Partners Playdôme Roosendaal

Partners Playdôme Roosendaal

Je hebt samenwerken en samen werken en met beide werkwoordsvormen probeert Playdôme elke dag weer om het onderste uit de kan te halen! Niet alleen om ervoor te zorgen dat jouw dagje weg het meest onbezorgde dagje weg wordt, maar ook het leukste dagje weg. En dat kunnen en willen we niet alleen doen, omdat er zoveel mooie partijen zijn om een samenwerking mee op te starten. Denk bv. aan Otium Wellness Hotel dat op een steenworp afstand van Playdôme Roosendaal ligt of Designer Outlet Roosendaal dat op nog geen 2 minuten wandelen van ons vandaan ligt.

Leisurepark Roosendaal

Op Leisurepark Roosendaal vind je tal van bedrijven die zich specialiseren op ”leisure” ofwel, hoe jij je vrije tijd invult. Zo vind je onder meer  Charlie’s Adventure minigolf, Escape Roosendaal, Goldcentrum Roosendaal, FunZone Speeltuin & Trampolinepark Roosendaal, Indoor Skydive Roosendaal, Zwembad de Stok. Ook kan je heerlijk de honger stillen bij onder andere Restaurant Hooihuis, MazzelTov, Restaurant LOOF! en Bij Charlie’s. And last but not least shop je de leukste designermerken bij Designer Outlet Roosendaal!

Otium Welness Hotel

Op zoek naar een accommodatie voor een kort uitstapje of een paar dagen ontspanning? Bij Otium Wellness Hotel in Roosendaal vind je alles wat je nodig hebt voor een volledig verzorgd verblijf, omgeven door luxe en comfort in een eigentijdse setting waar de schoonheid van de natuur centraal staat. Geniet van moderne hotelkamers met alle comfort voor een stijlvol verblijf.

Designer Outlet Roosendaal

In Designer Outlet Roosendaal vind je jouw favoriete merken met altijd 70% korting. Met meer dan 90 winkels is Designer Outlet Roosendaal de ideale plek voor een gezellig dagje shoppen! Zij bieden een uniek assortiment van gewilde merken, waaronder designermerken, functionele sportskleding, coole kidsmerken en stijlvolle home & cook winkels. Geniet van een heerlijke maaltijd in een van de 5 cafés en restaurants en laat je verrassen door de vele mogelijkheden in Designer Outlet Roosendaal.

Golfcentrum Roosendaal

Iedereen is welkom bij Golfcentrum Roosendaal. Jong en oud, golfers en nog niet golfers, zakelijk en privé. Bij golfcentrum Roosendaal kan je: ⛳ Een 9 of 18 holes ronde spelen op de uitdagende, technische golfbaan;
⛳ Trainen en kennis maken met golf op de #TopTracer Driving Range (met muziek);
⛳ Alleen of met vrienden in de indoor op de Full Swing golfsimulatoren, vele banen van uw bucketlist spelen;
⛳ Leren golfen via de golfschool met PGA-Holland golfprofessionals;
⛳ Heerlijk een koffie drinken met een prachtig uitzicht over de golfbaan, maar ook lunchen, borrelen en dineren;
⛳ Uw bedrijfsuitjes of bedrijfsvergaderingen, familiefeesten en teamuitjes organiseren.

Pop-Up Borrel

Pop-Up Borrel is expert in het organiseren van borrels & events op eigen (bedrijfs)terrein of een extern terrein, zoals bij Playdôme Roosendaal. Geniet met collega’s van een hapje en drankje in de zon op het parkeerterrein van het bedrijf of in de fabriekshal of loods. Op ieder terrein een food festijn! Bij Pop-Up Borrel ben je aan het juiste adres voor de totale organisatie van jouw event! Met een professioneel team en de juiste leveranciers zijn zij breed inzetbaar; of het nu gaat om een bedrijfsfeest, opening, open dag of alleen catering. Zij denken graag met je mee over de invulling en kunnen je op ieder gebied adviseren en ondersteunen: van de culinaire invulling tot entertainment, aankleding, sfeer, logistiek en techniek.

Rick den Hartog

Doe mee aan de meest voordelige kartlessen, maandraces, clubraces en evenementen (zoals Kart Kampen) van de kartschool van Den Hartog racing. Iedereen tot maximaal 18 jaar oud is van harte welkom. Deze kartcursus is ontwikkeld om de kartsport toegankelijk te maken voor alle jeugd, zo heb je bij Den Hartog racing nooit een eigen kart nodig. Het leerprogramma is door de KNAF gecertificeerd. Ruim 1.500 racers gingen je al voor, we hopen je vanuit Den Hartog racing snel te ontvangen bij Playdôme Roosendaal.

Happen en Trappen

ThemaHappen is onderdeel van Happen en Trappen. ThemaHappen zijn culinaire fietsroutes waarbij je kan kiezen uit de thema’s Sport, Cultuur, Recreatie en Verantwoord. Bij ThemaHappen staat een aantrekkelijke fietstocht met heerlijke gerechten bij verschillende restaurants centraal. Daarnaast kan je ervoor kiezen om het fietsen en eten te combineren met een andere activiteit. Vanuit Playdôme Roosendaal doen wij vanaf mei 2024 mee samen met De Gerda Hoeve en De Commerce Kruisland mee aan het ThemaHappen.

SAMENWERKEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK

SAMENWERKEN

>
<