Events bij Playdôme Roosendaal

Iedere maand staan er tal van events gepland bij Playdôme Roosendaal. Ontdek de uitgebreide evenementenkalender!

VADERDAG

Op zondag 16 juni is het Vaderdag. Het ideale moment om je vader, oom, opa of de man die voor jou een vaderfiguur is, in het zonnetje te zetten! Op deze dag zetten wij ook graag deze mannen in het zonnetje en daarom hebben wij een vaderdagarrangement samengesteld waarbij je:

🎳 1 uur kan bowlen + een lunchplank krijgt voor 15,00 per persoon

🎳 1 uur kan bowlen + een borrelplank krijgt voor 15,00 per persoon

ONBEPERKT ETEN

Iedere laatste zondag van de maand organiseren we Schnitzel Sonntag. Geniet 2 uur lang van onbeperkt schnitzels, toppings en bijgerechten voor 29,50,- p.p. bij Playdôme Roosendaal in restaurant de RoosenAlm. Hierbij kan er ook gekozen worden om alleen gezellig te komen borrelen. Met gezellige meezingers is gezelligheid gegarandeerd! Het borrelen begint al om 16.00 uur. Trommel jouw gezelschap op en reserveer een tafel voor Schnitzel Sonntag! Reserveer direct een tafel.

KINDERFEESTJE

Een kinderfeestje is voor ieder kind een van de hoogtepunten van het jaar. Al maanden verheugen ze zich op dé grote dag en zijn ze vol verwachting van hun eigen feestje met vriendjes en vriendinnetjes. Een verjaardagsfeest, kinderfeest of tienerfeest, Playdôme Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest! Elke woensdagmiddag in de even weken is het tijd voor Kinderfest XL. Een uniek kinderfeestje met het onbeperkt spelen van vier activiteiten, smullen van het buffet en een handijsje als afsluiting. Het leukste kinderfeestje voor jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes! Lees meer over Kinderfest XL.

DISCO-BOWLEN

Elke laatste vrijdag van de maand is het tijd voor Après-ski bowlen! Kom gezellig een uur hyperbowlen op één van de 10 bowlingbanen bij Playdôme Roosendaal. Wij trakteren op gratis schnaps, chips en dips van het huis en de gezelligste Après-ski muziek. Gezelligheid en fun gegarandeerd!

FORMULE 1 KARTEN

Ben jij een echte snelheidsduivel en ga jij geen uitdaging uit de weg? Stap dan in onze elektrische karts op de 2e woensdagavond van de maand. Een avondvullend arrangement bestaande uit twee trainingen, kwalificatie én finaleheat vanaf de grid. Ontvang de beste tips en tricks en laat zien dat jij de beste coureur van de avond bent! Lees meer over de Playdôme Speed Night.

ONBEPERKT KARTEN

Voor de échte kartliefhebbers hebben we elke zondag in de oneven weken* het onbeperkt playkarten. Tussen 17.00 uur en 20.00 uur krijg jij meermaals de kans te laten zien wat je in huis hebt op ons 350 meter lange kartparcours! Je gaat de strijd aan met andere kartfanaten en rijdt minimaal 4 sessies, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Pubquiz & Muziekbingo XL

Vanaf oktober organiseren we de Pubquiz & Muziekbingo XL, in samenwerking met MSTRevents! Geniet van een ouderwets avondje uit en wordt totaal ontzorgd in ons restaurant de RoosenAlm. Er staat een welkomstdrankje klaar om 19.30 uur en je gaat naar huis met een Suprisebox! De show start om 20.00 uur en vanaf 22.15 uur zal de DJ helemaal losgaan. Laat je verrassen, verwennen en volledig in de watten leggen!

Schüler und Studenten Mittwoch

Zoek jij nog een leuke en voordelige activiteit om met je klas, studievereniging of studentenvereniging te ondernemen? Bij Playdôme Roosendaal beleef je een avond met veel speelplezier! Kom hyperbowlen of playkarten bij Playdôme Roosendaal. Plan je klassenuitje of studentenuitje op woensdag (oneven weken), en krijg tot 63% korting. De avond kan aangevuld worden met andere activiteiten of horecacomponenten. 

Zomerborrel 2024

Op vrijdag 28 juni vier je met ons de start van de zomervakantie tijdens onze zomerborrel! ☀️ Vanaf 16.00 uur in onze Biergarten met live-entertainment van Corné van Meer, afgewisseld met onze Haus DJ. Entree is gratis! Lees hier snel meer en reserveer je plekje.

Events- apres ski bowlen

Events

Events

Events-Formule 1

Events- Formule 1

Events-Apres arbeit borrel

>
<
Evenementenkalender

Playdôme events

Tafelreservering