Events bij Playdôme Roosendaal

Iedere maand staan er tal van events gepland bij Playdôme Roosendaal. Ontdek de uitgebreide evenementenkalender!

Pasen

In het weekend van 8, 9 en 10 april is het paasweekend. Zaterdag 8 april, zondag 9 april en maandag 10 april geniet je van onze lunchplank + 1 uur hyperbowlen/1 uur funcurlen. Zondag 9 april is het 1e paasdag en tijdens deze dag is het ook mogelijk om te smullen van onze Paas Grill. Ook worden er eieren verstopt voor kinderen en bij goed weer wordt onze Paas Grill in onze Biergarten geserveerd en bij slecht weer verplaatsen we onszelf naar binnen.

Kinderfest XL

Een kinderfeestje is voor ieder kind een van de hoogtepunten van het jaar. Al maanden verheugen ze zich op dé grote dag en zijn ze vol verwachting van hun eigen feestje met vriendjes en vriendinnetjes. Een verjaardagsfeest, kinderfeest of tienerfeest, Playdôme Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest! Elke woensdagmiddag in de even weken is het tijd voor Kinderfest XL. Een uniek kinderfeestje met het onbeperkt spelen van vier activiteiten, smullen van het buffet en een handijsje als afsluiting. Het leukste kinderfeestje voor jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes! Lees meer over Kinderfest XL.

Schnitzel Sonntag

Iedere laatste zondag van de maand organiseren we Schnitzel Sonntag. Geniet 2 uur lang van onbeperkt schnitzels, toppings en bijgerechten voor 25,- p.p. bij Playdôme Roosendaal. Trommel jouw gezelschap op en reserveer een tafel voor Schnitzel Sonntag! Reserveer direct een tafel.

Après-ski bowlen

Elke laatste vrijdag van de maand is het tijd voor Après-ski bowlen! Kom gezellig een uur hyperbowlen op één van de 10 bowlingbanen bij Playdôme Roosendaal. Wij trakteren op gratis schnaps, borrelhapjes en de gezelligste Après-ski muziek. Gezelligheid en fun gegarandeerd!

Playdôme Speed Night

Ben jij een echte snelheidsduivel en ga jij geen uitdaging uit de weg? Stap dan in onze elektrische karts op woensdagavond in de oneven weken. Een avondvullend arrangement bestaande uit twee trainingen, kwalificatie én finaleheat vanaf de grid. Ontvang de beste tips en tricks en laat zien dat jij de beste coureur van de avond bent! Lees meer over de Playdôme Speed Night.

Onbeperkt playkarten

Voor de échte kartliefhebbers hebben we elke zondag in de even weken* het onbeperkt playkarten. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur krijg jij meermaals de kans te laten zien wat je in huis hebt op ons 350 meter lange kartparcours! Je gaat de strijd aan met andere kartfanaten en rijdt minimaal 4 sessies, afhankelijk van de beschikbaarheid. Let op! Vanaf 23 april is het onbeperkt playkarten tussen 17:00 uur en 20:00 uur

Oktoberfest

Kom het Oktoberfest vieren bij Playdôme Roosendaal in het weekend van 22, 23 en 24 september 2023 zet de datum alvast in je agenda!

 

Schnitzel Sonntag

Events- apres ski bowlen

Events

Events

Events-Formule 1

Events- Formule 1

Events-Apres arbeit borrel

>
<
Evenementenkalender

Playdôme events

Tafel reserveren