Vier de zomer met sloepverhuur Roosendaal

Vaar rond Roosendaal en speel de leukste activiteiten

Bootje varen in Roosendaal

VIER DE ZOMER IN ROOSENDAAL

Wil jij bootje varen en een van onze activiteiten spelen? Boek nu het bootje varen bij Sloepverhuur Roosendaal en eindig bij Playdôme met een borrel in de Biergarten.

BOOTJE HUREN ROOSENDAAL

Wil jij een ideale combinatie tussen binnen en buiten? Ga eerst bootje varen door Roosendaal en speel daarna een van de activiteiten van Playdôme Roosendaal! Wil jij liever eerst een activiteit spelen en daarna varen? Geen probleem! Plan zelf je uitje in zoals jij dat wilt. Hier koop je je tickets voor de activiteiten van Playdôme Roosendaal.

PLAYDÔME ROOSENDAAL

Het organiseren van een dagje uit kan een lastige opgave zijn. Het kiezen van de activiteiten hangt af van het gezelschap waarmee je bent, de stemming, het budget en het weer. Kortom, de mogelijkheden voor een dagje uit zijn eindeloos. Playdôme Roosendaal bevat alle ingrediënten voor een geslaagde dag!

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens een potje shuffleboarden. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. En probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Neem tijdens het dagje uit plaats in onze horeca In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart hier. Of neem met mooi weer plaats in de Biergarten. Een heerlijk terras in de tuin waar je kan genieten van een hapje, drankje en het zonnetje!

SLOEPVERHUUR ROOSENDAAL

Yes, vanaf heden kun je nu óók in Roosendaal een bootje huren! Huur zelf een bootje (tot 7 personen) óf laat je rondvaren door een schipper op de prachtige reddingssloep van Sloepverhuur Roosendaal. Sloepverhuur Roosendaal ontvangt je graag aan de Oostelijke Havendijk 11. Geniet van de groene omgeving, het kabbelende water, de zon in je gezicht en erVAAR Roosendaal op een nieuwe manier.

Je bent van harte welkom met je vrienden, collega’s, kids en iedereen die van ontspanning houdt. Neem het roer in eigen hand (géén vaarbewijs nodig) of organiseer je borrel, feestje of uitje op onze ruime reddingssloep.

 

Terras Playdôme Roosendaal

Kinderfeestje Hyperbowlen

Business und Bier

Company visit

>
<

Een activiteit boeken?

Neem contact met ons op!

Keuze combideal(Vereist)
Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Tafelreservering