Een middag vol plezier

Een kinderfeestje
was nog nooit zo leuk

KINDERFEESTJE ROOSENDAAL

Een kinderfeestje in Roosendaal is voor ieder kind een van de hoogtepunten van het jaar. Al maanden verheugen ze zich op dé grote dag en zijn ze vol verwachting van hun eigen feestje met vriendjes en vriendinnetjes. Een verjaardagsfeest, kinderfeest of tienerfeest, Playdôme Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest! Elke woensdagmiddag in de even weken is het tijd voor Kinderfest XL. Een uniek kinderfeestje met het middagvullend spelen van vier activiteiten, smullen van het buffet en een waterijsje als afsluiting. Het leukste kinderfeestje voor jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes!

BUITEN KINDERFEESTJE

Een binnen en buiten kinderfeestje bij Playdôme Roosendaal, kan dat? Jazeker! Speel tussen de activiteiten door lekker buiten met je vriendjes en vriendinnetjes, want wie zegt dat je bij Playdôme Roosendaal alleen maar binnen kan spelen, heeft het mis! Wist je dat er zich achter het pand een super mooie en grote tuin schuilhoudt. Ontdek wat onze tuin tijdens een kinderfeestje allemaal te bieden heeft:

☀️ Tijdens het voorjaar en de zomer staat er altijd een springkussen buiten
☀️ Naast het springkussen(s) vind je in onze tuin ook een glijbaan, trampoline en veilige klim en klauter speeltoestellen
☀️ In overleg kunnen we buiten ook tafels indekken waar de kinderen even snel naartoe gaan om een slokje van hun ranja te nippen
🌦️ Wanneer het buiten toch plots begint te regenen, gaat het kinderfeestje onverstoord binnen verder

KINDERFEESTJE ORGANISEREN?

Wij geven jou genoeg redenen waarom je hier je kinderfeestje kan organiseren:

🥳 Diverse activiteiten voor alle leeftijden
🥳 Naadloze planning en organisatie
🥳 Inclusief snacks, ranja, dinerbuffet en cadeautje voor de jarige
🥳 Flexibele boekingsmogelijkheden

Sluip als een tijger en ga de strijd met elkaar aan tijdens het lasergamen. Zet het nieuwste baanrecord tijdens het playkarten. Ontdek de verschillende spellen van het hyperbowlen, en kom in onze Alpijnse bosrijke omgeving kinderhakbijl gooien. Een middag vol plezier met het spelen van al onze activiteiten. Onze back-office maakt een planning voor de activiteiten playkarten en lasergamen + het buffetmoment en stuurt een aantal dagen van tevoren een e-mail met het programma door naar de hoofdboeker van het kinderfeestje. De andere activiteiten zijn op inloop.

Het kinderfeestje is inclusief een zakje chips of snoep bij aanvang, een onbeperkt ranjabuffet en een diner buffet. Het diner buffet bestaat uit kipnuggets, mini frikandellen, halal kipnuggets (op aanvraag), friet met mayonaise/ketchup, en als afsluiting van het feestje een waterijsje. Dat wordt smullen! Psstt.. vanuit Playdôme krijgt de jarige job nog een heel leuk cadeautje.

Let op! Kinderfest XL heeft 2 arrangementen, namelijk een voor kinderen t/m 1.40m en voor kinderen vanaf 1.40m. Dit is omdat aan het lasergamen en playkarten een lengte verbonden zit. Het lasergamen kan t/m 1.40m doorgaan in speciale kinderguns, maar het playkarten kan niet gespeeld worden door kinderen onder de 1.40m. Zodra één kind onder de 1.40m is, is het de bedoeling dat je dan het kinderfeest t/m 1.40m boekt.

Wil je alsnog je kinderfeestje vieren alleen komen de woensdagen niet goed uit? Dan zijn onze reguliere activiteiten los te boeken en kun je er zelf een leuk feestje van maken. 😉 Bekijk hier onze arrangementen.

