De perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest
was nog nooit zo leuk

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren voor de bruid of bruidegom? Zoek je een unieke daginvulling waar nog vaak over nagepraat zal worden? Neem de vrijgezel dan mee naar Playdôme Roosendaal! Met vijf activiteiten en horeca onder één dak zijn wij de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest Playdôme Roosendaal

Een vrijgezellenfeest is een onvergetelijke dag voor de aankomende bruid of bruidegom. Het organiseren van een vrijgezellenfeest kan een lastige opgave zijn. Het kiezen van het programma hangt af van verschillende factoren waaronder het budget, de planning en het gezelschap. Kortom, de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat het programma aansluit op jullie wensen en behoeften en jullie volledig worden ontzorgd.

Met vijf activiteiten en horeca zijn er tal van mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen en een vrijgezellenfeest voor mannen. Bepaal zelf hoe jullie het feest willen vormgegeven. Ben je op zoek naar een stoere activiteit? Kies dan voor het hakbijl gooien en haal de houthakker in jezelf naar boven. Scoor de meeste punten tijdens funcurlen of laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Unieke activiteiten die geschikt zijn voor ieder gezelschap. Wil je met de groep de strijd aangaan? Ga dan voor het lasergamen of race over de kartbaan in elektrische karts.

Maak de dag compleet met onze horeca. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal. Voor groepen vanaf 10 personen serveren we een groepsmenu. Is het lekker weer? Neem dan plaats in onze Biergarten. Een terras gelegen in de tuin van Playdôme Roosendaal.

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn? Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen de ideale locatie voor een vrijgezellenfeest. Door onze ligging aan de snelweg A17 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Combineer verschillende activiteiten met elkaar, geniet van een hapje en drankje en organiseer het leukste vrijgezellenfeest! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we diverse arrangementen samengesteld of ga voor een vrijgezellenfeest op maat. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest? Onze salesmedewerkster Antine kijkt mee naar alle mogelijkheden en stelt op basis van jullie wensen een passend programma samen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bowlen Bergen op Zoom

Tafel reserveren