Endurance race

Electric kart, but different

Een endurance race
was nog nooit zo leuk

Endurance race

Een endurance race is een langeafstandsrace en kunnen gereden worden in één, twee of drie uur durende races. Dit is een perfecte teambuilding activiteit, omdat het hierbij draait om communicatie, planning en samenwerking. Bij Playdôme Speed Night draait het bv. om de snelste rondetijd, maar dat is bij een endurace race onvoldoende. Bij ons krijgt elke karter een korte instructievideo over de kart, de bochten, de spiral ramp en wat de beste rijtechniek is in onze elektrische karts. Er zijn maximaal 8 teams en er zit bij een race van één, twee en drie uur ook een prijsuitreiking in de prijs inbegrepen! 🥇🥈🥉

Wat is het verschil tussen Speed Night en Onbeperkt Playkarten?

Bij Playdôme Speed Night draait alles om snelle actie en competitie in een kort tijdsbestek. Dit evenement bestaat uit meerdere heats en finales waarin de deelnemers individueel tegen elkaar racen. De races tijdens een Speed Night zijn kort, meestal 10 minuten per heat. Het hoofddoel is om zo snel mogelijk te zijn en de beste tijden neer te zetten in elke heat. Dit zorgt voor een avond vol spanning en actie, ideaal voor karters die van snelheid en korte, intense races houden. Elke deelnemer probeert steeds opnieuw een goede positie te behalen, wat leidt tot een dynamische en competitieve sfeer.

Onbeperkt playkarten biedt deelnemers de mogelijkheid om tussen 17.00 uur – 20.00 uur onbeperkt rondes te rijden. Dit betekent dat je zonder beperkingen de baan op kunt gaan en zo vaak als je wilt kunt racen binnen die tijd. Het is een ontspannen manier om te karten, omdat je in je eigen tempo kunt rijden en je niet gebonden bent aan een specifieke race- of competitiestructuur. Onbeperkt Playkarten is ideaal voor mensen die willen genieten van de ervaring van het karten zonder de druk van competitie. Het stelt je in staat om je rijvaardigheden te verbeteren, nieuwe technieken uit te proberen en gewoon plezier te hebben op de baan.

Personeelsuitje

Een enduracance race is zijn spannende races waardoor dit ideaal is als personeelsuitje en waarmee je jouw collega’s ook op een andere manier leert kennen! Je maakt samen herinneringen met collega’s waar je over een aantal maanden of jaren nog steeds over kan lachen en deze verhalen zorgen voor nog meer verbinding binnen het personeel of team. Wie zijn de snelste collega’s van de avond?

Programma

De endurance race wordt gereserveerd via onze salesafdeling, neem telefonisch contact op of stuur een mailtje!

Met wie ga jij de strijd aan?

Endurance race

Playdôme Speed Night

Playdôme Speed Night

Playkarten

Playkarten

>
<

Speluitleg

Een endurance race is een langeafstandsrace en kunnen gereden worden in één, twee of drie uur durende races. Bij ons krijgt elke karter een korte instructievideo over de kart, de bochten, de spiral ramp en wat de beste rijtechniek is in onze elektrische karts. Er zijn maximaal 8 teams en er zit bij een race van één, twee en drie uur ook een prijsuitreiking in de prijs inbegrepen!

Spelregels

🏎️ Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
🏎️ Reserveren op voorhand verplicht via onze salesafdeling.
🏎️ Hanteren sessies van 15 minuten, na 15 minuten allemaal de pitstraat in om te laden, en daarna de volgende groep er direct uit.
🏎️ Dranken dienen zelf afgehaald te worden bij de bar of via de Scanfie QR-code besteld te worden.
🏎️ Het volgen van de instructievideo op voorhand is verplicht.
🏎️ Het meenemen van een eigen helm mag, deze wordt wel gecontroleerd.
🏎️ Mogelijk vanaf 1.40 meter en een leeftijd van 14 jaar.
🏎️ Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
🏎️ Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
🏎️ Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
🏎️ Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Tafelreservering