Kinderfest XL

Arrangementen

Kinderfeestje

Kinderfeestje

kinderfeestje

>
<

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Deelnemende activiteiten: playkarten, lasergamen, hyperbowlen en kinder hakbijl gooien. (EscapeBox en Shuffeboarden zit niet inbegrepen).
Kinderfest XL te reserveren vanaf 6 kinderen.
Te boeken voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.
2 arrangementen: 1 voor kinderen tot 1.40m en 1 voor kinderen vanaf 1.40m.
Zodra er 1 kind in de groep onder de 1.40m is, moet het kinderfeest t/m 1.40m geboekt worden.
Wanneer kinderen kleiner zijn dan 1.40m spelen zij 3 activiteiten, omdat je bij ons pas mag playkarten vanaf een lengte van 1.40m. Eén activiteit kan daarom langer / extra gespeeld worden op basis van beschikbaarheid.
Alleen te reserveren op woensdagmiddag in de even weken.
Tussen 14:00 uur en 19:00 uur.
Wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.
De reguliere starttijden van de activiteiten worden gehanteerd (tussen 14:00 uur tot 18:00 uur).
De activiteiten kunnen middagvullend worden gespeeld op basis van beschikbaarheid.
Onze back-office maakt een planning voor de activiteiten playkarten en lasergamen + het buffetmoment en stuurt een aantal dagen van tevoren een e-mail met het programma door naar de hoofdboeker van het kinderfeestje. De andere activiteiten zijn op inloop.
Wij maken een planning o.b.v. het tijdstip waarvoor er gereserveerd wordt.
Er wordt geen rekening gehouden met eventuele uitloop voor kinderen die te laat zijn.
Wij plannen geen moment in voor cadeautjes.
Op het moment van het Kinderfest XL kan er niks van de reguliere menukaart worden besteld (tenzij in overleg/ anders is bepaald door directie).
Inclusief horecacomponent in buffetvorm met frietjes, mini frikandellen en kipnuggets. (halal optie: halal kipnuggets). Een waterijsje als afsluiting. Er mag één keer opgeschept worden (d.m.v. inlevering van een muntje).
Het buffet wordt ingepland in shifts van één uur.
Kinderfest XL is inclusief onbeperkt ‘’ranja buffet’’ op de bar, hier kunnen ze zelf met een beker ranja pakken.
Het meenemen van eigen gebak is niet toegestaan.
Minimale lengte voor het playkarten is 1.40m.
De jarige job krijgt een cadeautje vanuit Playdôme ter waarde van €25,- (2 sessies lasergamen).
Standaard versierde stoel voor de jarige.
Playdôme Roosendaal behoudt het recht kartsessies te vullen tot 12 deelnemers, dit betekent dat gezelschappen ook gesplitst zouden kunnen worden. Hetzelfde geldt voor de lasergame sessies.
Kom je liever op een ander moment? Dat is mogelijk tegen de reguliere tarieven.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat kinderfeestjes samengevoegd worden tijdens bijvoorbeeld het lasergamen en het playkarten. Je kan met 15 kids lasergamen en met 12 kids playkarten, hierdoor kunnen kinderfeestjes tijdens bv. deze activiteiten samengevoegd worden.

Wanneer kinderen 1.40 meter of langer zijn, spelen zij vier activiteiten. Wanneer kinderen kleiner zijn dan 1.40m spelen zij drie activiteiten, omdat je bij ons pas mag playkarten vanaf een lengte van 1.40m. Eén activiteit kan daarom langer gespeeld worden op basis van beschikbaarheid.

Hyperbowlen – 30 minuten
Kinderhakbijl gooien – 30 minuten
Lasergamen – 10 minuten
Playkarten – 12 minuten

”Samen spelen, samen delen” en daarom krijgt de jarige job vanuit Playdôme ook een cadeautje! Vanuit onze receptie wordt een gefeliciteerd kaartje overhandigd aan de ouder/verzorger met daarop een code voor 2 sessies lasergamen. Deze code kan bij een herhaalbezoek aan Playdôme ingevoerd worden wanneer je via onze website 2 sessies lasergamen boekt.

Nee, wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.

