Dagje uit

Het leukste dagje weg in Nederland

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

Beleef een gezellig dagje uit

Ben je op zoek naar een activiteit voor een leuk en gezellig dagje uit? Voor een dagje uit met jouw gezin, familie, vrienden, kennissen of collega’s ben je bij Playd么me Roosendaal aan het juiste adres! In ons overdekte Multi Activity Center bieden wij zes activiteiten en horeca aan onder 茅茅n dak. Een perfect uitje voor jong en oud.

De stok Roosendaal

Het organiseren van een dagje uit kan een lastige opgave zijn, zeker met zoveel leuke activiteiten bij de stok Roosendaal. Het kiezen van de activiteiten hangt af van het gezelschap waarmee je bent, de stemming, het budget en het weer. Kortom, de mogelijkheden voor een dagje uit zijn eindeloos. Playd么me Roosendaal bevat alle ingredi毛nten voor een geslaagde dag!

Met zes activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen. Let鈥檚 play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden, een variant van regulier curlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. En probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens聽EscapeBox.

Neem tijdens het dagje uit plaats in onze horeca. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse borrelplanken. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart聽en聽drankenkaart van Playd么me Roosendaal. Of neem met mooi weer plaats in de Biergarten. Een heerlijk terras in de tuin waar je kan genieten van een hapje en drankje.

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn? Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen het perfecte dagje uit. Door onze ligging aan de snelweg A17/A58 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

Plan een bezoek

Heb je zin gekregen om een dagje weg bij Playd么me Roosendaal te reserveren? Bekijk ons aanbod voor de activiteiten escapebox, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen en playkarten en boek direct je tickets.

Wil je met een groep een bezoek inplannen? Vanaf 10 personen hebben we leuke groepsuitjes samengesteld! Combineer verschillende activiteiten met elkaar en geniet ondertussen van een hapje en drankje in de horeca. Neem voor meer informatie via onderstaande contactformulier contact met ons op.

Neem contact met ons op