Kinderfeestje

Het leukste kinderfeestje in Roosendaal

Een kinderfeestje
was nog nooit zo leuk

HET LEUKSTE KINDERFEESTJE VIER JE BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Een kinderfeestje is voor ieder kind een van de hoogtepunten van het jaar. Al maanden verheugen ze zich op dé grote dag en zijn ze vol verwachting van hun eigen feestje met vriendjes en vriendinnetjes. Een verjaardagsfeest, kinderfeest of tienerfeest, Playdôme Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest! Elke woensdagmiddag in de even weken is het tijd voor Kinderfest XL. Een uniek kinderfeestje met het middagvullend spelen van vier activiteiten, smullen van het buffet en een waterijsje als afsluiting. Het leukste kinderfeestje voor jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes!

Sluip als een tijger en ga de strijd met elkaar aan tijdens het lasergamen. Zet het nieuwste baanrecord tijdens het playkarten. Ontdek de verschillende spellen van het hyperbowlen en kies voor het funcurlen in een heuse gletsjer. Een middag vol plezier met het spelen van al onze activiteiten.

Het kinderfeestje is inclusief kaiserschmarrn, schnitzel, Frankfurter knakworst, halal knakworst en friet met mayonaise in buffetvorm. Tijdens het spelen serveren we chipjes en het feestje wordt afgesloten met een waterijsje. Het buffet wordt standaard geserveerd met een kan ranja. Dat wordt smullen!

Let op! Kinderfest XL heeft 2 arrangementen, namelijk een voor kinderen tot 1.40m en voor kinderen vanaf 1.40m. Dit is omdat aan lasergamen en playkarten een lengte verbonden zit. Zodra een kind onder de 1.40m is, is de bedoeling dat je dan het kinderfeest t/m 1.40 boekt.

Wil je alsnog je kinderfeestje vieren alleen komen de woensdagen niet goed uit? Dan zijn onze reguliere activiteiten los te boeken en kun je er zelf een leuk feestje van maken. 😉 Bekijk hier onze arrangementen.

Kinderfest XL

Arrangementen

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Kinderfeestje

kinderfeestje

>
<

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Kinderfest XL te reserveren vanaf 6 kinderen.
Te boeken voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.
2 arrangementen: 1 voor kinderen tot 1.40m en 1 voor kinderen vanaf 1.40m.
Zodra er 1 kind in de groep onder de 1.40m is, moet het kinderfeest t/m 1.40m geboekt worden.
Wanneer kinderen kleiner zijn dan 1.40m spelen zij drie activiteiten, omdat je bij ons pas mag playkarten vanaf een lengte van 1.40m. Eén activiteit kan daarom langer gespeeld worden op basis van beschikbaarheid.
Alleen te reserveren op woensdagmiddag in de even weken.
Tussen 14:00 uur en 19:00 uur.
De reguliere starttijden van de activiteiten worden gehanteerd (tussen 14:00 uur tot 17:30 uur).
De activiteiten kunnen middagvullend worden gespeeld op basis van beschikbaarheid.
Onze back-office maakt een planning voor de activiteiten en stuurt een aantal dagen van te voren een e-mail met het programma door naar de hoofdboeker van het kinderfeestje.
Inclusief horecacomponent in buffetvorm met o.a. kaiserschmarrn, schnitzel, Frankfurter knakworst, halal knakworst, friet met mayonaise en een waterijsje als afsluiting. Het buffet wordt geserveerd met een kan ranja.
Het buffet wordt ingepland in shifts van één uur.
Het meenemen van eigen gebak is mogelijk tegen een bijbetaling van 2,- per persoon. Wij zorgen voor bordjes, vorkjes en servetten.
Minimale lengte voor het playkarten is 1.40m.
Playdôme Roosendaal behoudt het recht kartsessies te vullen tot 12 deelnemers, dit betekent dat gezelschappen ook gesplitst zouden kunnen worden.
Kom je liever op een ander moment? Dat is mogelijk tegen de reguliere tarieven.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Wanneer je de snoepzakjes als extra product hebt afgenomen, mogen jullie zelf een seintje geven wanneer jullie deze uitgereikt willen hebben.

Wanneer je onbeperkt ranja hebt afgenomen, kunnen deze kannen zélf afgehaald worden aan de bar.

Jazeker! Download hier onze online invulbare uitnodiging voor jouw kinderfeestje 👉 Uitnodiging Kinderfest XL

Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie komst aan ons Kinderfest XL!

Wat verwachten wij van ouder(s)/verzorg(st)er(s):

🎈 Dat jullie een onvergetelijke middag hebben! 😉
🎈 Dat de tafels waar alle kindjes aan hebben gezeten netjes worden achtergelaten.
🎈 Dat het programma mee begeleid wordt, denk hierbij aan het op tijd aanwezig zijn bij de activiteiten.

Misschien vanzelfsprekend, maar we willen het er toch graag bij vermelden.

Buiten de activiteiten zijn de cadeautjes natuurlijk ook heel erg leuk om te ontvangen als jarige! Wij plannen hier in het programma wat je van ons ontvangt nog geen moment voor in. Uiteraard zijn jullie vrij om dit voor, tussen of na de activiteiten te doen!

 

Tijdens het eten is er voor de kinderen een kan met ranja voorzien. Wanneer u onbeperkt ranja wilt voor de gehele middag is dit als upgrade bij te boeken wanneer u een ticket boekt voor het Kinderfest XL.

Vanaf 6 personen kan je KinderfestXL boeken.

Bij het bowlen en funcurlen zit er geen lengte aan verbonden, bij het lasergamen en het playkarten wel. Playkarten heeft een minimale lengte van 1.40 meter. Ze zullen rijden in onze speciale kindersessies!

Bij het lasergamen kunnen we max. 10 kinderen die onder de 1.40 meter zijn, tegelijk laten spelen. De kinderen krijgen dan speciale kinderguns. Mochten de kinderen groter zijn dan 1.40 meter dan krijgen ze de ”normale” vesten aan. In deze sessies kunnen we 15 personen tegelijk laten spelen.

Ja, dit is mogelijk! We rekenen hiervoor wel €2,00 euro schotelgeld per persoon. Wij zorgen dan voor bordjes, servetjes en vorkjes en zullen dit dan klaarzetten voor jullie.

Nee, KinderfestXL is alleen te boeken in de even weken op woensdag. Bekijk de pagina voor de komende data!

Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen tijdens alle tijdstippen. Het kan wel eens voorkomen dat je even moet wachten voor je kunt aansluiten bij een activiteit naar keuze, bijvoorbeeld wanneer een tijdlijn bij een activiteit is volgeboekt.

Zeker! Het programma start met ontvangst met chips. Vanaf 17.00 uur kunnen de kinderen gebruik maken van het buffet (in shifts van 1 uur) en krijgen ze een kan ranja. Het buffet bestaat uit: kaiserschmarrn, schnitzel, Frankfurter knakworst, Halal knakworst en friet met mayonaise. Het kinderfeestje wordt afgesloten met een lekker waterijsje.

Van 14:00 tot 17:30 uur kunnen de kinderen middagvullend activiteiten spelen.

Jazeker! Bekijk ons Kindermenu.

Tafel reserveren