Terras Playdôme Roosendaal

GENIET VAN DE ZOMER OP ONS BUITENTERRAS

Het is weer aftellen tot de start van de zomer en daarmee de zomervakantie! Aankomende zomer staat de Biergarten van Playdôme Roosendaal in het teken van genieten, verkoeling en quality time met vrienden en familie. We hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke zomerervaring! Deze zomer kan je genieten van onze snacks uit onze speckstube!

☀️ Vier de zomer bij Playdôme Roosendaal!

☀️ Weer of geen weer: Bij ons gaat jouw (bedrijfs)uitje altijd door. 😍

☀️ Kom borrelen in onze Biergarten. De Biergarten bevat ook verschillende buitenspellen (cornhole en kubb), zodat jullie onder het genot van een lekker hapje en een drankje hier gebruik van kunnen maken. De spellen zijn gratis!

☀️ Er staat een trampoline en in het weekend 2 springkussens in onze Biergarten, dus de kids hoeven zich geen moment te vervelen!

☀️ Bij slecht weer borrelen we binnen en wanneer de zon heerlijk straalt, borrelen we gezellig buiten.

☀️ Onze Biergarten ligt aan het water dus er valt te genoeg te zien en te beleven.

☀️ Reserveer onze nieuwe teambuildingsactiviteit: Der Saboteur!

TERRAS ROOSENDAAL

Op vrijdag 28 juni vier je met ons de Zomerborrel! ☀️ Vanaf 16:00 uur in onze Biergarten, het mooiste terras in Roosendaal, met gezellige meezingers van Corné van Meer. Koop van tevoren voor €30,- aan tegoed (voor drankjes) en wij geven jou €10,- cadeau, zie het als een eerste rondje van het huis. 😉 Ook kan je, naast de drankjes, van tevoren alvast een warme snackplank reserveren, zodat je al voor 50% voorzien bent. Wij zorgen voor de andere 50%, zoals een volle tap, genoeg voorraad voor de lekkerste borrelplanken en de liedjes die je bij ons kan aanvragen. Dat wordt dus 100% genieten tijdens de Zomerborrel op vrijdag 28 juni! 🤩

TAFELGRILL

Dit jaar hebben we ook iets nieuws, namelijk onze tafelgrill! Samen met jouw vrienden, familie of gezin kan je tafelgrillen in onze zonovergoten Biergarten! Vanaf 4 personen kan je de tafelgrill bestellen en deze kost €22,50 per persoon. Per persoon worden er 4 soorten vlees geserveerd in combinatie met frietjes, brood met smeersels, salade en diverse sauzen. ☀️ De tafelgrill is vanaf 1 juli beschikbaar, maar nu al te reserveren!

BUITENSPELLEN + BUITENACTIVITEIT

Wanneer je denkt dat je bij ons alleen binnenactiviteiten kan spelen, heb je het mis! Kom gezellig met je vrienden borrelen in onze Biergarten en speel ondertussen Kubb of Cornhole om de beentjes even te strekken. De spellen zijn gratis te spelen, we vragen alleen €10 contant aan borg. 🙂 Nog niet uitgespeeld? Laat de kids uitrazen op onze trampoline of in het weekend op één van twee springkussens, of ga de strijd met elkaar aan bij Der Saboteur!

TEAMBUILDING OUTDOOR ACTIVITEIT

Maak jullie bedrijfsuitje compleet met een hapje en drankje in ons restaurant de RoosenAlm. We serveren diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chef-kok, borrelplanken in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal! Voor groepen vanaf 10 personen serveren we diverse groepsmenu’s. Kom met mooi weer genieten van een hapje en drankje in onze Biergarten. Een terras gelegen in onze tuin.

Kom met mooi weer ☀️ genieten van een hapje en drankje in onze Biergarten. Een terras gelegen in onze tuin. Tot 24 personen kan je bij ons tafelgrillen en vanaf 25 hebben wij de Playdôme Grill, waarbij je gezellig met je team kan barbecueën! Wist je dat wij in juli en augustus een écht Grill Meister schort van Warsteiner weggeven aan de Grill Meister binnen jullie team. Wie is de gelukkige Grill Meister? ♨️

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ben je met een groep van meer dan 10 personen? Of wil je een borrel exclusief voor jouw gezelschap organiseren? Neem contact op met onze salesafdeling via +31 165 570 777, info@playdome.nl of vul onderstaande contactformulier in.

Ein grosses bier am morgen vertreibt alle deine sorgen

Arrangementen

Biergarten - snackplank

Terras Roosendaal

Terras Roosendaal

Terras Roosendaal

Terras Roosendaal

Terras Playdôme Roosendaal

Kok Niels

Kok Niels

Biergarten

Playdôme Biergarten

Playdôme Biergarten

Playdôme Grill

Playdôme Grill

Playdôme Grill

Playdôme Grill

>
<
FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Op de dagen dat wij Kinderfest XL organiseren (even weken) staat er een sprinkussen(s) en in de weekenden!

Wil je een borrel in onze Biergarten (terras) organiseren? Er zijn verschillende mogelijkheden en denken graag met je mee! Neem contact met ons op via 0165 – 570 777 of stuur een mailtje naar info@playdome.nl

In het zomerseizoen hebben we in onze Biergarten (terras) ook een aantal spellen/activiteiten, namelijk:

ACTIVITEIT

☀️ Der Saboteur

SPELLEN

☀️ Spijkerslaan/ nagelen

☀️ Cornhole XL

☀️ Kubb

☀️ Glijbaan, trampoline, springkussen(s) en veilige klim en klauter speeltoestellen

Bij ons gaat jouw borrel, familiedag of vriendinnenuitje altijd door, zelfs wanneer het regent. Wanneer het regent, verplaatsen we jullie groep gezellig naar binnen, naar restaurant de RoosenAlm.

Natuurlijk, wanneer je binnen hebt gereserveerd en je ziet dat er buiten nog plaats is, mag je daarheen verplaatsen.

Voor de kids hebben we niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 speelactiviteiten. Denk hierbij aan een glijbaan, trampoline, springkussen(s) en veilige klim en klauter speeltoestellen.

Wanneer je bij Playdôme de Playdôme Grill afneemt, krijg je 5 soorten vlees met diverse bijgerechten en sauzen. Bij goed weer kan je zelf grillen aan onze grill die in onze Biergarten staat. Mocht het helaas niet zo lekker weer zijn, zullen we alles voorbereiden in de keuken en binnen als buffet serveren. Wil je liever aan tafel zitten met een lekker Warsteiner pils terwijl iemand anders voor je aan het grillen is? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om een kok bij te huren voor een meerprijs van €75,- per 2 uur. Vraag naar de mogelijkheden!

Onze baanactiviteiten zijn: hakbijl gooien, shuffleboarden, en hyperbowlen.