Alpen by night

Bowlen
was nog nooit zo leuk

BOWLEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Kom bowlen in een warme Alpijnse sfeer bij Playdôme Roosendaal. Het nieuwste bowlingcentrum van Roosendaal. Een uniek potje bowlen met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis.

Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen! Hyperbowling is een nieuwe spelvariant, gebaseerd op het klassiek bowlen. Met hyperbowlen worden de bumpers onderdeel van het spel. Nu kan iedereen spelen en winnen, omdat geen worp verloren gaat. Je hebt de keuze uit 4 unieke spellen. De perfecte mix van bowling en gaming! Wil je liever klassiek bowlen? Natuurlijk is dat ook altijd mogelijk.

Leef je uit op onze bowlingbanen. Op iedere baan kan je met maximaal 6 personen tegelijk de activiteit ondernemen. Ben je op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag of vriendenuitje? Met 10 bowlingbanen, en meerdere activiteiten onder één dak, zijn wij de perfecte locatie voor grote groepen. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Reserveer hier je bezoek.

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 5 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Scoor de meeste punten tijdens een potje funcurlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Neem tijdens het dagje uit plaats in onze horeca. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk hier de menukaart van Playdôme Roosendaal.

CADEAUBON BOWLEN

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef een cadeaubon bowlen! Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. Met een cadeaubon hyperbowlen kun je iemand echt verrassen.

Profiteer tijdelijk van extra tegoed! Koop een cadeaubon en ontvang tot wel 20,- extra per cadeaubon. Wees er snel bij, dit is een tijdelijke actie. Ja, ik wil een cadeaubon!

Fun facts

Bowlen in de Alpen

Arrangementen

SPELUITLEG

Bij hyperbowlen heb je de keuze uit 4 spellen met ieder zijn eigen unieke reeks van uitdagingen en levels. Met het hyperbowlen gooi je één bowlingbal per beurt.

Kleurrijke targets in verschillende formaten en met steeds wijzigende posities op de bumpers vertegenwoordigen een vermenigvuldiger. Oplopende levels zorgen voor steeds nieuwe uitdagingen. Wie ga jij verslaan? Speel je liever in teamverband? Dat kan! We hebben ook een spel waarin twee teams tegen elkaar strijden om de winst.

Een potje hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal duurt één uur. Alvorens de tijd van start gaat geeft de spelbegeleider uitleg over de unieke bowlingspellen. Wist je dat tussen iedere groep 15 minuten wisseltijd is ingepland? Dit draagt bij aan een ontzorgend dagje weg bij Playdôme Roosendaal.

SPELREGELS

Het is verboden om de bowlingbaan te betreden.
Maximaal 6 personen per bowlingbaan.
Maximaal 1 persoon tegelijkertijd gooit een bowlingbal op de bowlingbaan.
Het dragen van bowlingschoenen van Playdôme is verplicht.
Te allen tijde moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Playdôme Roosendaal beschikt over 10 bowlingbanen. Met het product hyperbowlen exclusief huur je de 10 bowlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 60 personen.

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen krijg je bowlingschoenen in bruikleen. We hebben maat 25 t/m maat 51. Het is verplicht om te bowlen met onze bowlingschoenen. Zorg ervoor dat je eigen sokken meeneemt.

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Voor kleine kinderen hebben wij een hulpmiddel om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.