Open Coffee West- Brabant

De koffie zetten wij voor je klaar!

Open Coffee West- Brabant

Netwerken maar!

Vanaf augustus zal er iedere laatste woensdag* van de maand, vanaf 08.30 uur koffie voor je klaarstaan in ons restaurant de RoosenAlm. Met dit concept is ons doel om ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers bij elkaar te brengen. Onder het genot van een bakje koffie, kun je van 08.30 tot 10.30 uur jouw netwerk uitbreiden. De eerste editie Open Coffee Roosendaal zal plaatsvinden op woensdag 28 augustus 2024, van 08.30 tot 10.30, zien we jou daar?

Wat is Open Coffee?

☕ Open Coffee is een open netwerkconcept om ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers bij elkaar te brengen.
☕ Het is in 2007 in London ontstaan door een van de oprichters van Skype die zijn online contacten in het echt wilde ontmoeten.
Oorspronkelijk waren het informele bijeenkomsten voor iedereen die iets met “online” te maken heeft. Nu is iedereen vrij om een Open Coffee te beginnen. Toch net wat interactiever in het echt. 😉
☕ Geen verplichtingen, gewoon welkom!
☕ Meerdere locaties in de omgeving.

>
<
Evenementenkalender

Evenementen

Vanaf 8:30 uur

Open Coffee Roosendaal - 28 augustus 2024

Een ochtend netwerken op een unieke locatie.

Vanaf 8:30 uur

Open Coffee Roosendaal - 25 september 2024

Een ochtend netwerken op een unieke locatie.

Vanaf 8:30 uur

Open Coffee Roosendaal - 30 oktober 2024

Een ochtend netwerken op een unieke locatie.

Vanaf 8:30 uur

Open Coffee Roosendaal - 27 november 2024

Een ochtend netwerken op een unieke locatie.

Vanaf 8:30 uur

Open Coffee Roosendaal - 18 december* 2024

Een ochtend netwerken op een unieke locatie. *Omdat 25 december op de laatste woensdag valt, verzetten wij deze Open Coffee naar 18 december.

Nieuwsgierig geworden?

We komen graag in contact!

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bij Playdôme kan je gratis gebruik maken van ons Wifi-netwerk (4G/5G werkt niet binnen ons pand). Aan de receptie en op meerdere plekken binnen ons pand kan je verbinding maken via onze QR-code. Hiermee wordt er direct verbinding gemaakt met ons beveiligde Playdôme -Guest WiFi netwerk.

Nee, wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.

Bij Playdôme werken we met Scanfie en kan je eenvoudig met een QR-code via je telefoon bestellen. Het downloaden van een app is niet nodig! Wanneer je voor meerdere mensen wilt bestellen ontvang je een groepen QR-code en wordt er tegoed gezet op jullie rekening.  Je kan van tevoren contant of met de pin betalen bij de Front-Office.

Bij ons aan de Front-Office accepteren wij pin betalingen, creditcard (Visa) en Mastercard.

Jazeker kan dat! Bij Playdôme zijn er 3 laadpalen met aan weerszijden 2 oplaadpunten! Kom jij binnenkort ook jouw elektrische auto opladen aan onze gepersonaliseerde Playdôme laadpaal?

Onze baanactiviteiten zijn: hakbijl gooien, shuffleboarden, en hyperbowlen.

Voor een bedrag van 2,- berg je jouw jas veilig op in een kluisje.

 

Gasten mogen kosteloos gebruik maken van het Playdôme wifi-netwerk.

Huisdieren zijn toegestaan in de horeca, mits aangelijnd en onder permanent toezicht.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties en etenswaren is niet toegestaan.

Roken en het gebruik van een e-sigaret is uitsluitend buiten toegestaan in de daarvoor bestemde rookzone.

Geen 18? Geen druppel.

Het verhandelen en gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan.

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Playdôme kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Het gebruik van de lockers is op eigen risico.

Playdôme behoudt het recht om maatregelen te treffen bij ongewenst gedrag.

Algemene voorwaarden van Playdôme zijn van toepassing.

Playdôme Roosendaal beschikt over een aantal parkeerplaatsen + 3 laadpalen met ieder 2 laadpunten voor en naast het pand waar gratis geparkeerd kan worden. Daarnaast kan parkeren kosteloos op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playdôme Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17/A58 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer naar Playdôme Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playdôme. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

In het pand zijn kluisjes aanwezig om jouw waardevolle spullen voor 2,- per kluisje in op te bergen. Vraag bij de receptie naar de werkwijze en voorwaarden.

Tafelreservering