Over ons

Introductie Playdôme

Playdôme is een nieuw Multi Activity Center dat 15 augustus 2021 haar deuren opent. We zijn gevestigd in Roosendaal (Noord-Brabant), centraal gelegen in de Benelux. Playdôme biedt 5 vrijetijdsactiviteiten aan met ondersteunende horeca, volledig in Alpijnse thematisering.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens een variant van regulier curlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts, op meerdere levels op een baan van maar liefst 350 meter of zoek in de Alpijnse omgeving naar de mijnen van jouw team, maar pas op voor je tegenstanders. Kom vooraf, tijdens of na afloop genieten van een hapje of drankje, met uitzicht op de activiteiten, in een warme Alpijnse omgeving.

Missie

Playdôme staat voor ‘samen blijven spelen’.

Multi Activity Center Playdôme brengt bekende vrijetijdsactiviteiten samen en innoveert deze, om iedereen een unieke en ontzorgende beleving te bieden in een vertrouwde omgeving. We verrassen gasten continu en dagen uit om grenzen te verleggen. Samen blijven spelen en herinneringen maken met naasten, dat is waar we voor staan.

Visie

Playdôme is een MAC welke trendsettende (indoor) leisure activiteiten aanbiedt in een vertrouwde omgeving. We vernieuwen de bekende FEC activiteiten, bieden een unieke beleving en met innovatie wordt onze doelgroep positief verrast en worden verwachtingen overtroffen. Onze gasten, en gastgerichtheid, staan bovenaan. We doen er alles aan om onze gasten te ontzorgen zodat zij als Playdôme ambassadeurs vertrekken en wij ze frequent als gast mogen blijven ontvangen.

Door een prettige en positieve werkomgeving- en sfeer is het geen probleem om nieuwe collega’s te werven en blijven collega’s langjarig aan ons verbonden, zodat we een consistent niveau van beleving en service blijven bieden. Het continueren en uitbreiden van Playdôme ambassadeurs zal hierdoor verder stijgen.

We hebben de ambitie om de norm te worden in de branche en een onuitwisbare positie in de herinnering van de gast te bemachtigen.

Tafelreservering