Laat de sfeer borrelen

Geniet van een hapje en drankje bij Playd么me Roosendaal. Ons restaurant de RoosenAlm is centraal gelegen met uitzicht op de activiteiten. Ervaar ons sfeervolle restaurant, met ruimte voor meer dan 250 gasten, in een warme Alpijnse omgeving. Daarnaast hebben wij een unieke gondel 茅n familiekamer waarin je exclusief met jouw gezelschap kan borrelen of dineren.

Welkom bij de 鈥淩oosenAlm鈥 – wij danken deze naam aan de stad ”Roosendaal” waar Playd么me Roosendaal is gevestigd en de ”Almen” in de Alpen! Een alm is een redelijk vlakke weide midden in de bergen, waar vee graast en je prachtig kunt wandelen. Op deze bergweides zijn vaak authentieke hutten te vinden om in alle rust de bergen te aanschouwen en van lokale specialiteiten te genieten. En dat is precies wat je bij ons kunt doen! Heerlijk genieten van onze eigen specialiteiten.

Organiseer je bij ons jouw personeelsuitje, teamuitje of bedrijfsborrel, ontdek dan onze verschillende borrelarrangementen! Maak een keuze uit onze diverse menu’s van verschillende borrelniveaus. Neem als afsluiting een ”frutigen”, waar je verwend wordt door verschillende desserts uit de Alpen. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Ontdek onze events. Kom bijvoorbeeld onbeperkt schnitzels eten tijdens Schnitzel Sonntag!

Combineer met 茅茅n van onze activiteiten

Op zoek naar een compleet dagje uit? Combineer de verschillende menu’s met 茅茅n van onze activiteiten! Scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden, ervaar de adrenalinekick van het hakbijl gooien, ontdek het hyperbowlen, de perfecte mix van bowling en gaming, ga de lasergame strijd aan tijdens the battle of the mountain of zet een baanrecord op de elektrische kartbaan. En probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Ein gro脽es bier am morgen vertreibt alle deine sorgen

Tafel reserveren

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

De borrelplanken bevatten voor ongeveer twee personen snacks of eten. Meer of minder mag uiteraard ook altijd, lekker om te delen! De borrelplanken zijn te bestellen tot 10 personen, vanaf 10聽 personen gaan we naar de borrel arrangementen of groepsdiners! 馃槉

Bij Playd么me werken we met Scanfie en kan je eenvoudig met een QR-code via je telefoon bestellen. Het downloaden van een app is niet nodig! Wanneer je voor meerdere mensen wilt bestellen ontvang je een groepen QR-code en wordt er tegoed gezet op jullie rekening.聽 Je kan van tevoren contant of met de pin betalen bij de Front-Office.

De RoosenAlm is het restaurant dat zich binnen Playd么me Roosendaal bevindt. Bij de RoosenAlm komen smaak en gezelligheid samen op een plank! Bij ons staat het borrelconcept centraal en onze borrelplanken zijn zorgvuldig samengesteld om aan al je smaakpapillen te voldoen.

Bij Playd么me werken we met Scanfie en kan je eenvoudig met een QR-code via je telefoon bestellen. Het downloaden van een app is niet nodig! Wanneer je voor meerdere mensen wilt bestellen ontvang je een groepen QR-code en wordt er tegoed gezet op jullie rekening.聽 Je kan van tevoren contant of met de pin betalen bij de Front-Office.

In de RoosenAlm hebben we ruim 250 zitplaatsen. Voor een borrel of een feest kunnen we altijd naar de mogelijkheden kijken om eventueel sta-plaatsen te genereren.

 

Wat leuk dat je de RoosenAlm wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de RoosenAlm pagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Ja zeker! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een verschillende groepenmenu’s, zoals menu Hintertux of menu Flachau. Het complete overzicht van onze groepsarrangementen vind je op deze pagina!

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op of reserveer via de button 鈥榯ickets鈥!

Het reserveren van een tafel is niet verplicht maar wel aan te raden. Dit doe je door op de button 鈥榯afel reserveren鈥 te klikken. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje! Ons Alpijns gethematiseerde restaurant heeft uitzicht op de activiteiten dus kom gerust eens langs!

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in ons restaurant de RoosenAlm? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Zowel voor groepen als particulieren horen we dit graag op voorhand, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Jazeker! Bekijk ons kindermenu.

Zeker! Kom gezellig een drankje doen in de Alpijnse sferen van ons restaurant de ”RoosenAlm”. Vanuit de RoosenAlm heb je uitzicht op verschillende activiteiten dus kan je nog kijken ook!

Scanfie is een gastvrije bestel App. Log in via onze WiFi en scan de QR-code op je tafel hierdoor kan je online de menukaart bekijken, bestellen 茅n betalen. Hoe cool! (Met 4G werkt het niet).

Zeker! Bij de volgende menu’s of diners zijn er ook halal gerechten beschikbaar:

馃嵔锔 menu Flachau

馃嵔锔 Schnitzel diner

馃嵔锔 Playd么me diner

馃嵔锔 Playd么me grill

 

Van woensdag t/m zondag is de keuken van Playd么me Roosendaal geopend. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Dat betekent dat het tot 20.30 uur mogelijk is om aan tafel te gaan en gerechten uit de keuken te bestellen. Uitgegeten? Natafelen mag natuurlijk altijd!

Van woensdag t/m zondag is de Speckstube geopend. De Speckstube is geopend tot sluitingstijd. Is Playd么me Roosendaal tot 20.00 uur geopend? Dan is het mogelijk om tot 19.00 uur gerechten uit de Speckstube te bestellen. Bekijk de menukaart om te zien van welke speckstube gerechten jij kan smullen tot sluitingstijd.

Schnitzel sonntag

Schnitzel Sonntag

Schnitzel sonntag

Schnitzel sonntag

>
<