Alpen by night

Bowlen
was nog nooit zo leuk

Introductie hyperbowlen

Laat jij zien wat je in huis hebt tijdens dit dynamisch potje hyperbowling? Op onze bowling waan je je in de Alpen by night en heb je de keuze uit 4 unieke spellen. De perfecte mix van bowling en gaming!

Kleurrijke targets in verschillende formaten en met steeds wijzigende posities op de bumpers vertegenwoordigen een vermenigvuldiger. Oplopende levels zorgen voor steeds nieuwe uitdagingen. Wie ga jij verslaan? Speel je liever in teamverband? Dat kan! We hebben ook een spel waarin twee teams tegen elkaar strijden om de winst.

Relaxed hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal! Tussen iedere groep zit 15 minuten wisseltijd zodat jullie genoeg tijd hebben om je voor te bereiden op de game.

Speluitleg

Hyperbowlen is een activiteit met een maximum van 6 personen per baan. Playdôme beschikt over tien bowlingbanen.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door de pins omver te gooien. Elke omgegooide pin is 100 punten waard. Gooi je de bowlingbal, alvorens deze de pins bereikt, tegen een kleurrijke target op de bumper? Dan levert dat je extra punten op! Probeer de rode target te vermijden.. In tegenstelling tot klassiek bowlen gooi je per ronde één bowlingbal.

Wil je klassiek bowlen? Dat is mogelijk. Laat het weten aan de spelbegeleider op locatie.

Spelregels

Het is verboden om de bowlingbaan te betreden.
Maximaal 1 persoon tegelijkertijd gooit een bowlingbal op de bowlingbaan.
Het dragen van bowlingschoenen van Playdôme is verplicht.
Te allen tijde moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.

Fun facts

Bowlen in de Alpen

Arrangementen

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen krijg je bowlingschoenen in bruikleen. We hebben maat 25 t/m maat 51. Het is verplicht om te bowlen met onze bowlingschoenen. Zorg ervoor dat je eigen sokken meeneemt.

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Voor kleine kinderen hebben wij een hulpmiddel om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.