Helaas is het niet mogelijk om van de menukaart te bestellen. Wij serveren enkel het buffet. Wel kun je voor 17,50,- het ouderarrangement toevoegen aan het kinderfeestje. Hierbij krijg je onbeperkt koffie en thee en je kan mee-eten van het buffet.

Wij hebben als Playdôme 2 arrangementen (2 soorten tickets): 1 voor kinderen tot 1.40m en 1 voor kinderen vanaf 1.40m. Zodra er 1 kind in de groep onder de 1.40m is, moet het kinderfeest t/m 1.40m geboekt worden. Wanneer kinderen kleiner zijn dan 1.40m spelen zij drie activiteiten, omdat je bij ons pas mag playkarten vanaf een lengte van 1.40m. Eén activiteit kan daarom langer gespeeld worden op basis van beschikbaarheid.

Deze worden bij aanvang afgegeven bij de front-office, zodat het gezelschap dit zelf kan uitdelen/uitreiken aan de kinderen.

Jazeker! Download hier onze online invulbare uitnodiging voor jouw kinderfeestje 👉 Uitnodiging Kinderfest XL

Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie komst aan ons Kinderfest XL!

Wij verwachten dat er altijd minimaal één ouder/verzorg(st)er aanwezig is.

Wat verwachten wij van ouder(s)/verzorg(st)er(s):

🎈 Dat jullie een onvergetelijke middag hebben! 😉
🎈 Dat de tafels waar alle kindjes aan hebben gezeten netjes worden achtergelaten.
🎈 Dat het programma mee begeleid wordt, denk hierbij aan het op tijd aanwezig zijn bij de activiteiten.
🎈 Dat je jouw groep erop attendeert dat ze alle spullen netjes en heel houden.

Misschien vanzelfsprekend, maar we willen het er toch graag bij vermelden.

Buiten de activiteiten zijn de cadeautjes natuurlijk ook heel erg leuk om te ontvangen als jarige! Wij plannen hier in het programma wat je van ons ontvangt nog geen moment voor in. Uiteraard zijn jullie vrij om dit voor, tussen of na de activiteiten te doen!

 

Kinderfest XL is inclusief onbeperkt “ranja buffet” op de bar, hier kunnen ze zelf met een beker ranja pakken.

Vanaf 6 personen kan je KinderfestXL boeken.

Bij het bowlen en het hakbijl gooien zit er geen lengte aan verbonden, bij het lasergamen en het playkarten wel. Playkarten heeft een minimale lengte van 1.40 meter. Ze zullen rijden in onze speciale kindersessies!

Bij het lasergamen kunnen we max. 10 kinderen die onder de 1.40 meter zijn, tegelijk laten spelen. De kinderen krijgen dan speciale kinderguns. Mochten de kinderen groter zijn dan 1.40 meter dan krijgen ze de ”normale” vesten aan. In deze sessies kunnen we 15 personen tegelijk laten spelen.

Het meenemen van eigen gebak is niet toegestaan.

Nee, KinderfestXL is alleen te boeken in de even weken op woensdag. Bekijk de pagina voor de komende data!

Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen tijdens alle tijdstippen. Het kan wel eens voorkomen dat je even moet wachten voor je kunt aansluiten bij een activiteit naar keuze, bijvoorbeeld wanneer een tijdlijn bij een activiteit is volgeboekt. Als je een activiteit langer of nog een keer wilt spelen moet je jezelf opnieuw aanmelden bij de activiteit.

Het programma start met ontvangst met chips en snoepzakjes en hebben zij een onbeperkt ranja buffet.  Vanaf 17.00 uur kunnen de kinderen gebruik maken van het buffet (in shifts van 1 uur). Het diner buffet bestaat uit: kipnuggets, mini frikandellen, halal kipnuggets (op voorhand doorgeven bij reservering ), friet met mayonaise/ketchup. Het kinderfeestje wordt afgesloten met een lekker waterijsje.

Van 14:00 tot 18:00 uur kunnen de kinderen middagvullend activiteiten spelen.

Zorg voor lekker zittende kleding met dichte schoenen en platte zolen. Bij Playdôme ontvang je een lasergamevest om over je eigen kleding aan te trekken.

Tafelreservering