Alpen by night

Bowlen
was nog nooit zo leuk

BOWLEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Kom bowlen in een warme Alpijnse sfeer bij Playdôme Roosendaal. Hét bowlingcentrum van Roosendaal. Een uniek potje bowlen met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis.

Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen! Hyperbowling is een nieuwe spelvariant, gebaseerd op het klassiek bowlen. Met hyperbowlen worden de bumpers onderdeel van het spel. Nu kan iedereen spelen en winnen, omdat geen worp verloren gaat. Je hebt de keuze uit 4 unieke spellen. De perfecte mix van bowling en gaming! Wil je liever klassiek bowlen? Natuurlijk is dat ook altijd mogelijk.

Zin in iets lekkers tijdens het hyperbowlen? Tijdens deze activiteit kunnen er lekkere snacks besteld worden. Met onze speckstube kaart ben je zo voorzien van een snackplank of wat chips met dips! Op de woensdagen en donderdagen is er ook een combideal te vinden met het hyperbowlen. Kom eerst een potje hyperbowlen en geniet daarna van het lekker Wochenmitte menu.

Leef je uit op onze bowlingbanen. Op iedere baan kan je met maximaal 6 personen tegelijk de activiteit ondernemen. Ben je op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag of vriendenuitje? Met 10 bowlingbanen, en meerdere activiteiten onder één dak, zijn wij de perfecte locatie voor grote groepen. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Koop hier je tickets.

PLAYDÔME’S PLUSPUNTEN

🎳 Perfecte mix tussen bowling en gaming
🎳 10 bowlingbanen
🎳 22 verschillende spelvarianten
🎳 Spelen met interactieve bumpers
🎳 Uitzicht op het Oostenrijks wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis
🎳 Geen worp gaat verloren door de bumpers tijdens het hyperbowlen
🎳 Voor kinderen hebben we ook speciale kinderballen en kinderrekjes

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 6 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Scoor de meeste punten tijdens een potje shuffleboarden. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Neem tijdens het dagje uit plaats in ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse snackplanken. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

CADEAUBON BOWLEN

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef een cadeaubon bowlen! Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. Met een cadeaubon hyperbowlen kun je iemand echt verrassen. Ja, ik wil een cadeaubon!

 

Fun facts

Bowlen in de Alpen

Arrangementen

Hyperbowlen

Hyperbowlen

Hyperbowlen

Hyperbowlen

>
<

SPELUITLEG

Bij hyperbowlen heb je de keuze uit 4 spellen met ieder zijn eigen unieke reeks van uitdagingen en levels. Met het hyperbowlen gooi je één bowlingbal per beurt.

Kleurrijke targets in verschillende formaten en met steeds wijzigende posities op de bumpers vertegenwoordigen een vermenigvuldiger. Oplopende levels zorgen voor steeds nieuwe uitdagingen. Wie ga jij verslaan? Speel je liever in teamverband? Dat kan! We hebben ook een spel waarin twee teams tegen elkaar strijden om de winst.

De activiteit hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal duurt 1 uur. Meld je 30 minuten voordat de speeltijd van start gaat aan bij de receptie. Alvorens de speeltijd van 1 uur van start ontvang je bowlingsokken en bowlingschoenen. Vervolgens geeft de spelbegeleider de uitleg over de unieke bowlingspellen.

Wist je dat tussen iedere groep 15 minuten wisseltijd is ingepland? Dit draagt bij aan een ontzorgend dagje weg bij Playdôme Roosendaal.

SPELREGELS

Het is verboden om de bowlingbaan te betreden.
Maximaal 6 personen per bowlingbaan.
Maximaal 1 persoon tegelijkertijd gooit een bowlingbal op de bowlingbaan.
Het dragen van (bowling)sokken en bowlingschoenen is verplicht. Deze krijg je in bruikleen en dienen na het bowlen terug ingeleverd te worden. Bowlingschoenen mogen uitsluitend gebruikt worden tijdens het bowlen.
Ten alle tijden moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor het hyperbowlen is +/- 1,5 uur. 30 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de bowlingbalie en start de activiteit. Hierbij moet je nog even 15 minuten wachten, tijdens deze 15 minuten krijg je uitleg over de verschillende spellen en kan je in alle rust je bowlingschoenen aantrekken en wat lekkers bestellen voor tijdens de activiteit!

 

De specifieke aanmeldtijden zijn als volgt:

Aanmeldtijd Starttijd
10:00 uur 10:30 uur
11:15 uur 11:45 uur
12:30 uur 13:00 uur
13:45 uur 14:15 uur
15:00 uur 15:30 uur
16:15 uur 16:45 uur
17:30 uur 18:00 uur
18:45 uur 19:45 uur
20:00 uur 20:30 uur
21:15 uur 21:45 uur

De schoenmaten van onze bowlingschoenen gaan vanaf maat 25 t/m maat 51.

Wij hebben de volgende gewichten: 10, 12, 14 en 15 kg. De kinderbowlingballen zijn 6 kg.

Playdôme Roosendaal beschikt over 10 bowlingbanen. Met het product hyperbowlen exclusief huur je de 10 bowlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 60 personen.

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen is het dragen van dichte schoenen met platte zolen verplicht. Dat wil zeggen dat u bowlingschoenen draagt. De bowlingschoenen krijg je in bruikleen en dienen na het bowlen terug ingeleverd te worden.

 

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn 3 kinderrekjes en kinderballen van 6 kilo beschikbaar om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.

Tafelreservering