterdag 24 december 2022): 11:00 uur – 17:00 uur
1e kerstdag (zondag 25 december 2022): 10:00 uur – 23:00 uur
2e kerstdag (maandag 26 december 2022): 10:00 uur – 23:00 uur
Dinsdag 27 december: 13:00 uur – 22:00 uur
Woensdag 28 december: 13:00 uur – 22:00 uur
Donderdag 29 december: 13:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag 30 december: 13:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag Oudejaarsavond (zaterdag 31 december 2022): 10:00 uur – 17:00 uur
Nieuwjaarsdag (zondag 1 januari 2023): 12:00 uur – 21:00 uur
Maandag 2 januari: 13:00 uur – 22:00 uur
Dinsdag 3 januari: 13:00 uur – 22:00 uur
Woensdag 4 januari: 13:00 uur – 22:00 uur
Donderdag 5 januari: 13:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag 6 januari: 13:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 7 januari: 12:00 uur – 23:00 uur
Zondag 8 januari: 12:00 uur – 21:00 uur

Tijdens de kerstdagen serveren wij de Weihnachten Grill en tijdens de kerstvakantie hebben wij een aangepaste menukaart, waarmee je na 19:00 uur ook kan aanschuiven.

Tijdens 1e en 2e kerstdag is het alleen mogelijk om de Weihnachten Grill te reserveren als diner. Op de andere dagen tijdens de kerstvakantie hebben wij een aangepast menu.

Jazeker kan dat! Kerst was nog nooit zo leuk! En bij Playdôme betekent dat, dat de activiteiten ook los te boeken zijn. Tijdens de kerstvakantie alsook tijdens de kerstdagen.

Tijdens 1e en 2e kerstdag hebben wij de Weihnachten Grill. Hier krijg je 5 verschillende soorten vleessoorten die worden geserveerd met onbeperkte bijgerechten. De Weihnachten Grill wordt buiten op ons kerstplein bereid. Bekijk hier de menukaart voor 1e en 2e kerstdag.

Tijdens de kerstvakantie hebben wij een aangepaste menukaart! Bekijk de kaart hier.

Tafel reserveren