Beat the box

try to escape
was nog nooit zo leuk

ESCAPEBOX ROOSENDAAL

Ontdek onze nieuwe activiteit EscapeBox, een variant op de Escaperoom. Het grootste verschil? Je ontsnapt niet uit een kamer, je wordt dus niet opgesloten, maar je probeert door middel van puzzels, raadsels en andere spellen de Escapemunt te vinden. Wanneer je deze munt gevonden hebt, mag je doorgaan naar de volgende EscapeBox. Hoeveel EscapeBoxen, en daarmee escapemunten krijgen jullie binnen de tijd geopend en gevonden?

Wist je dat Playdôme Roosendaal één van de drie locaties in Nederland is waar de activiteit wordt aangeboden? Waan je wederom in de Alpen, dit keer in een heuse gletsjer! Oftewel beat the boxes tijdens de gletsjer escape. 😉

Het doel van het spel is dus om binnen het uur zoveel mogelijk boxen te kraken! Maar bij Playdôme Roosendaal draait het niet alleen maar om de beste en de snelste te zijn, maar ook om plezier en gezelligheid. Daarom kan je tijdens het spelen van de EscapeBox jouw gezelschap ook voorzien van een hapje en een drankje. Gezellig borrelen tijdens het spelen van het spel, houden wij van, en jij waarschijnlijk ook. 😋

PLAYDÔME’S PLUSPUNTEN

🧊 Een spel dat je écht samen speelt
🧊 Telefoons aan de kant, want hier draait het om plezier en samenwerken
🧊 Versterk de groepsdynamiek door uitdagende puzzels en teamwork spellen
🧊 Dé nieuwe escape game in Nederland
🧊 Je wordt niet opgesloten
🧊 Meerdere escape ervaringen in één ruimte
🧊 Geschikt voor alle groepsgroottes van 2 tot 50 personen

BEAT THE BOXES MET ONZE 12 ESCAPEBOXEN

Je speelt dit spel écht samen! De box heeft vier hoeken en daarom kan er aan één box met vier personen gespeeld worden. De EscapeBox is daarom geschikt voor kleinere groepen als voor grotere groepen tot 40 personen. Telefoons aan de kant, want hier draait het om plezier en samenwerken. Het spel is vanaf 12 jaar te spelen.

EscapeBox®️ heeft plek voor groepen van verschillende groottes. Of je nu deel uitmaakt van een duo, of van een grotere groep: de escape-ervaring wordt aangepast aan jouw groep. Voor grotere gezelschappen zijn er op maat gemaakte arrangementen (tot maximaal 40 personen). Dit maakt EscapeBox ook dé perfecte groepsactiviteit voor teambuilding en verjaardagsfeestjes!

ESCAPEBOX GROTE GROEPEN

De EscapeBox is uitermate geschikt voor grote groepen! Waarom? Wij beschikken over 12 EscapeBoxen waar met maximaal 40 personen tegelijkertijd aan gespeeld kan worden. Het wordt een échte strijd wanneer je ziet dat het andere team binnen het uur al drie EscapeBoxen heeft geopend en jullie net zijn begonnen aan de tweede EscapeBox! Wanneer kom jij met het bedrijf deze leuke teambuildingsactiviteit uit proberen? Bekijk op deze pagina naar welke mogelijkheden wij nog meer bieden en check onze top 10 bedrijfsuitjes!

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 6 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Neem tijdens het dagje uit plaats in ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chef-kok, borrelplanken in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

Fun facts

Try to escape tijdens onze gletsjer escape

Arrangementen

>
<

SPELUITLEG

De EscapeBoxen zijn vergelijkbaar met mini escaperooms alleen word je hierin niet opgesloten, maar sta je om de box heen. Je krijgt een uur om meerdere boxen te openen. D.m.v. het oplossen van puzzels, die logisch redeneren en snel denken vereisen, kan je de boxen kraken. Wanneer je de escapemunt hebt gevonden die in de EscapeBox zit verstopt, stop je deze in het scorebord en laat je dit aan de spelbegeleid(st)er weten. De spelbegeid(st)er wijst jullie naar een andere EscapeBox, hoeveel boxen weten jullie te kraken voordat de tijd om is?

SPELREGELS

Het is verboden om op de EscapeBox te gaan staan.
Het is verboden om glaswerk op de EscapeBox te plaatsen.
Ten alle tijden moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

EscapeBox is te spelen vanaf 12 jaar! Wel met de volgende voorwaarden:

🧊 Onder toezicht tot en met 14 jaar

🧊 Zelfstandig te spelen vanaf 15 jaar

Er zijn 12 verschillende soorten EscapeBoxen, dus je krijgt meerdere escape-ervaringen in één uur.

Ja! De EscapeBox is toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Er kan met vier personen aan één EscapeBox gespeeld worden en wanneer je met meer personen bent, verdelen we de groep over meerdere boxen! 🙂 Ben je bv. met een groepje van 10 personen? Dan verdelen we jullie over 3 verschillende EscapeBoxen.

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor de EscapeBox is +/- 1,5 uur. 30 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de escapeboxbalie en start de activiteit. Hierbij moet je nog even 15 minuten wachten, tijdens deze 15 minuten krijg je uitleg over de EscapeBox en is er tijd om wat lekkers te bestellen voor tijdens de activiteit!

De specifieke aanmeldtijden zijn als volgt:

Aanmeldtijd       Starttijd

09:30 uur           10:00 uur

10:45 uur            11:15 uur

12:00 uur            12:30 uur

13:15 uur            13:45 uur

14:30 uur            15:00 uur

15:45 uur            16:15 uur

17:00 uur            17:30 uur

18:15 uur            18:45 uur

19:30 uur            20:00 uur

20:45 uur            21:15 uur

Met het product EscapeBox exclusief huur je de gletsjer exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. In de gletsjer speel je met maximaal 50 gasten de EscapeBox. Vanaf 41 personen ben je met EscapeBox exclusief het voordeligste uit.

Tafelreservering