Vrijgezellenfeest

De perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest
was nog nooit zo leuk

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren voor de bruid of bruidegom? Zoek je een unieke daginvulling waar nog vaak over nagepraat zal worden? Neem de vrijgezel dan mee naar Playdôme Roosendaal! Met zes activiteiten en restaurant de RoosenAlm onder één dak zijn wij de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest.

PLAYDÔME’S PLUSPUNTEN

👰 Naadloze planning en ontzorging
🤵 Diverse activiteiten voor mannen en vrouwen
👰 Sfeervol restaurant met Alpijnse gerechten
🤵 Groepsmenu’s beschikbaar
👰 Zes activiteiten onder één dak

Vrijgezellenfeest Playdôme Roosendaal

Een vrijgezellenfeest is een onvergetelijke dag voor de aankomende bruid of bruidegom. Het organiseren van een vrijgezellenfeest kan een lastige opgave zijn. Het kiezen van het programma hangt af van verschillende factoren waaronder het budget, de planning en het gezelschap. Kortom, de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat het programma aansluit op jullie wensen en behoeften en jullie volledig worden ontzorgd.

Met zes activiteiten en restaurant de RoosenAlm zijn er tal van mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen en een vrijgezellenfeest voor mannen. Bepaal zelf hoe jullie het feest willen vormgegeven. Ben je op zoek naar een stoere activiteit? Kies dan voor het hakbijl gooien en haal de houthakker in jezelf naar boven. Scoor de meeste punten tijdens shuffleboarden of laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Unieke activiteiten die geschikt zijn voor ieder gezelschap. Wil je met de groep de strijd aangaan? Ga dan voor het lasergamen, race over de kartbaan in elektrische karts en probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Maak de dag compleet met ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chef-kok, borrelplanken in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal. Voor groepen vanaf 10 personen serveren we een groepsmenu. Is het lekker weer? Neem dan plaats in onze Biergarten. Een terras gelegen in de tuin van Playdôme Roosendaal.

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn? Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen de ideale locatie voor een vrijgezellenfeest. Door onze ligging aan de snelweg A17 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Combineer verschillende activiteiten met elkaar, geniet van een hapje en drankje en organiseer het leukste vrijgezellenfeest! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we diverse arrangementen samengesteld of ga voor een vrijgezellenfeest op maat. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Combi arrangementen

Arrangementen

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

>
<
ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee, wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.

Bij Playdôme hebben we arrangementen vanaf 4 en vanaf 10 personen. Bekijk hier de arrangementen. Kom je er toch niet aan uit? Neem dan contact met ons op.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer naar Playdôme Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus of 11 minuten met een OV-fiets. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playdôme. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag). Daarnaast kunnen we ook altijd een taxi voor jullie gezelschap bellen. 😉

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Wij hebben arrangementen die vanaf 4 personen te boeken zijn. Neem een kijkje op onze arrangementenpagina of neem contact met ons op.

Dat mag zeker! We zien graag de foto’s tegemoet. 😉

Jazeker! Als je meerdere activiteiten hebt geboekt is de kans groot dat je even moet wachten. Je kan dan plaatsnemen in ons restaurant en genieten van een hapje en/of een drankje. Voor of na een activiteit is natuurlijk ook mogelijk.

Wij hebben onze wachtverzachters, namelijk: spijkerslaan en poolen.
Op dit moment staan er twee boomstammen in de horeca in de biergarten voor het spijkerslaan.  In diezelfde biergarten, naast de Front-office staat ook een pooltafel.

Voor het playkarten en hakbijl gooien is het drinken van alcohol niet toegestaan in verband met de veiligheid. Na deze activiteit mag dit uiteraard wel.

Het reserveren van een tafel is niet verplicht maar wel aan te raden. Dit doe je door op de button ‘tafel reserveren’ te klikken. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje! Ons Alpijns gethematiseerde restaurant heeft uitzicht op de activiteiten dus kom gerust eens langs!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!