Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest op locatie

Wil je een uniek en groots bedrijfsfeest organiseren in Roosendaal? Ontdek dan de mogelijkheden bij Playdôme Roosendaal! Ons ruime pand van maar liefst 700m2 aan horecagelegenheid (excl. activiteiten) biedt de perfecte locatie voor jouw bedrijfsevenement!

Bedrijfsevenement organiseren

Met een aangrenzende tuin bieden we een veelzijdige setting voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar een zonnige buitenlocatie voor een zomerfestival of een warme en gezellige binnenruimte voor een winterfeest, bij Playdôme Roosendaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Zomerborrel organiseren? Ontdek wanneer wij onze zomerborrel organiseren en sluit hier met je groep bij aan! Past deze datum niet, dan kan je altijd op een andere datum ook een zomerborrel organiseren voor jouw personeel en/of medewerk(st)ers.

Bedrijfsfeest Roosendaal

Ook wanneer je een bedrijfsfeest in Roosendaal wilt organiseren, ben je bij ons aan het juiste adres! Combineer dit met onze activiteiten: Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Neem tijdens het dagje uit plaats in ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chef-kok, borrelplanken in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

Bedrijfsfestival organiseren

Interesse om een bedrijfsfestival te organiseren bij Playdôme Roosendaal met onder andere een bar, DJ en foodtrucks? Hiervoor werken wij samen met Pop-Up Borrel om een volledig verzorgd bedrijfsfestival te organiseren.

Geïnteresserd? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

Ontdek de perfecte locatie voor jouw bedrijfsfeest

Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van je bedrijfsevenement, met aandacht voor elk detail. Van entertainment tot catering, wij zorgen ervoor dat jouw festival precies past bij de visie en doelstellingen van jouw bedrijf.

Kies voor een unieke locatie en creëer herinneringen die lang bij zullen blijven. Neem vandaag nog contact op met Playdôme Roosendaal en ontdek hoe we samen jouw ideale bedrijfsfestival kunnen realiseren!

Bedrijfsfeest_Roosendaal

Bedrijfsevenement_organiseren

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Bedrijfsevenement_organiseren

>
<
Van het dal naar de top

Arrangementen

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering