Kinderfeestje

Het leukste kinderfeestje in Roosendaal

Een kinderfeestje
was nog nooit zo leuk

HET LEUKSTE KINDERFEESTJE VIER JE BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Een kinderfeestje is voor ieder kind een van de hoogtepunten van het jaar. Al maanden verheugen ze zich op dé grote dag en zijn ze vol verwachting van hun eigen feestje met vriendjes en vriendinnetjes. Een verjaardagsfeest, kinderfeest of tienerfeest, Playdôme Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest! Elke woensdagmiddag in de even weken is het tijd voor Kinderfest XL. Een uniek kinderfeestje met het middagvullend spelen van vijf activiteiten, smullen van het buffet en een waterijsje als afsluiting. Het leukste kinderfeestje voor jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes!

Sluip als een tijger en ga de strijd met elkaar aan tijdens het lasergamen. Zet het nieuwste baanrecord tijdens het playkarten. Ontdek de verschillende spellen van het hyperbowlen, kies voor het funcurlen in een heuse gletsjer en kom in onze Alpijnse bosrijke omgeving kinderhakbijl gooien. Een middag vol plezier met het spelen van al onze activiteiten. Onze back-office maakt een planning voor de activiteiten playkarten en lasergamen + het buffetmoment en stuurt een aantal dagen van tevoren een e-mail met het programma door naar de hoofdboeker van het kinderfeestje. De andere activiteiten zijn op inloop.

Het kinderfeestje is inclusief schnitzel, Frankfurter knakworst, halal knakworst en friet met mayonaise in buffetvorm. Tijdens het spelen serveren we chipjes en het feestje wordt afgesloten met een waterijsje. Het buffet wordt standaard geserveerd met een kan ranja. Dat wordt smullen! Psstt.. vanuit Playdôme krijgt de jarige job nog een heel leuk cadeautje.*

Let op! Kinderfest XL heeft 2 arrangementen, namelijk een voor kinderen t/m 1.40m en voor kinderen vanaf 1.40m. Dit is omdat aan het lasergamen en playkarten een lengte verbonden zit. Het lasergamen kan t/m 1.40m doorgaan in speciale kindervesten, maar het playkarten kan niet gespeeld worden door kinderen onder de 1.40m. Zodra één kind onder de 1.40m is, is het de bedoeling dat je dan het kinderfeest t/m 1.40m boekt.

Wil je alsnog je kinderfeestje vieren alleen komen de woensdagen niet goed uit? Dan zijn onze reguliere activiteiten los te boeken en kun je er zelf een leuk feestje van maken. 😉 Bekijk hier onze arrangementen.

Kinderfest XL

Arrangementen

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Kinderfeestje

kinderfeestje

>
<

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Kinderfest XL te reserveren vanaf 6 kinderen.
Te boeken voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.
Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.
2 arrangementen: 1 voor kinderen tot 1.40m en 1 voor kinderen vanaf 1.40m.
Zodra er 1 kind in de groep onder de 1.40m is, moet het kinderfeest t/m 1.40m geboekt worden.
Wanneer kinderen kleiner zijn dan 1.40m spelen zij vier activiteiten, omdat je bij ons pas mag playkarten vanaf een lengte van 1.40m. Eén activiteit kan daarom langer gespeeld worden.
Alleen te reserveren op woensdagmiddag in de even weken.
Tussen 14:00 uur en 19:00 uur.
Wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.
De reguliere starttijden van de activiteiten worden gehanteerd (tussen 14:00 uur tot 17:30 uur).
De activiteiten kunnen middagvullend worden gespeeld.
Onze back-office maakt een planning voor de activiteiten playkarten en lasergamen + het buffetmoment en stuurt een aantal dagen van tevoren een e-mail met het programma door naar de hoofdboeker van het kinderfeestje. De andere activiteiten kunnen op inloop gespeeld worden.
Op de dag van het Kinderfest XL kan er niks van onze reguliere kaart worden besteld.
Inclusief horecacomponent in buffetvorm met o.a. schnitzel, Frankfurter knakworst, halal knakworst, friet met mayonaise en een waterijsje als afsluiting. Het buffet wordt geserveerd met een kan ranja.
Het buffet wordt ingepland in shifts van één uur.
Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.
Minimale lengte voor het playkarten is 1.40m.
*Bij het kinderfeestje van €29,50 krijgt de jarige job een cadeautje vanuit Playdôme ter waarde van €25,- (2 sessies lasergamen).
Playdôme Roosendaal behoudt het recht kartsessies te vullen tot 12 deelnemers, dit betekent dat gezelschappen ook gesplitst zouden kunnen worden.
Kindjes en ouders die het ouderarrangement hebben geboekt krijgen een muntje mee voor het buffet. Met dit muntje kan iedereen één ronde buffet lopen.
Er moet van te voren worden aangegeven of er dieet- of allergiewensen zijn. Dit in verband met de inkopen.
Kom je liever op een ander moment? Dat is mogelijk tegen de reguliere tarieven.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

d

Het kan voorkomen dat kinderfeestjes samengevoegd worden tijdens bijvoorbeeld het lasergamen. Je kan met 15 kids lasergamen en hierdoor kunnen kinderfeestjes tijdens bv. deze activiteit samengevoegd worden.

Wanneer kinderen 1.40 meter of langer zijn, spelen zij vijf activiteiten. Wanneer kinderen kleiner zijn dan 1.40m spelen zij vier activiteiten, omdat je bij ons pas mag playkarten vanaf een lengte van 1.40m. Eén activiteit kan daarom langer gespeeld worden op basis van beschikbaarheid.

Funcurlen – 30 minuten
Hyperbowlen – 30 minuten
Hakbijl gooien – 30 minuten
Lasergamen – 10 minuten
Playkarten – 12 minuten

”Samen spelen, samen delen” en daarom krijgt de jarige job vanuit Playdôme ook een cadeautje! Vanuit onze receptie wordt een gefeliciteerd kaartje overhandigd aan de ouder/verzorger met daarop een code voor 2 sessies lasergamen. Deze code kan bij een herhaalbezoek aan Playdôme ingevoerd worden wanneer je via onze website 2 sessies lasergamen boekt.

Nee, wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.

Helaas is het niet mogelijk om van de menukaart te bestellen. Wij serveren enkel het buffet. Wel kun je voor 13,50,- het ouderarrangement toevoegen aan het kinderfeestje. Hierbij krijg je onbeperkt koffie en thee en je kan mee-eten van het buffet.

Wij hebben als Playdôme 2 arrangementen (2 soorten tickets): 1 voor kinderen tot 1.40m en 1 voor kinderen vanaf 1.40m. Zodra er 1 kind in de groep onder de 1.40m is, moet het kinderfeest t/m 1.40m geboekt worden. Wanneer kinderen kleiner zijn dan 1.40m spelen zij drie activiteiten, omdat je bij ons pas mag playkarten vanaf een lengte van 1.40m. Eén activiteit kan daarom langer gespeeld worden op basis van beschikbaarheid.

Wanneer je de snoepzakjes als extra product hebt afgenomen, kun je deze afhalen aan de bar.

Wanneer je onbeperkt ranja hebt afgenomen, kunnen deze kannen zélf afgehaald worden aan de bar.

Jazeker! Download hier onze online invulbare uitnodiging voor jouw kinderfeestje 👉 Uitnodiging Kinderfest XL

Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie komst aan ons Kinderfest XL!

Wij verwachten dat er altijd minimaal één ouder/verzorg(st)er aanwezig is.

Wat verwachten wij van ouder(s)/verzorg(st)er(s):

🎈 Dat jullie een onvergetelijke middag hebben! 😉
🎈 Dat de tafels waar alle kindjes aan hebben gezeten netjes worden achtergelaten.
🎈 Dat het programma mee begeleid wordt, denk hierbij aan het op tijd aanwezig zijn bij de activiteiten.
🎈 Dat je jouw groep erop attendeert dat ze alle spullen netjes en heel houden.

Misschien vanzelfsprekend, maar we willen het er toch graag bij vermelden.

Buiten de activiteiten zijn de cadeautjes natuurlijk ook heel erg leuk om te ontvangen als jarige! Wij plannen hier in het programma wat je van ons ontvangt nog geen moment voor in. Uiteraard zijn jullie vrij om dit voor, tussen of na de activiteiten te doen!

 

Tijdens het eten is er voor de kinderen een ronde met ranja voorzien. Wanneer je onbeperkt ranja wil voor de gehele middag is dit als upgrade bij te boeken wanneer je een ticket boekt voor het Kinderfest XL.

Vanaf 6 personen kan je KinderfestXL boeken.

Bij het bowlen en funcurlen zit er geen lengte aan verbonden, bij het lasergamen en het playkarten wel. Playkarten heeft een minimale lengte van 1.40 meter. Ze zullen rijden in onze speciale kindersessies!

Bij het lasergamen kunnen we max. 10 kinderen die onder de 1.40 meter zijn, tegelijk laten spelen. De kinderen krijgen dan speciale kinderguns. Mochten de kinderen groter zijn dan 1.40 meter dan krijgen ze de ”normale” vesten aan. In deze sessies kunnen we 15 personen tegelijk laten spelen.

Ja, dit is mogelijk! We rekenen hiervoor wel €2,00 euro schotelgeld per persoon. Wij zorgen dan voor bordjes, servetjes en vorkjes en zullen dit dan klaarzetten voor jullie.

Nee, KinderfestXL is alleen te boeken in de even weken op woensdag. Bekijk de pagina voor de komende data!

Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen tijdens alle tijdstippen. Het kan wel eens voorkomen dat je even moet wachten voor je kunt aansluiten bij een activiteit naar keuze, bijvoorbeeld wanneer een tijdlijn bij een activiteit is volgeboekt. Als je een activiteit langer of nog een keer wilt spelen moet je jezelf opnieuw aanmelden bij de activiteit.

Het programma start met ontvangst met chips. Vanaf 17.00 uur kunnen de kinderen gebruik maken van het buffet (in shifts van 1 uur) en krijgen ze een kan ranja. Het buffet bestaat uit: schnitzel, Frankfurter knakworst, halal knakworst en friet met mayonaise. Het kinderfeestje wordt afgesloten met een lekker waterijsje.

Van 14:00 tot 17:30 uur kunnen de kinderen middagvullend activiteiten spelen.

Zorg voor lekker zittende kleding met dichte schoenen en platte zolen. Bij Playdôme ontvang je een lasergamevest om over je eigen kleding aan te trekken.

Tafel reserveren