De leukste activiteiten gecombineerd

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

COMPLEET DAGJE UIT

Ben jij op zoek naar een compleet verzorgd dagje weg? Zoek niet langer! Met 6 activiteiten onder 1 dak 茅n ons restaurant de RoosenAlm kunnen wij voor ieder gezelschap, jong en oud en vanaf 4 personen een passend arrangement samenstellen.

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom playkarten en wie weet vestig jij ons nieuwe baanrecord. Neem het op tegen je vrienden of collega’s tijdens de Battle of the mountain in onze lasergame arena of haal de houthakker in jezelf naar boven bij het hakbijl gooien. Liever een minder actieve activiteit? Probeer dan de verschillende spellen bij het hyperbowlen en ervaar de Alpen by night, of scoor de meeste punten bij het shuffleboarden. En聽probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Neem tijdens het dagje uit plaats in ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse borrelplanken. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playd么me Roosendaal.

ARRANGEMENTEN

Welke activiteit is jouw favoriet? We hebben alvast een aantal (groeps-)arrangementen voor je samengesteld. Combineer het hyperbowlen met 2 sessies lasergamen met het hyperbowlen & lasergame arrangement. Welke collega daag jij uit?

Tijdens het hakbijl & kart arrangement word je ontvangen met een heerlijke warme snackplank en ga je vervolgens meermaals met elkaar de strijd aan. Ook tijdens het playkart & lasergame arrangement kan er gestreden worden tegen andere. Ideaal voor jouw vriendenuitje of vrijgezellenfeest! Liever een dag(deel)vullend programma? Bekijk dan het Playd么me arrangement. Ga 2 sessies playkarten, hyperbowlen en sluit jouw dagje weg af met de grillteller.

COMBIDEALS

Bij de combideals zit er altijd een horecacomponent aan gekoppeld. Welke activiteit is jouw favoriet? We hebben alvast een aantal combideals voor je samengesteld. Kom een potje hyperbowlen en geniet van een heerlijke snackplank tijdens jouw familiedag met de combideal hyperbowlen + snackplank of kom 1 uur hakbijl gooien met een heerlijke warme snackplank.

MAATWERK

Combineer verschillende activiteiten met elkaar, geniet van een hapje en drankje of sluit het programma af met een feestavond. Voor groepen vanaf 10 personen hebben we diverse arrangementen samengesteld of ga voor een bedrijfsuitje op maat. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een personeelsuitje? Onze salesmedewerkster Julia kijkt mee naar alle mogelijkheden en stelt op basis van jullie wensen een passend programma samen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Arrangementen

Arrangementen

Arrangementen

>
<

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering