Het leukste kinderfeestje in Roosendaal

Een kinderfeestje
was nog nooit zo leuk

Het leukste kinderfeestje vier je bij Playdôme Roosendaal

Een kinderfeestje is voor ieder kind een van de hoogtepunten van het jaar. Al maanden verheugen ze zich op dé grote dag en zijn ze vol verwachting van hun eigen feestje met vriendjes en vriendinnetjes. Een verjaardagsfeest, kinderfeest of tienerfeest, Playdôme Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest!

Maak een succes van het kinderfeest door de activiteit te kiezen die het beste past bij jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Ben je op zoek naar een actief en stoer kinderfeestje? Ga de strijd met elkaar aan tijdens een kinderfeestje lasergamen of race over het circuit met een kinderfeestje playkarten. Ontdek met een kinderfeestje hyperbowlen het hyperbowlen met 4 unieke spellen! Scoor de meeste punten met een kinderfeestje funcurlen, een variant van regulier curlen. De curlingbanen liggen verscholen in een heuse gletsjer, wauw!

Het programma bevat een horecacomponent. De kinderen mogen kiezen uit kaisersmarren, frietjes met schnitzel of frietjes met Frankfurter knakworst. Standaard geserveerd met kannen ranja. Dat wordt smullen!

Kinderfeestje vieren!

Arrangementen

Voorwaarden

Kinderfeestje reserveren mogelijk vanaf 6 kinderen.
Te boeken voor kinderen t/m 13 jaar.
Alleen te reserveren op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 18.00 uur.
Altijd in combinatie met een horecacomponent (kaisersmarren, frietjes met schnitzel of Frankfurter knakworst incl. kannen ranja).
Minimale lengte voor het playkarten is 1.40 meter.
Extra activiteiten bijboeken is mogelijk. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid(Vereist)