OKTOBERFEST

Kom het Oktoberfest vieren bij Playdôme Roosendaal! In het weekend van 22, 23 en 24 september vieren wij het Duitse feest op onze manier.

Openingstijden zijn dit weekend als volgt:

🍺 Vrijdag: 13.00 uur tot 23.00 uur
🍺 Zaterdag: 12.00 uur tot 23.00 uur
🍺 Zondag: 12.00 uur tot 20.00 uur

Tijdens deze dagen zijn ook onze activiteiten geopend!

Dit jaar staat tijdens het Oktoberfest ”borrelen” bij ons centraal! Op vrijdag kan je gezellig vanaf 18:30 uur komen borrelen, op zaterdag vanaf 15:30 uur en zondag vanaf 14:00 uur. Geniet op deze dagen van de lekkerste snackplanken en onze biertjes! Reserveer hier jouw tafel en koop hier alvast jouw consumptiebonnen aan met korting!

Geniet op vrijdag, zaterdag én zondag van live muziek van De Feestpiano!

🎹 Vrijdag: 18:30 uur – 23:00 uur
🎹 Zaterdag: 15:30 uur – 20:00 uur
🎹 Zondag: 14:00 uur – 18:30 uur

WIN WIN WIN!

Bij Playdôme Roosendaal maak je kans op verschillende prijzen te besteden tijdens het Oktoberfest! Houd onze social mediakanalen in de gaten!

Maak kans op:
🎁 1 bierpul gevuld met consumptiebonnen 
🎁 Hyperbowlingbaan tijdens het Oktoberfest 
🎁 Snackplank van het huis op 22, 23 en 24 september

COMBINEER MET ÉÉN VAN ONZE ACTIVITEITEN

Willen jullie naast borrelen ook één van onze activiteiten ondernemen? Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen, ervaar de adrenalinekick van het hakbijl gooien, ontdek het hyperbowlen, de perfecte mix van bowling en gaming, ga de lasergame strijd aan tijdens the battle of the mountain of zet een baanrecord op de elektrische kartbaan. Voor ieder gezelschap kunnen wij een passend activiteitenprogramma samenstellen!

BEDRIJFSUITJE TIJDENS OKTOBERFEST

Plan jouw bedrijfsuitje tijdens Oktoberfest. Jouw favoriete activiteiten, een heel weekend lang nu in Oktoberfest editie! Kies jij voor een van de evenementen of ga je alleen voor de activiteiten? Ontdek wat de mogelijkheden zijn, kijk voor meer informatie hier.

Het is tijd voor het oktoberfest

Oktoberfest bij Playdôme

Oktoberfest

Oktoberfest

Oktoberfest

Vriendenuitje Noord-Brabant

>
<

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering